פורסם 2007 בדצמבר 2817 שנים שלום.אני רוצה לקנות מחשב חדש בקייאספי, כי הם ליד הבית שלי, אבל אין לי שמץ איזה ספק או מארז לקחת.אני רוצה שהמארז יהיה שקט וטוב.איזה לקחת?*המארז של ה-HEC שעולה שמה 450 שקל הוא טוב?http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5137http://www.hec-group.com.tw/model.php?category=pccase&sub_category=midi_tower&model=6xתודה רבה...!
פורסם 2007 בדצמבר 2817 שנים המארז נראה טוב מאד אך לחקות לביקורות עליו כי הוא די חדש (אבל אני סומך על COMPUASE שיעשו עבודה טובה).אבל הוא לא יתאים לך אם התקציב שבכותרת כולל גם את הספק.
פורסם 2007 בדצמבר 2817 שנים מחבר אם המארז שווה את זה אני אקח אותו והעלה את התקציב.אבל יש להם עוד מארזים בתחום המחירים הזה שהוא שווה?
פורסם 2007 בדצמבר 2817 שנים יש שם כמה מארזים לא רעים של TT...אבל הבעיה היא הספק, אין שם ספקים טובים במחיר נמוך.אני ממליץ לך מאד לקנות במקום אחר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.