פורסם 2007 בדצמבר 2917 שנים שלום לכולם!!!אני יקנה בשבוע הקרוב מחשב מ-ksp ולפי מה שראיתי באתר אין להם מבחר גדול במארזים...אני מעוניין לקנות את המארז antec sonata 3 ולפי מה שראיתי אין להם את המארז באתר!השאלה שלי היא האם הם יכולים לספק את המארז?ואם לא אז איזה אפשרות יש לי לקנות מארז וספק ב-700-800ש"ח גג מהחברה ksp.המפרט:intel core 2 quad q6600asus p5kcasus nvidia 8800GT800MHZ ocz 2x1GBWD320GBחובה מארז וספק מ-ksp!!!תודה מראש לכל עזרה שתינתן...
פורסם 2007 בדצמבר 2917 שנים ולמה אתה שואל אותנו מה יש או אין ל - KSP שלא מופיע באתר ? תתקשר אליהם מחר ותשאל.אני בכלל לא ממליץ לקנות מארז וספק מהם, אין שם אופציות טובות (במיוחד לספק).*תוסיף תקציב לכותרת.
פורסם 2007 בדצמבר 2917 שנים מחבר ולמה את ה שואל אותנו מה יש או אין ל - KSP שלא מופיע באתר ? תתקשר אליהם מחר ותשאל.אני בכלל לא ממליץ לקנות מארז וספק מהם, אין שם אופציות טובות (במיוחד לספק).*תוסיף תקציב לכותרת._________________________________________________________________________________אולי לא הסברתי את עצמי טוב אבל שאלתי האם יש סיכוי שהם מספקים את המארז...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.