עבור לתוכן

אני בטוח שלהרבה זה קורה... אין מה לשחק!

Featured Replies

פורסם

קודם כל בקשר ל The witcher

יש אפשרות להחליף את המצלמה ומצבי השליטה במשחק בעזרת הכפתורים F1 F2 F3 ...

אני משחק בעיקר ב מצב F3 הכי נוח (רגיל כבר מ- The Vampire:Bloodlines)

ובקשר ללחימה עם החרב... תתרגלו ככה זה..

מי שזרק את המשחק בגלל הקטע שהשליטה בשבילו לא נוחה פשוט פיספס משחק עם עלילה משובחת ובכללי משחק מעולה שהגיע בכמה מקומות ל

Top 10 של השנה :o :o :o

• תגובות 56
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אז נראה אולי ננסה שוב לעשות את הדמו... מה כבר יכול להיות :nixweiss:

רק בעניין הלחימה, זה נכון שצריך לחכות שתהיה אש על החרב ואז ללחוץ?

פורסם

THE WITCHER

לא בדיוק קשור לנושא הראשי, אבל לא ענו לי בדיון שהראשי של המשחק. כיוון שפה הדיון חי ובועט אני מפנה את השאלה אליכם:

1) איך יודעים איזה סגנון לחימה מתאים לכל אוייב. מול מי משתמשים בסגנון חזק, ומול מי בסגנון מהיר (כשיש כמה מסביבך ברור שצריך לעבור להתקפה מרובת משתתפים)? האם משתמשים במעבר בסגנונות (נניח חזק בהתחלה ואח"כ מהיר), עבור אותו אוייב?

2)איך משתמשיפ פיזית ב-HOT KEYS? מה פיזית צריך לעשות (מה לגרור , מאיפה ולאן?)

3)איפה מוצאים את הגרסה הרוסית של המשחק (דיבוב וכתוביות שיהיו ברוסית)

בתודה מראש

פורסם

אח שלי גיבור, נראה לי שהבעיה היא פשוט שאתה כל הזמן רק משחק!!!!! {בהכל כבר שיחקת ואת כל המשחקים כבר סיימת}

מה דעתך אולי לצאת קצת מהבית?

אתה יכול ללכת לשחק באולינד, טניס, בילארד.... אני מבטיח לך שאת המשחקים האלו לא תסיים {כי פשוט אין להם סוף....}

וחוץ מזה תצא לבחוץ קצת תנשום אוויר זה יעשה לך רק טוב...

פורסם

פשוט לרחם עלייך

מי שלא אוהב משחקי אסטרטגיה - לא מגיע לגדלות של משחקי המחשב בכלל

חחח קצת נסחפנו לא אחי? משחקי אסטרטגיה זה לא הטעם שלו, וגם שלי האמת.... חוץ מסדרת C&C

בכל מקרה אבל WOW זה לא אסטרטגיה...

:S

אגב אני עם טל123

שמע לי תעזוב את המחשב שלושה ארבעה ימים, צא עם חברים או משהו תראה איך כשאתה חוזר לא משעמם לך....

בימים האלה אני לא יותר משעתיים-שלוש על המחשב ביום, ככה חצי שעה פה חצי שעה שם, וגם לפעמים לא על המחשב שלי. חוץ מCOD4 ברשת אני לא משחק כלום. ותמיד כיף לחזור

פורסם

...אני מציע ככה...תבוא לפורום פוטבול אמריקאי בתפוז תקבל מידע ותבוא לשחק קצת פוטבול...

פורסם

פוטבול ובייסבול אלה הספורטים הכי שנואים עליי...

פורסם

פוטבול ובייסבול אלה הספורטים הכי שנואים עליי...

שיקחת פוטבול ? (בייסבול באמת מאפן ) אבל פוטבול ...פוטבול ספורט כל כך נהדר... (אינך שם בוזגלואים למיניהם שמתבכיינים בגלל שהם החליקו על הדשא )

השם בוזגלו מתייחס לשחקני כדורגל בליגת העל בישראל בכלליות אין בו מטרה לפגוע ביחיד או רבים ששמם בוזגלו ( אלא אם כן הם בליגת העל )

פורסם

"הלוואי עלי" שאין לי מה לשחק...רק לא מזמן סיימתי HALF LIFE 2 והתחלתי TOMB RAIDER LEGEND. אחרי זה מחכים לי BIOSHOCK וCRYSIS...וגם ASSASAINS CREED כשזה ייצא לפיסי. היתרון היחיד בזה שני "מזתנב" לאחוא הוא שעד שאני מסיים משחק, המחיר של המשחק הבא יורד פלאים :)

פורסם

במקרים של שעמום, יש לי כמה אפשרויות, או Counter-Strike:Source, PES2008, Portal, Team Fortress2, Half-life2[All Episodes.

בעקרון אני לא מת על WOW, כל אחד והדברים שלו, אני לא אציע לך דברים שכבר הוצעו כאן.

פורסם
  • מחבר

אח שלי גיבור, נראה לי שהבעיה היא פשוט שאתה כל הזמן רק משחק!!!!! {בהכל כבר שיחקת ואת כל המשחקים כבר סיימת}

מה דעתך אולי לצאת קצת מהבית?

אתה יכול ללכת לשחק באולינד, טניס, בילארד.... אני מבטיח לך שאת המשחקים האלו לא תסיים {כי פשוט אין להם סוף....}

וחוץ מזה תצא לבחוץ קצת תנשום אוויר זה יעשה לך רק טוב...

זה לא קשור אני יוצא והרבה, פשוט בפעמים שאני בבית אם אני משחק משחק אני מסיים אותו די מהר, עניין של יום-יומיים-שלוש תלוי במשחק.

בקיצור, The Witcher... אני שיחקתי בדמו (עוד ל סיימתי כי י-צ-א-ת-י) והתרגלתי לקטע של הלחימה והמשחק יפה מאוד! :xyxthumbs:

רק בקטע של הלחימה, יש למישהו טיפים לתרגילים יפים חוץ מהבסיסי?

פורסם

אם אתה רוצה יש את המשחק רשת Wolfenstein Enemy Terittory בטח הרבה פה יגידו משחק ישן אבל זה משחק שממש לא נמאס ממנו! מומלץ! :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים