עבור לתוכן

מפרט בסביבות ה 1000 ש"ח מאייבורי.

Featured Replies

פורסם

הי שלום לחברי הפורום אשמח אם תעזרו לי בקשר להתלבטות בלוח האם..ובכללי אם מפרט המחשב אם בסדר.

בעקרון לפני מספר שבועות נשרף לי הכרטיס מסך 6800 בתושבת AGP... מאחר והכרטיס לא קיים יותר אצל היבואן הם החליטו להביא לי כרטיס מדגם אחר ועל הדרך ביקשתי שאם כבר שולחים משהו אז שישלחו PCIE.. ובזאת החלטתי להשתדרג קצת.

בקיצור המפרט שהחלטתי להרכיב לא מיועד למשחקים או לדברים כבדים..אין יותר מדי זמן פנוי בשבילו..

לגבי החלקים שיש לי כבר זה:

200GB WD IDE

160GB samsung sata2

צורב דיוידי נק..לא זכור דגם מדויק, לא חשוב. IDE.

וכרטיס מסך שצריך להגיע INNO3D 8500GT 512 PCIE

החלטתי לקחת את המפרט הזה מאייבורי

http://ivory.co.il/product.asp?productid=211&CatCode=3

(אני יודע שלא מומלץ לקנות משם, אבל אני לא דואג יש אחריות ל3 שנים, ובעל הסניף הוא מכר שלי- אז נא בלי ההערות לגבי החנות כי חנות אחרת זה לא רלוונטי כי באייבורי יוצא יחסית זול למקומות אחרים..)

השינויים שאני רוצה לעשות במפרט שיש שם זה סה"כ להוריד את הצורב ואת הדיסק שמגיע עם העסקה שזה יוזיל לי 300 ש"ח

להוסיף עוד ג'יגה זכרון - שיהיה חברה עלומת שם זה לא מפריע אני לא מתכנן OC במחשב הזה.

ולשדרג ב140 ש"ח את המעבד 3600X2 ל4800X2

אז מה אתם אומרים עד עכשיו זה בסדר?

הדבר היחיד שאני מתבלט עליו זה הלוח

הלוח המוצא בחבילה הוא זה

http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=906&category_id=0cbf2ee66da94ae4dac67ea4f4abfbca&

(באתר של ג'יגה ביט זה לוקח שנים לעלות את המפרט של הלוח אז הבאתי מגיבור..)

אין לי בעיה שיש רק 2 סאטא ו2 IDE זה לא מפריע לי והכרטיס קול מספק אותי בהחלט הכרטיס מסך המובנה גם ככה מתבטל, השאלה האם הצ'יפסט עצמו הוא בסדר או שיש מקום לחשש או שדרוג?

תודה, מיכאל.

פורסם

לא כדאי לקנות מ-"גיבור" : השירות למטה מהמטה של המטה (אפילו במח' המכירות), שירות זוואטי במובן היותר זוועתי של המילה...

פורסם

Asus M2V-VM יהיה עדיף על פני GIGABYTE M61SME-S2.

- יש 4 מקומות לזיכרונות לעומת M61SME-S2 שיש רק שתי מקומות.

- צ'יפסט יותר חדיש.

ומחירו יקר בסה"כ בכ-50 ש"ח. מומלץ.

פורסם
  • מחבר

כן הבעיה היא שבאייבורי אין אותו..ואם יש לוחות אחרים זה בתוספת מעל ל150 ש"ח..לגבי מקום לזכרונות בכל מקרה אני מתכוון לקנות ישר שני ג'יגה ויותר מזה אני לא חושב...לפחות לא במחשב הזה..זה אמור להיות מן מחשב ביניים כזה..

ולתגובה הראשונה, לא התכוונתי לקנות מגיבור רק הבאתי לינק שנותן את המפרט של הלוח מכיוון שלא הצלחתי להוציא אותו מהאתר של ג'יגה בייט שתמיד עמוס ובקושי עובד.

השאלה היותר מדויקת היא האם שווה להשקיע בסביבות ה150 ש"ח למען צ'יפסט טוב יותר מבלי להחשיב את זה שמכל דבר יש חצי מהכמות ה"רגילה" שיש בלוחות

פורסם

תראה The Prophet רשם לך על הלוח שהוא יותר מומלץ בהרבה ה ASUS-M2V-VM

מה שלא מסתדר לי לא שחלילה יש לי נגד איבורי ההיפך אני גם קונה מאצלם ,רק במפרט של הAMD

רשום כך "ניתן לרכישה עם כל לוח מכל דגם ומכל יצרן " ואים אתה צריך להוסיף את ה150 אז שיביאו לך את הלוח

שאתה מבקש...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים