עבור לתוכן

אני בטוח שלהרבה זה קורה... אין מה לשחק!

Featured Replies

פורסם

;Dאני יודע שזה נשמע מצחיק אבל שחקתי אצל חבר שלי את BF2142 ומהאני יגיד לך... ר-ע!

ואני יראה בקשר ל-The Witcher אני מכיר את המשחק (כמובן) ויש מצב גדול... מאוד!

אני באמת מעריך את התגובות שלכם, באמת! תודה :xyxthumbs:

רע? חחח . כניראה אתה לא יודע לשחק משחקי רשת ::) או שהורגים אותך מהר :2gunsfiring: ואז אממ המשחק חרא. או שאתה בכלל לא אוהב :-* רשת זה משהו אחר. תאמין לי אני אחד שקשה שמשחק יעשה לו את זה. גם לי אין מה לשחק עכשיו וגם שיש משחקים הרוב הם לא משהו. COD4 זה המשחק הכי פצצה ששיחקתי מזה הרבה זמן .

• תגובות 56
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני דווקא אוהב משחקי רשת ואין ספק שCOD4 היה משחק מטורף! פשוט ה-BF2142 לא היה משהו, זה לא ששיחקתי חצי שעה ועזבתי, התחלתי לשחק והוא היה נחמד המשכתי לשחק והוא עדיין היה נחמד והוא המשיך להיות נחמד גם אחרי המון שעות משחק אבל מתישהו הוא התחיל לאבד מערכו (לטעמי) והפסקתי. אבל תודה על ההמלצה בכל זאת. ;)

שאלה לגבי The Witcher - יש 2 מצבי משחק? ז"א מולטי וסינגל.

פורסם

אני דווקא אוהב משחקי רשת ואין ספק שCOD4 היה משחק מטורף! פשוט ה-BF2142 לא היה משהו, זה לא ששיחקתי חצי שעה ועזבתי, התחלתי לשחק והוא היה נחמד המשכתי לשחק והוא עדיין היה נחמד והוא המשיך להיות נחמד גם אחרי המון שעות משחק אבל מתישהו הוא התחיל לאבד מערכו (לטעמי) והפסקתי. אבל תודה על ההמלצה בכל זאת. ;)

שאלה לגבי The Witcher - יש 2 מצבי משחק? ז"א מולטי וסינגל.

סבבה על טעם וריח איאפשר להתווכח. אולי תנסה דמואים של משחקים אם תאהב תקנה. The Witcher יש לו גם דמו [אני לא אוהב נמחק אחרי דקה]

פורסם
  • מחבר

זה מה שאני רוצה לעשות, לנסות את הדמו של The Witcher אבל אני רק צריך תשובה לשאלה הקודמת : האם יש שני מצבי משחק, סינגל ומולטי?

ושאלה נוספת - בביקורת הרשמית של Gametrailers על המשחק נאמר כי במצבי עומס על המשחק יש קרטועים וזה קורה גם במחשב הכי חזק, רציתי לדעת האם זה נכון ואם כן האם יש פאצ' שמסדר את זה?

שוב תודה מראש!

פורסם

תקנה KEY של סורס/1.6 ואף פעם לא יהיה לך משעמם :P

פורסם

כן זה קורה פעם ב.. סתם לדוגמא בחופש הגדול הגעתי למצבים שהישתעממתי טוטואלית עם המשחב, חוזר מעבדוה חברים ישנים אין מה לעשות אבל בדיוק בשביל זה יש מולטי

תחזור למשחקים יותר ישנים, לא ידוע מה שיחקת, אבל אתה יכול לבקש המלצות פה בפורום בטוח יעזרו לך...

פורסם

זה מה שאני רוצה לעשות, לנסות את הדמו של The Witcher אבל אני רק צריך תשובה לשאלה הקודמת : האם יש שני מצבי משחק, סינגל ומולטי?

ושאלה נוספת - בביקורת הרשמית של Gametrailers על המשחק נאמר כי במצבי עומס על המשחק יש קרטועים וזה קורה גם במחשב הכי חזק, רציתי לדעת האם זה נכון ואם כן האם יש פאצ' שמסדר את זה?

שוב תודה מראש!

יצא פאץ' למשחק ששידרג לו את הביצועים.

http://www.gamershell.com/download_22490.shtml

תוכל גם לקרוא יותר על המשחק בדיון הראשי שלו.

אחד המומלצים השנה.

פורסם

call of juarez :xyxthumbs:

פורסם

ראיתי עכשיו סרטון של HLAO 3 ואני חייב להגיד ששחכתי עד כמה המולטי של היילו טוב.. (אני משחק בראשון).

אז אם מישהו מחפש אותי אני במולטי...

וגם לפעמים אני משחק במולטי של JEDI ACADEMY ( משחק כדאי.. גם הקודם JEDI OUTCAST, שניהם אחלה משחקים וממש כיף לחסל אוייבים עם חרב אור...)

פורסם
  • מחבר

וואו באמת תודה על כל ההמלצות... אני חושב שאני ילך על The Witcher הדמו כרגע על 42 אחוזים (בהורדה), נראה אם זה באמת משחק טוב.

עכשיו משהו חצי קשור - מישהו יודע מתי יוצא המשחק Assassin's Creed למחשב? ראיתי אותו אצל חבר שלי ב-PS3 וזה באמת נראה טוב.

------עריכה-------

אוקיי מצאתי את התאריך שבו Assassin's Creed משתחרר בסטיקי.

ושוב תודה לכל העונים והממליצים! :yelclap:

פורסם

itai_1813

אני לא יכול לכתוב כן על דברים לא חוקים

אז אני ייתן שם שלבד הוא חוקי

MAME32 ...

מומלץ מאוד אם ידית טובה

אני חוזר לשחק דרכו לפעמים שאין לי כוח לחשוב בזלדה WW שזה המשחק העיקרי שלי היום

(משחק מעולה אבל צריך מנוחה מימנו לפעמים)

ומילה אחד

שבשבוטאז או איך שכותבים את זה -

mshvsfu1.png

פורסם

רע? חחח . כניראה אתה לא יודע לשחק משחקי רשת ::) או שהורגים אותך מהר :2gunsfiring: ואז אממ המשחק חרא. או שאתה בכלל לא אוהב :-* רשת זה משהו אחר. תאמין לי אני אחד שקשה שמשחק יעשה לו את זה. גם לי אין מה לשחק עכשיו וגם שיש משחקים הרוב הם לא משהו. COD4 זה המשחק הכי פצצה ששיחקתי מזה הרבה זמן .

BF2142 מסריח מכל בחינה, והוא יותר כמו מוד ל BF2, וגם אין לו שרתים ישראלים.

בכלל עדיף BF2 עליו.

אני הייתי ממליץ על משחקי רשת כמו team fortress 2 או call of duty 4.

פורסם

סתם לפרוטוקול, הקשר בין WOW ואסטרטגיה... לא קיים. :nixweiss:

פורסם

תנסה את המולטי של COD4.. יש המון שרתים ישראליים וגם אם לפעמים יש campers ודברים כאלה בסך הכל זה כיף ויש צחוקים.. ואקשן אינסופי (גם crysis multiplayer אחד הטובים)

קרירין אתה באמת קורא לתמונות החד מימדיות האלה משחקים?.. תשחק משחקים נורמלים.. באמת

פורסם

זה 2D ולמשחקים האלו יש המון אופי ומאוד כיף לשחק בהם

תיראה סרטונים ותבין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים