עבור לתוכן

האם לדעתכם יצא Warcraft 4 ואם כן מה יכלל בו?

Featured Replies

פורסם

לפחות הם מוציאים משחקים מלוטשים, מה שרוב החברות לא עושות (וההתייחסות שלך לגרפיקה מוזרה, אף פעם לא היה משחק שלהם עם גרפיקה שהדהימה מישהו או היתה מקדם מכירות למשחק).

אילו חברות גדולות מסתכנות ומנסות בכלל משהו חדש ?

פורסם

דווקא דיי הרבה, טיים שיפט (שנפל) קרייסיס (שנפל) דה ווטצ'יר נדמה לי כי הוא משחק מחברה ממש לא מוכרת אז בעצם גם הם

לקחו סיכון...

פורסם

לפחות הם מוציאים משחקים מלוטשים, מה שרוב החברות לא עושות (וההתייחסות שלך לגרפיקה מוזרה, אף פעם לא היה משחק שלהם עם גרפיקה שהדהימה מישהו או היתה מקדם מכירות למשחק).

אילו חברות גדולות מסתכנות ומנסות בכלל משהו חדש ?

לרוב החברות אין מכרה זהב כמו World of Warcraft או שוק של ספרים, משחקי לוח, פוסטרים, חולצות ושאר הג'אנק. הם לא יכולים להרשות לעצמם לפתח משחק 3 - 4 שנים כמו שעושה בליזארד. וכן, אתה צודק, גם שאר החברות גדולות לא מבריקות במקוריות, אבל ראבק תסתכל על כותרים של בליזארד ב-15 השנים האחרונות:

Warcraft, Starcraft, Diablo.

די. נמאס.

פורסם

עם כל הטענות כלפי בליזארד על השימוש החוזר במותגים שלהם, אני אישית ממש לא מרגיש שום סלידה או מיאוס, מ 3 סיבות:

הראשונה היא שבליזארד באמת מקדמים את המותגים שלהם בכל משחק חדש שהם מוציאים. אין דריכה במקום באף שלב, ותמיד יש ערך מוסף ענקי.

השנייה היא שבליזארד באמת מחזירה ללקוחותיהם המשלמים את התמורה הראויה להם, מבחינת ההשקעה במשחקים שלהם. זה ברור ללא כל ספק שכמות המשאבים שהם משקיעים בפיתוח ובבקרת האיכות של המשחקים היא עצומה, וללא פשרות.

השלישית, WOW הפך לתופעה כ"כ ממוסחרת ורחבת היקף בראש ובראשונה כי הוא המשחק הטוב מסוגו בהפרש ניכר, ולא משקף אסטרטגיה שכל מטרתה היא צבירת הון. עובדה שבליזארד ממשיכים להשקיע משאבים ומאמצים במותג הזה, וממשיכים להוסיף לו תוכן ממשי ושיפורים בחבילות ההרחבה, במקום סתם לנוח ולספור את הכסף (ואולי פה ושם להוסיף תוספות חסרות ערך כמו ב Sims), כפי שיכלו לעשות.

אז נכון, הגיע הזמן למשהו חדש, ויפה שנה אחת קודם, אבל לטעון שכל מה שמעניין את בליזארד זה חליבת כספים בלבד זו טענה מוגזמת.

וכמובן ש WC4 לא יצא. הביטוי של היקום של Warcraft במשחקי מחשב יסתכם ב WOW ולא מעבר לכך.

פורסם

^^^^^^^^^^^^

מסכים עם כל מילה

פורסם
  • מחבר

אפשר לשכוח את WO לפי דעתי... להתחיל את WC4 איך שנגמרת עלילת TFT, העיקרון הרשמי במשחק היה שיפור עצום בגרפיקה.

בעצם בליזארד ינסו להראות לנו במשחק את מה שראינו בסרטים שלWC3 איך צבאות העתק של האורקים רצים לרמוס את בני האדם כמו שמראים ממש בסרט הפתחיה... כאשר בWC3 אפשר בקושי לתמוך ב50 יחידות...

תחשבו על משחק כזה, בגרפיקה דומה מאד לזו של Lord of the rings : BFME 2 אך עם הרבה יותר עומק, פרטיים גרפיים, צבע, תוכן וסאונד!

על העלילה של WC3...

גם אחרי הכל צריך להתעלם מWOW כי WOW לא מראה עולםב כלל אלא אי קטן בגודל כל העיר הרצליה בלחץ (תקף לאזרות' ולקלימדור), שמורכב מעיירות של 3 בתים, עיר מ8 רחובות ושבילים שבקושי 10 אנשים הולכים בהם בקו אחיד אז אתם רוצים צבא שלם?...

וכל זה בעוד שבסרטים של WC3 הראו לנו מדבר שלא נגמר (בתחילה), מרחבי ענק, ערים גדולות.

אני לא רוצה להשמע ציני אבל WC2 יותר מחבר אותי לעולם וורקראפט מאשר WOW שרק מרחיק, במיוחד עם כל היצורים הלא קשורים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים