פורסם 2002 בינואר 2923 שנים אני חדש בתחום הגרפיקה ורציתי לשמוע את דיעותיכם על חתימה שעשיתי: איך זה בשביל מתחיל?
פורסם 2002 בינואר 2923 שנים קח ת'חתחמה שלך ודחוף אותה ל....למה צריך גרפיקה בחתימה בכלל???כאילו מה ההתלהבות???גם ככה לקח לי יותר מידי זמן לטעון את TREAD הז (ותחשוב שיש בו רק הודעה אחת) ואז מחר יבואו עוד איזה כמה שטינקרים שישימו תמונות בגודל כזה או אחד וכשיהיה דיון שלהם מה שתקבל זה TREAD של 10 עמודים אבל רק הודעות ספורות...דרעק!
פורסם 2002 בינואר 2923 שנים מחבר errrrrrrrrr, אני אנסה להישאר רגוע ולאמר לך בדרך הכי מנומסת שאפשר שאם אתה כל כך עיוור בשביל לראות שרשום למטה PKD@ וכל כך דפוק כדי להבין שפה זה HWzone ולא PKD אז אתה הדרעק פה! ואם אתה כל כך עיוור בשביל לראות שסה"כ ביקשתי דעה אז אתה דפוק x2 אז תבדוק את עצמך לפני שאתה מתנפל חתיכת %# #&*##%*
פורסם 2002 בינואר 2923 שנים errrrrrrrrr, אני אנסה להישאר רגוע ולאמר לך בדרך הכי מנומסת שאפשר שאם אתה כל כך עיוור בשביל לראות שרשום למטה PKD@ וכל כך דפוק כדי להבין שפה זה HWzone ולא PKD אז אתה הדרעק פה!שו PDK???אם אתה מתכוון לעוד איזה פורום משחקים של כל מיני דרעקים עם 2IQ (בטח העיפו אותך משם שגילו שיש לך רק 5.1) אז מזמן עברתי ת'גיל לשחק בכל החרטות שיש היוםאם אתה כל כך עיוור בשביל לראות שסה"כ ביקשתי דעה וזה מה שבדיוק רשמתי (שורה ראשונה בהודעה שלי)!!!
פורסם 2002 בינואר 2923 שנים בגלל שיש לך אינטרנט איטי אז עלה לך לאט....אני על 56K וזה עובד לי בסדר גמור.!התארים קופצים לי למסך!
פורסם 2002 בינואר 3023 שנים מחבר errrrrrrrrr, אני אנסה להישאר רגוע ולאמר לך בדרך הכי מנומסת שאפשר שאם אתה כל כך עיוור בשביל לראות שרשום למטה PKD@ וכל כך דפוק כדי להבין שפה זה HWzone ולא PKD אז אתה הדרעק פה! שו PDK??? אם אתה מתכוון לעוד איזה פורום משחקים של כל מיני דרעקים עם 2IQ (בטח העיפו אותך משם שגילו שיש לך רק 5.1) אז מזמן עברתי ת'גיל לשחק בכל החרטות שיש היום יש לי חברים עם 56K שבונים PubStro's יותר גדולים משלי, על FXP שמעת? לא? אז שב בשקט. אם אתה כל כך עיוור בשביל לראות שסה"כ ביקשתי דעה וזה מה שבדיוק רשמתי (שורה ראשונה בהודעה שלי)!!! פששש דעה מקצועית, אני אוהב דעות מקצועיות.
פורסם 2002 בינואר 3023 שנים אני חדש בתחום הגרפיקה ורציתי לשמוע את דיעותיכם על חתימה שעשיתי: איך זה בשביל מתחיל? very very nice
פורסם 2002 בינואר 3023 שנים מחבר לא, זה נקרא קווי טלוויזיה, TV Lines.אתה מכין את ה-Patten ידנית וממלא Layer חדש בעזרת כלי המילוי.
פורסם 2002 בינואר 3123 שנים החתימה נחמדה מאד אבל אולי כדאי קצת להגדיל את ה-TEXT ולהקטין את התמונה קצת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.