עבור לתוכן

זקוק להמלצה לגבי מסך "22, מחיר +1800-

Featured Replies

פורסם

תמליצו לי על מסך "22 בסביבות ה- 1800 ש"ח.

70% משחק

20% גלישה ברשת

10% צפיה בסרטים

אם אפשר את כל הפיצ'רים/חיבורים עדכניים שיש כיום.

שמעתי שהסמסונג טובים ביחס למחיר או אולי חברה מוכרת אחרת גם אפשרי.

בנוסף תציינו איזה פאנל עדיף.

תודה.

פורסם
  • מחבר

הצעתי לגיסי על ה-DELL עם פאנל IPS אך מכיון שהשימוש העיקרי במסך יהיה למשחקים אז אני צריך פאנל TN או משהו באמצע

הדל לא מתאים לזה עד כמה שידוע לי ובנוסף אני רוצה 22 אינץ

פורסם

בדוק אם הסמסונג 226BW נכנס לך בתקציב.

פורסם
  • מחבר

בדוק אם הסמסונג 226BW נכנס לך בתקציב.

המליצו לי על סמסונג אך אני זקוק לחוות דעת שלכם מה הכי משתלם למחיר.

פורסם

אין לדל שום בעיות במשחקים והוא מצויין גם למשחקים.

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל שאני ארגיש בין הסמסונג 22 אינצ' 226BW לבין הדל 20 אינצ' אולטרה שארפ.

הדגש שלי הוא על 22 אינצ', האם יש מסך טוב בסכום 1800 שקל בערך ששווה את הכסף ולא נופל באיכותו מהמסכים של דל.

?

פורסם

הדל נותן עושר של צבעים, זוויות צפייה טובות יותר, נוגודיות גבוהה גם בבהירות נמוכה, וחדות טובה של טקסט.

הסמסונג נותן לך גודל.

פורסם
  • מחבר

לפי הבנתי מהתשובות, אם כבר מגיעים למחיר של 1800, רצוי להוסיף עוד קצת כדי לקנות את הדל אולטרה שארפ שבמחירו אין לו מתחרים.

פורסם

חברים..אתם לא ממליצים לבן אדם נכון....

או קיי לDELL יש פאנל יותר איכותי.....אבל לא כולם צריכים את זה...תפנימו.

הוא כותב אחוז הכי גבוה של השימוש יהיה למשחקים....ובזה הסמסונג לוקח....או לפחות אותו דבר....

לא תמיד צריך זוויות צפייה רחבות.......ובמיוחד לפי מה שזה נראה למקרה שלו.....

הסמסונג לצרכים שלו מסך מצויין...לא סתם הוא אחד המצליחים והנמכרים שיש (ולא רק בארץ)....

פורסם

המקרה פה די גבולי - גיימרים נוטים להעריך יותר מדי את הזמן שהם משחקים ולהתעלם משאר הדברים.

תורמת לכך העובדה שבשאר ציוד המחשבים הגיימרים צריכים ציוד יקר יחסית בעוד שבמסכים זה הפוך.

גם אם פותח האשכול יחליט לרכוש מסך 22" אני לא בטוח ששווה לו לקנות את הסמסונג, הוא אולי יוכל לחסוך עוד 200 שקל ולקנות את הויוסוניק לדוגמא.

פורסם
  • מחבר

את הדל אני מכיר, הוא מסך טוב אך אני נוטה יותר למסכי 22', כנראה אני אצטרך ללכת להתרשם מהסמסונג כדי להגיע להחלטה סופית.

במחיר הזה ישנם מסכים נוספים שניתן יהיה לקחת בחשבון?

(יול ברנר, שחקן ענק :hat:)

פורסם

תיקח בחשבון גם את LG 226WTQ שלרוב זול יותר בכ-50 ש''ח בערך וגם לפי דעתי איכות התמונה הרבה יותר מרשימה מסמסונג.

(ניגודיות 1:5000 לעומת סאמסונג שהיא 1:3000)

אלה הם שתי במסכים הטובים ל22'' לפאנל TN החלטת טעם שלך.

פורסם
  • מחבר

גלשתי קצת במחיר אבל אני יכול להשיג את המסך הזה: SAMSUNG LCD 22" WIDE 225MS DVI+D-SUB+HDMI+SRS

ב-2200ש"ח, האם הוא משתלם ויש לו מתחרים בקטגורית ה-22"?

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9036

תודה.

פורסם

תיקח בחשבון גם את LG 226WTQ שלרוב זול יותר בכ-50 ש''ח בערך וגם לפי דעתי איכות התמונה הרבה יותר מרשימה מסמסונג.

(ניגודיות 1:5000 לעומת סאמסונג שהיא 1:3000)

אלה הם שתי במסכים הטובים ל22'' לפאנל TN החלטת טעם שלך.

החלטת טעם זה נכון. אין לי מה להגיד לך על עניין איכות התמונה, אבל מספרי הניגודיות שהבאת הם מצוצים מהאצבע לחלוטין (ע"י היצרנים, לא על-ידיך) וחסרי כל משמעות.

גלשתי קצת במחיר אבל אני יכול להשיג את המסך הזה: SAMSUNG LCD 22" WIDE 225MS DVI+D-SUB+HDMI+SRS

ב-2200ש"ח, האם הוא משתלם ויש לו מתחרים בקטגורית ה-22"?

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9036

תודה.

לא משתלם בטירוף. מדובר באותו מסך + HDMI + רמקולים. האם זה שווה 500 ש"ח? ממש לא נראה לי.

הסיבה המרכזית להעדיף 22" בינוני על 20" איכותי כמו ה-DELL היא המחיר. מסך 22" ב-2000+ זה בזבוז כסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים