עבור לתוכן

אני בטוח שלהרבה זה קורה... אין מה לשחק!

Featured Replies

פורסם

עם כבר במנוע של unreal 3 עיסקנו אז אני ממליץ על Stranglehold , מדובר פה מmax payne משודרג , אין עלילה אבל יש , אקשן סוחף לכל אורך הדרך , אולי באיזושהו צורה מתחיל לחזור על עצמו אבל את מי זה מעניין ? , תהנה .....

• תגובות 56
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עזוב אותך, אין על גרזן הזהב (Golden Axe)

המשחק שהיה ונשאר מספר 1!

אם אתה ממש משועמם יש כ-7-8 משחקי פלאש של Yetisport ,

זהירות, ממכר!

פורסם

JERICHO

פורסם
  • מחבר

סתם לפרוטוקול, הקשר בין WOW ואסטרטגיה... לא קיים. :nixweiss:

אני לא יודע למה רשמתי אסטרטגיה... טעות! :-X

שיחקתי בדמו של Call Of Juarez והוא באמת לא משהו... ושיחקתי בדמו של The Witcher וזה נראה מעולה רק יש בעיה אחת קטנה - הלחימה, איך אני מכה עם החרב?! אם אפשר להסביר לי קצת בפירוט...

תודה מראש!

פורסם

^ זאת לא ממש בעיה קטנה, מערכת הקרבות של המשחק הזה מסובכת ומטופשת מהרגיל,

כעקרון אתה צריך לחכות שסמן העכבר יהפוך לחרב עם אש ואז לתת מכה, לחכות שוב ולתת מכה וכן הלאה, ככה לפחות אני הבנתי.

יש גם כמה סוגי לחימה שצריך כל הזמן להחליף בהתאם ליריב, אותי אישית זה ייאש אחרי שעה והעפתי את המשחק.

פורסם
  • מחבר

גם אני די התייאשתי מזה בדמו. טוב נו נבדוק את Jericho, מה אתם אומרים על המשחק?

בנתיים אני עפתי לבית ספר... :kopfpatsch: אין לי כוח LOL.

פורסם

גם לי יש בעיה דומה. יש לי הרבה משחקים שאני אוהב אבל אין לי סבלנות בשבילם אז בסוף אני משחק infantry (משחק יריות מרובה שחקנים עם ראיה מלמעלה) אבל לפעמים אין הרבה שחקנים או להיפך וזה לא כלכך כיף( או שאין את מי להרוג או שצריך לחכות בתור להכנס).

הייתי רוצה לשחק DDO אבל המחשב שלי לא סוחב אותו טוב והוא גם לא אידאלי בשבילי. לזלדה בwii אין לי כרגע סבלנות . לURW (משחק הישרדות rogue like ) שקיבל עידכון לא מזמן (איזה 10-15 שנים מקבלים עידכון כל שנה) ממש אין לי סבלנות לשחק .

מצאתי את diablo 2 היום בבוקר אולי אני אתקין אותו ואשחק קצת.

בכל מקרה קשה לי לשחק משחקים שצריך להתרכז בהם להרבה זמן כמו MMORPG כי כל רגע אשתי קוראת לי להביא לה משהו (עכשיו שהיא בהריון היא עושה את זה קצת יותר) . בinfantry זה פשוט אני עוצר באמצע מקסימום הורגים אותי ואז אני חוזר למשחק וממשיך לא משנה מאיפה( יש איזור מוגן שמגיעים אליו כשמתים). עדיין יש שם כמה מקצועות "ביביסיטר" כמו המהנדס קרב שצריך לטפל ותותחי ההגנה שהוא בונה.

שחק משחקי online כמו BF2 או 2000ומשהו או CS כי הבנתי שאילו הג'אנרים שאתה אוהב. אולי תשחק RTS בonline אם בא לך. למשחקי שחקן יחיד יש סוף ולרוב אין הרבה אופציות. אולי תשחק diablo 2 או witcher כי שניהם (לפי מה שהבנתי ) מיצרים מבוכים רנדומאלית. במשחקי hack and slash לא צריך לחשוב יותר מדי.

פורסם

^ זאת לא ממש בעיה קטנה, מערכת הקרבות של המשחק הזה מסובכת ומטופשת מהרגיל,

כעקרון אתה צריך לחכות שסמן העכבר יהפוך לחרב עם אש ואז לתת מכה, לחכות שוב ולתת מכה וכן הלאה, ככה לפחות אני הבנתי.

יש גם כמה סוגי לחימה שצריך כל הזמן להחליף בהתאם ליריב, אותי אישית זה ייאש אחרי שעה והעפתי את המשחק.

חבל, הפסדת משחק מדהים.

פורסם

שמע לי אחי BF2 ברשת

או unreal tournament 3 אם יש לך כוח שיפרקו לך את הצורה בהתחלה (בהנחה שאתה משחק ברשת) אותי עד היום קורעים ב2004 ואני לא יותר מNOOB.... אבל חולה על המשחק :)

COD 4 ברשת אתה לא תפסיק לשחק כמה שעות ביום לפחות עד שתיהיה רמה 55. אני כבר כמה ימים 55 ולא מפסיק לשחק פשוט מכור

אבל אתה לא נראה לי בקטע של לקנות משחקים חחח

תנסה Soldat ברשת, זה משחק חינמי מאוד מהנה....

או שתתקין משחק מלפני שנתיים-שלוש, כאלו שעדיין יכולים לשרוף לך כמה שעות. לא מזמן סיימתי שוב את COD 2, משחק ענק!! call of duty 1 למרות הגרפיקה הישנה, אני גם משחק בסינגל שלו מידי פעם וזה אחד המשחקים החזקים...

אחד מהsplinter cellים זה תמיד כיף אם יש לך סבלנות!

the matrix: path of neo, משחק מלא באגים חחחח, אבל כיפי

NFS underground הראשון שלדעתי היה הכי טוב....

לא חסר כאלה. לך תחפור בחבילת דיסקים של חברים שלך או משהו, תמיד אפשר למצוא איזה משהו :)

פורסם
  • מחבר

חזרתי...

Niseg אני לא יודע איך הבנת שאני אוהב משחקים בסגנון CS ו-BF אבל לא נורא...

SumMeR69 לגבי סדרת Splinter Cell - במשחק הרביעי בסדרה יש לי בעיה בדמו שעוד לא ענו לי עליה כך שאני לא יכול לקחת סיכון ולהביא את המלא לפני שאני פותר את הבעיה בדמו, אני ממש רוצה לשחק במשחק אז נראה אולי ידעו לפתור לי אותה ואז לא תהיה לי הבעיה של "אין מה לשחק".

הבעיה היא שהמשחק פועל לאט אבל לא מקוטע, מעין Slow Motion. מישהו נתקל בזה?

פורסם

Far Cry.. שיחקת? משחק מעולה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

בוודאי ששיחקתי, משחק מעולה. עכשיו אני מצפה בקוצר רוח (כמו עוד הרבה מאיתנו) למשחק השני.

אני חייב להזכיר את הבעיה בספלינטר סל, אני חייב עזרה (ראו את הודעתי הקודמת) :-\

פורסם

ספלינטר סל graw 2 כל משחק של טום קלנסי...

פורסם

לא אוהב משחקי דפדפן.. ולגבי WOW... לא אוהב אסטרטגיה.

פשוט לרחם עלייך

מי שלא אוהב משחקי אסטרטגיה - לא מגיע לגדלות של משחקי המחשב בכלל

פורסם
  • מחבר

רשמתי שטעיתי בקשר לשיוך הקטגוריה. אסטרטגיה דווקא שיחקתי ומשחק האסטרטגיה שהכי אהבתי היה World In Conflict. גם CNC3 היה נחמד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים