עבור לתוכן

למה פנטיום 4 כל כך גרוע ?

Featured Replies

פורסם

מישהו מוכן להביא הסבר מפורט למה פנטיום 4 כל כך גרוע ?? למה יש כאלה שאומרים שהפנטיום 3 יותר טוב ?

ולמה כל הבלאגן ?

פורסם

http://www.emulators.com/pentium4.htm

הסבר יותר מפורט לא תמצא  ;)

ותעשה גם חיפוש בפורום... :)

פורסם

קודם כל זה לא המקום להתחיל את זה עוד פעם (המון אבל המון אנשים שאלו את זה כבר)

עצה: תעשה חיפוש בפורומים ותראה כל מיני ת'רדים שמדברים על זה.....

שנית זה לא שהפנטיום 4 כל כך גרוע !!! נהפוכו הוא מעבד מצויין.

מה שעושה אותו גרוע הוא הקיום של מעבד נוסף (AMD לצורך העניין) שביחס שבין מחיר/תועלת

ה - AMD עדיף פי כמה וכמה. וגם עולה על ה PENTIUM 4 בביצועים !!!....

לכן עדיף AMD והוא יתר טוב...(שלא נדבר על הרבה יותר זול)

פורסם
  • מחבר

טוב אולי מישהו יסביר בעברית

אין לי כוח לאנגלית באתר ההוא

פורסם

טוב אולי מישהו יסביר בעברית

אין לי כוח לאנגלית באתר ההוא

אני קראתי את כל המאמר ההוא, ואין לי כח להתחיל להסביר לך. אני חושב שרק העורך של הדבר אמור לשכנע.

פורסם

הנה טבלה קטנה שתעזור לך להבין למה:

פורסם

אני מציע שמישהו ממנהלי האתר ימצא את כל דיוני הפנטיום הרבה ויאסוף (והיו המוןןןןןן)

שימו את זה בכתבה בעמוד ראשי בבולט וכך אנשים יקראו שם את כל הריבים ויבינו לבד

פורסם

לדעתי, בכל סוף שבוע מנהלי האתר צריכים לשים Forums' Spotlights כאלה, שייתנו דגש על נושאים חשובים שנידונו באותו שבוע, וכאלה מהעבר. ואני לא מדבר על נושאים אינפטילים כמו איך לחבר כונן סידירום עם איזה כונן קשיח.

פורסם

אולי לכל מי שיתחיל להתווכח, תביאו לו את הטבלה הזאת ושישתוק!

לא צריך ידע טכני גדול בשביל להבין מה קורה שם, זו מתמטיקה פשוטה!

פורסם

ואני לא מדבר על נושאים אינפטילים כמו איך לחבר כונן סידירום עם איזה כונן קשיח.

אתה שוכח שלא כולם מבינים ולכן הידע הטכני, כמו מה לחבר עם מה הוא גם כן חשוב ולא "אינפנטילי" כהגדרתך...

פורסם

גם אני לא ממש יודע בחיבורים

אבל הוצאתי הארדיסק והוצאתי זכרונות (אני מאוד מוכשר !)

וגם פיצלחתי צ'יפים של SIS מלוח אם ישן

יותר באתי לכאן ללמוד תאורטי

פורסם

אתה שוכח שלא כולם מבינים ולכן הידע הטכני, כמו מה לחבר עם מה הוא גם כן חשוב ולא "אינפנטילי" כהגדרתך...

טוב, אני מדבר לפי סטדנדרטים של שלושה פורומים בחו"ל, כל השאלות האלה שאתה מתאר לעיל, הן שאלות שנקראות Nebie Questions, שהן באות והלכות ולפעמים חוזרות על עצמן. נושאים חשובים הם דיונים מעניינים, ופרוייקטים שאנשים עושים. בארץ אולי זה לא הולך, כי פה כל דיון על חיבור כונן קשיח הופך למכאוב רציני של לפחות עשרה משתמש בפורום, כל התקנת ראם הופכת לסיפור מההפטרה וכל קנייה של חלק מחשב או מחשב שלם הופך למספר נושאים כאובים של אותו אדם, שלא מסוגל לרכז הכל תחת נושא אחד. כל נושא מתנפח למליון ואחת תשובות, כי אנשים כנראה לא מסוגלים לערוך חיפוש או להתסכל באתר כמה רגעים לפני שהם כותבים.

פורסם

תמיד בכל פעם עולה מישהו ואומר משהו בנוסח : "כבר אמרו פה בהמון ת'רדים למה פנטיום 4 כל כך גרוע תעשה חיפוש" רק חבל שאין ממש ת'רד כזה. אני זוכר עוד שמתחילת הפורום הזה כשאנשים שאלו למה פנטיום 4 גרוע הפנו אותם למאמרים או שאמרו משהו קצר. בפורומים של HWzone אין ממש הסבר לזה מהסיבה שהם נפתחו מאוד מאוחר. בפורומים של PCtip או PCpro ואפילו של מנטור תמצאו תשובה לזה בחיפוש. זה לא שזה אתר רע, אבל הוא נפתח בזמן שלאנשים כבר לא היה כח להתחיל לספר למה פנטיום 4 גרוע......

פורסם

טוב, אני מדבר לפי סטדנדרטים של שלושה פורומים בחו"ל, כל השאלות האלה שאתה מתאר לעיל, הן שאלות שנקראות Nebie Questions, שהן באות והלכות ולפעמים חוזרות על עצמן. נושאים חשובים הם דיונים מעניינים, ופרוייקטים שאנשים עושים. בארץ אולי זה לא הולך, כי פה כל דיון על חיבור כונן קשיח הופך למכאוב רציני של לפחות עשרה משתמש בפורום, כל התקנת ראם הופכת לסיפור מההפטרה וכל קנייה של חלק מחשב או מחשב שלם הופך למספר נושאים כאובים של אותו אדם, שלא מסוגל לרכז הכל תחת נושא אחד. כל נושא מתנפח למליון ואחת תשובות, כי אנשים כנראה לא מסוגלים לערוך חיפוש או להתסכל באתר כמה רגעים לפני שהם כותבים.

אז אתה אומר ששאלות כאלו לא חשובות או לא מעניינות?

פורסם

לא !!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים