פורסם 2007 בדצמבר 2817 שנים קנית אתמול טלוויזית LCD "32.כשרצית לחבר אותה לממיר ראית שבממיר יש רק RCA. אני בטוח שיש ממירים יותר חדשים משליעם יציאות יותר איכותיות.יום ראשון אני אתקשר ליס ואבקש שיחליפו לי לממירים אחריםאם תוכלו לתת לי דגמים זה היה מעולהתודה ושבת שלום.
פורסם 2007 בדצמבר 2817 שנים במידה והטלוויזיה שלך תומכת בשידורי HD אז הממיר הטוב ביותר בשבילך הוא YESHD, אמנם התוכן והמחיר כרגע אינו משהו אבל בעתיד המצב ישתפר.
פורסם 2007 בדצמבר 2917 שנים קצת מידע על הממיר הנל ועל יס בכלל בכל הקשר לתוכן HD. לדעתי המעבר עדיין לא כדאי בגלל חוסר התוכן.
פורסם 2007 בדצמבר 2917 שנים מחבר איזה חיבורים יש לממיר הזה?[br]פורסם בתאריך: 29.12.2007 בשעה 13:27:32הממיר הכי טוב כיום ביס הוא:7820 ADBזה ממיר ה HD .אני מתכוון למיר טוב אבל לא MAX או ה HD
פורסם 2007 בדצמבר 2917 שנים מחבר בטלוויזיה שלי אין SCART,אם אני אקבל ממיר עם SCART אז הבנתי שהדרך הכי איכותית לחבר את הממיר לטלוויזהזה דרך כבל כזה:http://img247.imageshack.us/my.php?image=givetakesvidscartog5.jpgנכון?
פורסם 2007 בדצמבר 2917 שנים בעקרון הכי טוב לחבר עם כבל SCART-component אבל זה די יקר כי צריך לקנות עוד משהו שיאפשר את זה.הכבל שהבאת הוא כבל composite והוא לא איכותי, אפילו שהכבל SCART הוא כן איכותי, האיכות הירודה של הcomposite לא תאפשר איכות וידאו טובה.
פורסם 2007 בדצמבר 2917 שנים סקארט לSוידיאו (תמונה).ואותו הסקראט ל L וR (קול).בדיוק אני בא לפרסם ואני קורא את התגובה שמעלי:ראה לסקראט תקנית אין אפשרות ואסור לו להעביר קומפוננט (אפשר ע"י טרנסקודרים / מכישירים שעוברים על התקן).
פורסם 2007 בדצמבר 2917 שנים מחבר רגע חברים קצת התבלבלתי,אז מה הדרך הכי איכותית ולא יקרה לחבר את הטלוויזיה לממיר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.