עבור לתוכן

רגע לפני קנייה, מפרט חזק ב5.8 K, לא כולל ציוד היקפי ומסך.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :).

המפרט שלי הוא:

לוח אם

Dragontail Peak ATX/DDR2800/1333

מעבד

Core2Du Quad 2.4 Q6600 8MB 1066

מארז + ספק כוח

MIDI TOWER BLACK/SILVE (203)g

די וי די

DVD-RW Black 18x Bulk

הארד דיסק

320GB SATA2 7200 RPM 16MB HIT

זיכרונות

Kingston 2GB(2X1024) DDR2 800 MHZ

כרטיס מסך

GainWard 8800GTS TVDVI 512MB 256BIT

נרכש מהיבואן איסטרוניקס.

כמה שאלות בקשר למפרט:

1. איך הלוח אם? כפי שאתם רואים לקחתי זכרונות 800 מגה הרץ, כי בעתיד מתוכנן OC אז לכן לקחתי אותו, השאלה שלי אם הלוח אם הנ"ל מתאים לOC? רציתי בהתחלה לקנות את הAbit IP35-E אבל הבעיה שהחברה לא מספקת אותה, אך אני יכול לקחת גם את הג'יגה ביט, אז מה עדיף? והאם הוא תומך בOC?

2. הכרטיס מסך הנ"ל שציינתי, זהו הכרטיס 8800GTS החדש? או הישן? ואיך הכרטיס הזה? האם הוא מותאם גם כן לOC ?

3. מישהו מכיר את המארז הזה? פשוט החבברה עצמה המליצה לי עליו, ואמרה שהוא מצויין, השאלה היא האם הספק שלו הוא ספק טוב או סתם אחד שיהרס לי תוך זמן X? ואם עדיף לי לקחת מארז אחר איכותי, של חברה איכותית ורצינית(ג'יגה ביט...) אז איזה לקחת?

4. אני רוצה בנוסף לקנות את הקירור Artic-Cooling Freezer 7 Pro, האם הוא יקרר לי את המעבד בצורה טובה ומשמעותית? ואם לא איזה קירור אחר במחיר טוב עדיף לי לקחת?

5. המעבד שציינתי, האם זה המעבד הרגיל של ה4 ליבות? פשוט בכל החברות הנפוצות(סקי.פי.סי, טי.אמ.אס, פוקס.פסי וכו') רשום שמה Core2 Quad ופה רשום Core2Du Quad, האם זה מעבד אחר? או שזה אותו?

*אל תגיבו בבקשה בקשר לחברה, והמחירים לא משנים אז אל תדאגו בקשר לזה, בכוונה לא ציינתי את המחירים, כי זה לא חשוב לכם.

אני רק צריך שתענו לי תשובות נכונות ומדוייקות.

תודה רבה :).

פורסם

כן אני דיי בטוח שהכוונה ל Q6600.

לוח תחליף לאחד של ג'יגה בייט[P35-DS3L]

מארז ג'נרי, כך גם הספק[ה CM690 ו VX450 יהיו מצוינים].

כרטיס מסך מיותר אם אין לך מסך שפועל רזו' 1920X1200 או גדולה מיזו.

ה 7PRO מצוין, אך אם אתה תעשה OC, עדיף להשקיע עוד קצת ב אינפינטי או בטוניק.

איזו חברה ה HDD ?

אם זה מה שאתה מקבל ב 5.8 זה יקר.

פורסם
  • מחבר

כן אני דיי בטוח שהכוונה ל Q6600.

לוח תחליף לאחד של ג'יגה בייט[P35-DS3L]

מארז ג'נרי, כך גם הספק[ה CM690 ו VX450 יהיו מצוינים].

כרטיס מסך מיותר אם אין לך מסך שפועל רזו' 1920X1200 או גדולה מיזו.

ה 7PRO מצוין, אך אם אתה תעשה OC, עדיף להשקיע עוד קצת ב אינפינטי או בטוניק.

איזו חברה ה HDD ?

אם זה מה שאתה מקבל ב 5.8 זה יקר.

אוקיי, אבל בקשר לכ.ס לא שאלתי את זה, שאלתי אם הכ.ס הזה זהו ה8800GTS החדש? רק אני צריך שתענה על זה.

והוא עולה לי 1670 שקל הכ.ס הזה, כך שזה שווה לי מאוד :).

בקשר למחיר אל תדאג, המחיר בתאכלס עולה 5.8 אבל אני משלם עליו הרבה פחות.

בקשר ללוח-אם האם הוא טוב לOC טוב? לOC אשר יספק אותי? זה חשוב מאוד.

דבר נוסף, שמעתי שהלוחות אם של ג'יגה ביט הם מרעישים, האם זה כלול גם בלוח אם זה? האם הלוח אם ירעיש במאמץ?

ומה זה הטוניק או אינפינטי? תתן בבקשה שם מלא.

פורסם

כן זה הכרטיס המסך החדש.

איך לוח אם יכול להרעיש ? אם אין עליו שום מאוורר , כנראה התכוונת לקירור של המעבד...

הלוח אמור לתת OC טוב מאוד כך שזה לא בעיה אני מאמין שעד 3.6 GHZ יהיה בסדר...

TUNIQ AND INFINITY זה קירור למעבד :

http://tms.co.il/product_info.php?cPath=146_107_288_429&products_id=3286

http://tms.co.il/product_info.php?cPath=146_107_520&products_id=4561

פורסם
  • מחבר

כן זה הכרטיס המסך החדש.

איך לוח אם יכול להרעיש ? אם אין עליו שום מאוורר , כנראה התכוונת לקירור של המעבד...

הלוח אמור לתת OC טוב מאוד כך שזה לא בעיה אני מאמין שעד 3.6 GHZ יהיה בסדר...

TUNIQ AND INFINITY זה קירור למעבד :

http://tms.co.il/product_info.php?cPath=146_107_288_429&products_id=3286

http://tms.co.il/product_info.php?cPath=146_107_520&products_id=4561

אוקיי, תודה רבה.

אני ישנה ללוח אם שאמרתם ואחליף קירור לSunbeam Tuniq Tower 120mm, הוא נראה פצצה לא נורמאלית.

עכשיו לאיזה מארז + ספק כוח להחליף? אני רוצה מארז יפה שיהיה בו אולטרה/אורות שיהיה משהו יפה.. והספק כוח שיהיה איכותי, למה אני מכיר חברה שקנה מארז 450 ווט לא מזמן, אבל הספק נשרף לו אחרי הפסקת חשמל אחת!(ועוד הוא לא שיחק במשחק מחשב או משהו)... כך שאני רוצה משהו איכותי.

וחוץ מזה, המפרט הזה יצא לי +- 4800 שקל בחברה שציינתי, כך שזה מחיר פצצה לא?

עריכה:

במידה ואני קונה את הקירור למעבד מTMS, ואת המחשב עצמו מהחברה שציינתי, לא תיהיה כל בעיה להרכיב אותו על המעבד עצמו נכון?

ודבר נוסף, הFreezer 7 pro יהיה טוב אם אני יעשה למעבד OC בעתיד ל3.0 הוא יספיק טוב? בצורה שתיהיה מספקת +?

תודה.

פורסם

מארז NXZT Apollo יותר מצועצע, מCM 690 ושניהם באותו רמה בערך (הCM 690 טיפה יותר גדול).

אם לא חשוב לך השקט, הTuniq - מעולה. הAC 7 PRO יעשה את העבודה, רק בתנאי שאינך מתכנן לבצע OC, מעל 3GHZ. (אם אך גם אין צורך בזיכרונות 800MHZ.)

ספק Corasir 450W מאוד חזק, ומומלץ.

הלוח אם - אינו מומלץ, ואינו מוכר. P35 DS3L יהיה עדיף מכול הפחינות.

תתחדש. ;)

פורסם
  • מחבר

מארז NXZT Apollo יותר מצועצע, מCM 690 ושניהם באותו רמה בערך (הCM 690 טיפה יותר גדול).

אם לא חשוב לך השקט, הTuniq - מעולה. הAC 7 PRO יעשה את העבודה, רק בתנאי שאינך מתכנן לבצע OC, מעל 3GHZ. (אם אך גם אין צורך בזיכרונות 800MHZ.)

תתחדש. ;)

אוקיי, תודה רבה לכולם!

אז אתה אומר לי בעצם, שה7 pro יהיה מצויין בשבילי אם אני יעשה 3.0 ? כי אני לא מתכוון לעשות יותר, אלה אך ורק עד 3.0, אז אם אני יאיץ ל3.0 הקירור הנ"ל יספק אותי ברמה טובה מאוד? כי זה חשוב שזה יספק ברמה טובה אתה מבין?

עכשיו בקשר ללוח אם, אומרים כולם שעדיף את הabit ip35-e ושהוא יותר טוב לOC.

אבל הלוח אם הנ"ל שבחרתי של ג'יגה ביט יספיק לי ל3.0 OC ?

תענה לי רק על אלו וסיימתי :).

תודה רבה.

פורסם

הלוח אם שבחרתה אינו מומלץ, רד ממנו. הP35 DS3L/Abit ip35-e תהיה בחירה טובה, הלוחות אם מומלצים לOC.

אם אינך מתכנן לעבור את ה3GHZ, קח זיכרונות במהירות - 667MHZ, וקירור חיצוני למעבד - AC 7 PRO.

פורסם

תתחדש. ;)

הCM690 והאפולו בערך באותה רמה? ממש לא.

לCM690 מרווח יותר, יש לו פוטנציאל קירור גבוהה יותר, בנוגע לשקט אפשר להגיע שרמת השקט זהה +-.

לסיכום, הCM690 עדיף על האפולו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים