עבור לתוכן

נדפק לי ה-MBR?..

Featured Replies

פורסם

אהלן, נאי אנסה לקצר:

התקנתי ויסטה על הכונן של ה-160(ראה מפרט בצד ימין), התחרטתי ועשיתי לכונן פורמט דרך XP(המחשב שלי->..פורמט)

קיבלתי ריסטרט באמצע( :s07:) משום מה ומשם המסיבה התחילה -- אני לא מצליח להגיע לא ל-XP ובטח שלא לויסטה..

יש לי מסך של Earlier version of windows או vista piece of %^&*, כשאני בוחר באפשרות הראשונה אני מקבל בחירה של גרסאת XP(יש לי אחת על כלאחד משאר הכוננים, לא רלוונטי) וכשאני בוחר אני מקבל סתם מסך שחור.

ניסיתי להכנס ב-safemode וניסיתי לנתק את הכונן של ה-160 אבל זה עדיין לא עוזר, ונראה לי שעוד כמה ריסטים כאלה ואני מאבד לגמרי ת'דיסק..

מישהו יודע איך אני יוצא מברוך הזה? :'(

פורסם

תכניס את הדיסק התקנה של ה-XP, תעלה ל RECOVERY CONSOLE ומשם תשחזר את התפריט בוט ע"י fixboot\fixmbr

פורסם
  • מחבר

כן זאת הייתה המחשבה הראשונה שלי רק שאני לא מצליח להגיע לשם

ניסיתי לגלות למה זה ואז גיליתי שהביוס אופס(ניתקתי ת'חשמל להרבה זמן כנראה כשניסיתי לבדוק מה יקרה אם אני מנתק ת'דיסק 160)

אז בכל מקרה הגדרתי מחדש ת'מערך דיסקים(צריך להעביר ל-enhanced או משהו כזה בonchip IDE/SATA משהו כזה בקיצור.... עכשיו זאת לא הבעייה)

רק שעדיין הוא לא מגיע לשם, יש את המסך של inspecting your current layout תקוע

יש איזו הפצת לינוקס שעובדת על NTFS?....(כנראה שלא, אפילו ה-i-node ים שונים, תקנו אותי אם אני טועה...)אולי ככה אני אוכל לתקן את זה

:bash: [br]פורסם בתאריך: 31.12.2007 בשעה 18:37:44

תיקון:

הוא נכנס וזורק exception: C0000005 וכל מיני רג'יסטרים עם כתובות חשודות -- יכול להיות המעבד?.. :kopfpatsch:[br]פורסם בתאריך: 31.12.2007 בשעה 19:27:48

ואטוס קבל עוד תיקון:

הexcp שהוא זרק היה קשור לזכרון(סיגנל לגלישה או משהו, היה לי מוכר) - מסתבר שהמחלק לא היה נכון וכנראה היה חסר מתח

מצד שני אני עדיין לא מצליח להגיע לsystem console recovery ואין לי מושג למה, הוא טוען לו ת'קבצים ונתקע

יש תחושה כללית שמשהו מת - אני לא יודע מה ואיך לגלות אותו!

פורסם

תריץ MEMTEST

פורסם
  • מחבר

עזוב זה לא זה.. היה איזו אפשרות cache בביוס...

בכל מקרה - כש-MBR נדפק הוא גם בלבל את האותיות של המחיצות, צריך לטפל גם בזה

אני אעדכן - תודה רבהה על העזרה עד עכשיו :xyxthumbs:

פורסם

אתה צריך להכנס לאתר של החברה של H.D להוריד משם קובץ שבודק את הדיסק ואם יש בעיה לעשות FORMAT אם התוכנה שהורדת מהאתר

פורסם

אם הביוס התאפס אתה צריך להכנס לאתר הלוח אם שלך ואז להוריד משם עדכון ביוס חדש או הישן שהיה לך ואז לעדכן ואני מקווה שזה יסתדר .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים