עבור לתוכן

E6850 או Q6600?

Featured Replies

פורסם

URIB, אני מסכים איתך שכרגע שימוש של 4 לא מנוצל לחלוטין. לא ע"י משתמשים בייתיים לפחות.

אבל אם נסתכל על מעבדי הדור הבא, גם פנרין וגם פאנום אפשר לראות שהQ6600 עדין עומד יפה בינהם ולא נשאר מאחור בהרבה.

לכן במחשבה לשנתיים שלוש הקרובות כשיותר יותר תוכנות מתחילות להשתמש בכל 4 הליבות יהיה הרבה יותר חכם להשקיע ב Q6600.

פורסם

URIB, אני מסכים איתך שכרגע שימוש של 4 לא מנוצל לחלוטין. לא ע"י משתמשים בייתיים לפחות.

אבל אם נסתכל על מעבדי הדור הבא, גם פנרין וגם פאנום אפשר לראות שהQ6600 עדין עומד יפה בינהם ולא נשאר מאחור בהרבה.

לכן במחשבה לשנתיים שלוש הקרובות כשיותר יותר תוכנות מתחילות להשתמש בכל 4 הליבות יהיה הרבה יותר חכם להשקיע ב Q6600.

אל תזכיר את המילה הזאת, זה לא עושה לי טוב. :-[

פורסם

לך תדע מה יהיה, כל הוויכוחים איתך בעבר היו נטו בגלל הפאנבוייות שלך...

כולנו מקווים שיצאו מעבדים טובים ל AMD...

פורסם

לך תדע מה יהיה, כל הוויכוחים איתך בעבר היו נטו בגלל הפאנבוייות שלך...

כולנו מקווים שיצאו מעבדים טובים ל AMD...

לא יצא כלום, כל עוד הנהלה המחורבנת שלהם לא תתחלף.

פורסם

לשנתיים הקרובות גם כשיצאו תוכנות תומכות, ה-Q6600 יהיה מעבד מרובע חלש עבור המשימות האלו.

חוצמיזה קלוק פר קלוק במשימות של 1-2 תרדים, כפול ליבה e6750 יהיה מהיר יותר, במיוחד במשחקים.

מי שבאמת שווה לו להשקיע על מעבד כזה, הם מקצוענים שעובדים באנימציה תלת מימדית, עריכות וידאו, וסאונד.

אבל סתם בשביל שימושים ביתיים ומשחקים, לא שווה את הכסף.

למה אתה חושב שה-Q יהיה איטי יותר מה-E קלוק פר קלוק?

פורסם

אני ללא ספק הייתי הולך על הQ6600 ... פשוט תסתכל על הביצועים ותבין לבד...

[ה6850 עולה יותר מהקוואד קור??? יש סיבה כלשהי שמישהו יעדיף 6850 ? ]

פורסם

אל תזכיר את המילה הזאת, זה לא עושה לי טוב. :-[

חחחחח אשכרה לא להאמין שכתבת כזה דבר

פורסם

אל תשכחו שמבחינת אפשרויות שידרוג עתידיות עדיפה משפחת ה E6X50 בשל התמיכה ב FSB 1333....

ה Q6600 אינו תומך בזה מה שאומר שהדירוגים העתידיים שלו אומרים CPU איטי שלא יצליח לעמוד בקצבי העבודה האפשריים של הזיכרונות שניתן להתקין בלוח אם הזה.

בקיצור אם המחשב הוא למשחקים כולל Crysis לך על E6750... אני קניתי כזה עם GA-P35-ds3 אתה יכול לבחור את ה DS4 שהוא לדעתי הכי טוב בקטע של מחיר/ביצועים או את ה DQ6 או אתה רוצה לוח פיצוץ.. בהפרש בין E6850 ל E6750 לקנות קירור מים של thermaltake bigwater החדש ולהריץ את המעבד באופן קבוע על 3.7GHz אם יכולת להגיע ל 4.1Ghz ... בטמפרטורות של idel=29 , load=41 ...

ותבין ש E6750 היא הרכישה הכי כדאית.. בכל מקרה הייתי ממליץ לך ללכת על זיכרונות DDR2 1066 - יש ללוח אם שאתה קונה זיכרונות מעולים ב Ivory שנקראים SLI 1066 .. שתדע ש 2G מהסוג הזה ממש זולים ושווה את ההשקעה.

יאללה. תתחדש..

פורסם

ה-FSB שיש למעבד הזה מספיק בהחלט, ואין שום צורך בבאס מהיר יותר.

בשום פנים ואופן ה-E6750 אינו עדיף.

פורסם

חברה אל תשכחו שהוא אמר שהמחשב הוא למשחקים ולא ועיבוד אנימציה/תמונות!!

עדיף הדואל קור

פורסם

וזה עדיין כלל לא משנה.

אלא אם כן התקציב קטן ומונע ממנו לקחת גם מעבד 4 ליבות וגם כרטיס מסך טוב, אין סיבה להעדיף 2 ליבות.

זה אותו ויכוח שהיה לפני שנה וחצי במערכות סוקט 939.

מי שקנה אז מעבד חד ליבתי מחפש עכשיו לשדרג, בעוד שמי שדאג לכפול ליבה למרות שאף משחק לא תמך - אין לו סיבה לשדרג.

פורסם

gme972

תסביר לי איזה בדיוק שידרוג עתידי ה Q6600 ימנע ממנו לעשות?

איזה תדרי עבודה מטורפים של זיכרונות הלוח (שהוא אותו לוח!) לא יוכל לתת?

הוא קונה לוח שתומך ב 1333FSB? קונה ! המעבד יכול לעשות 1333? יכול !

ואם אתה כבר ממליץ לו לקנות זיכרונות 1066 אז יש לו שתי ברירות או לעבוד בבאס 266/1066

עם מחלק 2/1 ואז באס 1333 לא אפקטיבי ! או להשתולל באוברקלוק דבר שהוא יכול לעשות טוב מאוד

גם עם ה Q6600 ולהגיע עם לוח DS4 וה Q66 גם לבאס 400/1600 (ועדיין יוכל להשתמש יפה ב DDR2-800)

אז מה הענין?

להיפך ! ה E6850 עם כל ה 1333 (שאגב לא מתבטא בשום תוספת ביצועים משמעותית) הוא שתי ליבות בדיוק

שזה ימנע ממנו להשתמש ביישומים עתידיים שמתוכננים לריבוי ליבות.

לעומת זאת ה Q6600 יכול בקלות לעבוד בתדר של ה E6850 !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים