פורסם 2007 בדצמבר 3017 שנים כשאני מחבר את הכונן הנייד הוא רושם לי usb mass storage device 2.0 אבל לא את סוג ההתקן ולכן הכונן לא מופיע במחשב שלייש הצעות?
פורסם 2007 בדצמבר 3017 שנים לא אמור להיות שום קשר בין שם הדגם לזיהוי שלו, יש כוננים שמשתמשים בדרייבר הסטנדרטי של הוינדוס ולא מזוהים בשם המלא שלהם.תכנס למנהל הדיסקים ותראה אם הוא מזוהה בתור כונן עם מחיצות תקינות.
פורסם 2008 בינואר 117 שנים אין כונני רשת והוא לא מזוהה במנהל ההתקניםהכונן מסוג ideכמה אותיות תפוסות לך כרגע ומה הן ?האם עבד בעבר באותו מחשב ?
פורסם 2008 בינואר 117 שנים אין כונני רשת והוא לא מזוהה במנהל ההתקניםהכונן מסוג ideVatos-Locos שאל אותך האם מזוהה במנהל הדיסקים, לא מנהל ההתקנים.
פורסם 2008 בינואר 117 שנים מחבר סליחה טעיתי לא מופיע במנהל הדיסקיםמופיע במנהל ההתקנים בקטגוריית הארדיסקים אבל שים לב איך מופיע[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בינואר 217 שנים סליחה טעיתי לא מופיע במנהל הדיסקיםמופיע במנהל ההתקנים בקטגוריית הארדיסקים אבל שים לב איך מופיעתעשה קליק ימני במנהל הדיסקים למטה על המחיצה E [ליד איפה שכתבת כונן וירטואלי] ,תצלם את המסך ותעלה תמונה.האם ניסית בעבר לעשות uninstall לדיסק הזה במנהל ההתקנים ?
פורסם 2008 בינואר 317 שנים מחבר עשית יuninstall בעבר...בביוס הוא גם מופיע בתור usb mass storage device אולי אני יעשה להתקן פרמוט דרך הדיסק התקנה של xp יש מצב שזה יחזיר אותו למצב נורמאלי?
פורסם 2008 בינואר 617 שנים עשית יuninstall בעבר...בביוס הוא גם מופיע בתור usb mass storage device אולי אני יעשה להתקן פרמוט דרך הדיסק התקנה של xp יש מצב שזה יחזיר אותו למצב נורמאלי?הדיסק מנותק מהמחשב ועדיין מופיע בביוס ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.