עבור לתוכן

המלצה למחשב נייד עד 5K.

Featured Replies

פורסם

חשבתי על מחשב נוסף לעבוד איתו אבל נייד כי את הנייח שלי בקרוב אני הולך למכור כי אין לי צורך בלהריץ משחקים כבדים אני יותר אוהב קלאסיקות ככה שמחשב נייד יכול לספק את אותה החוויה.

בעקרון זה יהיה לגלישה באינטרנט, מסנג'ר, מסמכים לכתיבה, מוזיקה ומשחקים פשוטים בלי יותר מדי גרפיקה ממוחשבת.. אוליי המקסימום FlyForFun וFreeStyle Online שזה בערך שני המשחקים היחידים שאני משחק באונליין.

חשבתי אולי על הHP PAVILION dv6327ea עם שידרוג ל2 ג'יגה זיכרון אבל אני לא בטוח אם הכרטיס מסך המצורף שמגיע איתו intel® graphics media accelerator 950 יכול להריץ כמו בנייח את המשחקים שציינתי כבר קודם..

יש המלצות אחרות?

דרישות ספציפיות:

מסך 15.4

ד"א עכשיו חיפשתי עוד משהו אבל שוב אני לא יודע אם זה יעמוד בציפיות:

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=718

*החנות רק כדי להראות את המוצר עצמו.

תודה.

פורסם

http://www.ctm.co.il/product.asp?id=946

פה יש לך הצעה הרבה יותר טובה

שתי גיגה זכרון עולה ב ksp

300 ש"ח ותוכל להרכיב לבד

פורסם
  • מחבר

לא ממש הבנתי.. בהצעה שלך כבר יש 2 ג'יגה זיכרון

פורסם

בהצעה שלי יש רק 1 גיגה , אבל אתה מקבל מעבד חזק בהרבה מהקודם

שידרוג ל 2 גיגה לא משתלם בכלל בארץ , ממש מגזימים בחנויות ,

לך ל ksp תקנה 2 גיגה ב 300 ש"ח ותרכיב לבד

אלא אם כן בעל החנות לא מפריז אז כמובן עדיף שהוא ירכיב

פורסם
  • מחבר

התכוונת לקנות ג'יגה אחד, לא? כי עם העסקה הזאת מגיע כבר אחד.

פורסם

רשום שמה 512*2

עריכה לא שמתי לב ..

פורסם
  • מחבר

שזה קצת בספק מבחינת התקציב שלי, אה..?

תגיד יש דבר כזה בניית מפרט למחשב נייד?

פורסם

כן , בחו"ל אתה יכול לבנות מחשב איך שאתה רוצה

אבל גם בארץ ברוב המקרים אתה יכול לשחק עם המפרט בגמישות רבה .

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז בעקרון ההצעה הסופית שלך זה 5400 ש"ח נכון?

וד"א אני לא הכי מבין בניידים ועוד לא יצא לי להציץ פנימה לתוך הנייד כך שאין לי מושג איך להרכיב את זה

פורסם

זכרון זה plug n play תעקוב אחר ההוראות באתר החברה ולא תיהיה שום בעיה

אבל אני מציע לך שתעבור על כל הדגמים המומלצים , ותשוטט בכל אתרי החנויות המפורסמות עד שתמצא נייד כלבבך

פורסם
  • מחבר

אמרת למצוא כרטיס 8400.. זה אפשרי בכלל במחיר הזה?

עריכה:

שמע ראיתי גם את המחשב ‎HP Pavilion DV-6670‎ שיש בו כרטיס 8400M GS זה נראה לך מספיק לצרכים שלי?

ראיתי את זה פה:

http://www.gamaoffice.co.il/products/90334

חריגה קטנה לא כזאתי נוראה ואני גם מתכוון לקנות את המחשב רק בעוד חודשיים ככה אז יש מצב שהמחיר ירד.. מה אתה אומר?

פורסם

Dv6670 יהיה פתרון מצויין....חובה לשדרג ל2 ג'יגה.אם אתה רוצה לחכות חודשיים -החלטה שלך.לא צפויה איזשהיא ירידת מחירים דרסטית בעקבות כניסת טכנולגיה חדשה..אולי 100-200 שקל הוזלה תהיה.

פורסם
  • מחבר

מה שמגיע פה זה 512 מגה נכון?

אז לפי מה שהקודם אמר ראיתי בKSP ב140 שקל ג'יגה זיכרון כל אחד של OCZ 667 מהירות DDR2 אז זה עוד 300 שקל- אז אני מקווה שאני אוכל לסגור את הדיל ב5500 שקל ככה

פורסם

הוא מגיע בג'יגה שבפועל זה 2 סטיקים של 512 כל אחד.הOCZ שראית מיועד למחשב נייח.יש סטיק ג'יגה של TRANSCEND שעולה 150, וסטיק ג'יגה של קינגסטון שעולה 160.זה נמצא תחת SODIMM בזכרונות או כשאתה נכנס לתפריט של הניידים,אז בראשי זה מופיע עם כל הסוללות והרחבת אחריות למיניהם.

תבדוק אם הם מזכים אותך על הסטיקים הקיימים במחשב.לי בזמנו הם נתנו 100 ש"ח.

תבדוק כמה הנחת מזומן הם נותנים.

פורסם
  • מחבר

כן ראיתי... אז דבר אחרון לפני סיכום..

אני נותן להם(איך?) את הסטיקים שיש לי כרגע והם מזכים אותי בהנחה על ה2 סטיקים של הג'יגה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים