פורסם 2008 בינואר 117 שנים שלום לכולם שנה טובה וצהריים טוביםלפני בערך חודש פתחתי דיון באותו פורום על נושא זה,ולא ממש קיבלתי עזרה,רק בשחזור הסימניות של פייר פוקס שנמחקועשיתי DEBUGGING וגיליתי שהגורם לבעייה הוא gHidPnp.sys אין לי מושג מה זה אומר(חשבתי שתוכלו לעזור בזה) אבל אני דיי בטוח שזה נגרם כתוצאה מהארד-דיסק דפוקוהסיבות לכך הן:הבלו-סקרינס נגרמים אך ורק בזמן שאני מוריד משהו מהאינטרנט או שאני מתקין משהו על המחשב(שמירת מידע על ההארד-דיסק)ורק בזמן שאני משתמש במחשב(אף פעם לא קרה בלו סקרין סתם ככה-בלי עבודה על המחשב)דגם ההארד דיסק הוא:Samsung HD160JJמחובר בSATA 2וזה הכונן היחיד במחשבמה שעשיתי כדי לבדוק את שאר המחשב ולהיות בטוח שהדיסק הוא לא הבעייה:בדקתי קבלים שרופים בלוח(אין)עשיתי ממטסט לזכרונות ולא נמצאה בעייהכל מה שנותר לעשות הוא- MHDDהורדתי אחד,אבל מסתם אתר ואין לי מושג איזה גרסה ולא הצלחתי להתמש בותוכלו לעזור לי לפתור את הבעייה ובאותו זמן לתת לי לינק ל MHDD שמתאים לכונן שלי ולתת לי גם מדריך להשתמש בו?
פורסם 2008 בינואר 117 שנים יש בסטיקי את הכתובתhttp://hddguru.com/content/en/software/2005.10.02-MHDDבאתר של סמסונג גם צריכים לתת תוכנה במנתחת את ביצועי הדיסק הקשיחhttp://www.samsung.com/us/support/download/supportDown.do?model_nm=HD160JJ&mType=SW&vType=Lבהצלחה
פורסם 2008 בינואר 117 שנים לא משנה באיזה סדר בסטיקי גם רשום לך איך הבדיקה מתבצעת לגבי התוכנה של סמסונג אני מניח שיש גם מסמך עם הסבר קצר
פורסם 2008 בינואר 117 שנים תבדוק שיש לך את כל העדכונים של ה-WINDOWS UPDATEתעשה חיפוש בפורום על המושג upper filter \ lower filterבנוסף לזה אני גם ממליץ שתנתק את כל רכיבי ה-USB שלך (הכל כולל הכל, מקלדת ועכבר תעביר ל-PS\2), תבדוק אם המחשב ממשיך לרסטט במצב הזה.
פורסם 2008 בינואר 117 שנים מחבר האמת,שעכשיו נזכרתי שהבעייה התחילה להופיע לאחר שהעברתי את העכבר שלי מ PS2 ל- USBאבל עכשיו שאני מחבר את העכבר והמקלדת הם לא פועלים טוב,אולי כי המעבירים שלי לא טובים...הווינדוס מעודכן עד הסוףומה שאמרת לי לחפש בפורום,אין לו כל תוצאות(התוצאה היחידה היא הדיון הזה)ואיך אני יודע אם הדיסק שלי תומך ב SCSI?
פורסם 2008 בינואר 117 שנים מחבר וגם אמרו לי שבסאטה אין סלייב\מאסטרוהדיסק הוא סאטה(סאטה 2)ואם יש סלייב או מאסטר, באיזה זוג משמונת הפינים לשים את הג'אמפר?(אין על הדיסק שום ציור)בינתיים חיברתי את העכבר והמקלדת ל PS2 אבל העכבר לא פועל,כנראה בגלל שהמעביר גרוע...אז אני אשתמק קצת במחשב ואעדכן אתכם בכל מה שצץ
פורסם 2008 בינואר 117 שנים לא נתקלתי בהרבה ממירי PS2-USB דפוקים (סך הכל רכיב פשוט), אבל אולי באמת נפלת על אחד לא טוב.עשית ריסט אחרי החיבור ל PS2, נכון?
פורסם 2008 בינואר 117 שנים מחבר האמת שגם אני לא,אבל מי יודע?הנה לדוגמה:המקלדת הייתה בUSB ופה יש לי שלושה מעבירים - רק אחד מהם הצליח להפעיל אותהובגלל זה עכשיו אני צריך למצוא מעביר נורמלי נוסף לעכבראבל אם זה נגרם כתוצאה מחיבור העכבר לUSB זה אומר שלעולם לא אוכל לחבר עכבר לUSB? או רק העכבר הספציפי הזה?ושהעברתי לPS2 כיביתי את המחשב חיברתי והדלקתי, זה בסדר נכון?וד"א איך אני גורם לכך שמתי שאני מדליק את המחשב מופיע הלוגו של הלוח?(מין S גדולה וכחולה של גיגבייט)
פורסם 2008 בינואר 117 שנים יכול להיות שבמעביר נשברה נשבר או התעקם פין או משהו (בחלק של PS/2)סביר להניח שבקר ה USB שלך לא נדפק אבל אי אפשר לדעת (היתה לי מקלדת USB שהיתה תוקעת את המחשב)יש בכל ביוס אפשרות של quick boot שזה הצגת לוגו בלבד בהתחלהיכול להיות שהשם משתנה מחברה לחברה אבל זה אמור להיות בהגדרות הבסיסיות..
פורסם 2008 בינואר 117 שנים למה כל כאב הראש הזה ?! הסיבות למסך כחול הן :- 1- זכרונות פגומים 2- דיסק קשיח עם BAD SECTOR3- כרטיס מסך .דבר אחר סתם לא יעזור לך בכלום .
פורסם 2008 בינואר 117 שנים מחבר לדעתי מה שאמרת בולשיט הרי כבר הרצתי ממטסט למשך 16 שעות(!!) כ.מסך לא יכול להיות כי כבר מאז תחילת הבעייה החלפתי לפחות שלושה כרטיסים והבעייה המשיכה דיסק קשיח עוד לא הרצתי MHDD כי אני לא מצליח(אולי תעזרו לי?) וגם עובדה שהבעייה התחילה מהיום שהעברתי את העכבר מPS2 ל USB וכשחיפשתי בגוגל את הגורם לבעייה(אולי תנסו גם אתם:gHidPnp.sys ) מצאתי איפשהוא שזה קשור לעכבר PS\2 אני מקווה שהבעייה היא הבקר USB של העכבר,כי אז תהייה לי סיבה לקנות עכבר חדש ;D
פורסם 2008 בינואר 217 שנים היי אני רואה שיש לך עכבר כמו שלי- ergo 525 תנסה להוריד מהאתר שלהם את הדריוורים החדשים ,אם אני לא טועה יש הבדל בין התוכנה שמקבלים עם העכבר לבין מה שיש באתר שלהםבהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.