עבור לתוכן

המחשב נתקע.. די דחוף אז כנסו בבקשה + תמונות

Featured Replies

פורסם

בס"ד

שלום שלוםם

יש לי בעי'ה קטנה.. המחשב שלי נתקע!

אין לי מושג למה.. אבל אני חושד במאווררים.. נראה לי שהוא מתחמם

אז קודם כל איך זה קורה.. תוך כדי עבודה עם המחשב.. לפעמים גם שהוא סתם יושב בלי שיגעו בו אבל רוב הזמן כשנוגעים.. המחשב נתקע.. פשוט נתקע העכבר לא זז המסך נתקע על אותה תמונה וכלום לא קורה.. לא ריסטרט ולא מסך כחול.. פשוט נתקע ולא זז.. השירים גם נתקעים.

אממ.. המחשב שלי פנטיום 3 1000 מגהרץ.. 512 זיכרון רגיל.. (יענו DDR אבל הרגיל.. לא 2..) ואממ שני הארדיסקים אחד 20 ג'יגה אחד 320.. חחח איזה מחשב לא קשור..

אמממ כרטיס מסך ג'יפורס 4 עכבר של Magitch מקלדת.... סתם חח

אה והנה תמונה שבדקתי עם התוכנה SpeedFan:

Heat.jpg

אם מישהו יכול להגיד לי מה זה אומרר.. אז אני אודה לו מאוד

דרך אגב, רק מאוורר אחד עובד במחשב כי חשבתי שאולי הבעי'ה בספק.. וזה מביא אותי לשאלה הבאה שלי.. האם יכול להיות שבגלל שמחוברים 2 מאווררים במחשב (לא כולל המאוורר של המעבד) אז הספק חלש מדי? והספק למי ששואל לא 500 וואט אבל גם לא ממש חלש..אין לי מושג נראה לי 230..

צריך עוד משהו? לא נראה לי.. תודה מראש!

פורסם

יכולים להיות הרבה דברים, ללא בדיקה מעמיקה איני יכול לומר ממש כלום.

אולי רק....

נסה לשפר את הקרור של כ. מסך.

והספק ?

לפנטיום 3 זה מספיק.

פורסם
  • מחבר

מה אתה אומר בעצם? מה אני צריך לעשות?

פורסם

שלום לך ליאור , מה המצב ?

מחשב נתקע ..אממ יש הרבה סיבות :

1)וירוסים ורוגלות

2)יכול להיות שהמעבד שלך מתחמם ואז תוקע את המחשב (כדאי לבדוק*) - תוריד EVEREST ותבדוק טמפ' מעבד בזמן מאמץ ובזמן מנוחה

3)תבדוק את הזיכרון שלך באמצעות MEMTEST86+ , מינימום 6 שעות

פורסם
  • מחבר

בדקתי באמצעות Memtest הכל כשורה.

בקשר ל EVEREST.. בדקתי עם SpeedFan והוספתי תמונה שנמצאת בתגובה הראשונה.. אין סימן להתחממות יתר.. מה עוד יכול להיות?

ותודה רבה על ההתעני'ינות.. :)

פורסם

עשית סריקת וירוסים ורוגלות

פורסם
  • מחבר

לא.. האמת שאני לא ממש מאמין באנטי וירוסים האלה.. כולם אכזבו.. אבל אם יש למישהו תוכנה מעני'ינת שיתן לי בבקשה את השם ואני אמצא אותה ואבדוק..

אבל אני גם לא בטוח שזה מזה בגלל שהמחשב הי'ה נתקע גם לאחר פרמוט.. אבל פרמטתי רק את כונן C (שהוא 20 ג'יגה) ואת כונן E לא.. אבל הוא חדש (320 ג'יגה)..

מה אתם אומרים?

דרך אגב, עשיתי בדיקה עם ה Memtest ויש לי 2 זכרונות כל אחד 256 מגה. בזמן הבדיקה שני הזכרונות היו מחוברים.. וזה לא הראה על שגיאות.. זה אומר שזה בדק את שני'הם נכון?

פורסם

לא.. האמת שאני לא ממש מאמין באנטי וירוסים האלה.. כולם אכזבו.. אבל אם יש למישהו תוכנה מעני'ינת שיתן לי בבקשה את השם ואני אמצא אותה ואבדוק..

אבל אני גם לא בטוח שזה מזה בגלל שהמחשב הי'ה נתקע גם לאחר פרמוט.. אבל פרמטתי רק את כונן C (שהוא 20 ג'יגה) ואת כונן E לא.. אבל הוא חדש (320 ג'יגה)..

מה אתם אומרים?

דרך אגב, עשיתי בדיקה עם ה Memtest ויש לי 2 זכרונות כל אחד 256 מגה. בזמן הבדיקה שני הזכרונות היו מחוברים.. וזה לא הראה על שגיאות.. זה אומר שזה בדק את שני'הם נכון?

תנסה להחליף את כרטיס המסך.

פורסם
  • מחבר

להחליף את כרטיס המסך זה לא כזה קל חחחח זה כסף יש לי ג'יפורס 4 איך אפשר לבדוק אותו בלי להחליף?

פורסם

להחליף את כרטיס המסך זה לא כזה קל חחחח זה כסף יש לי ג'יפורס 4 איך אפשר לבדוק אותו בלי להחליף?

התכוונתי לצורך בדיקה בלבד, אולי מחבר ...

פורסם
  • מחבר

אה אוקי אני אנסה תודה רבה

חוץ מכרטיס מה עוד יכולה להיות הבעי'ה?

פורסם
  • מחבר

מישהו? המחשב משגע אותי..

פורסם

ננעל

אל תקפיץ דיון אם לא עברה יממה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים