פורסם 2007 בדצמבר 2717 שנים שלום,אני צריך מפרט שיתן את התמורה הטובה ביותר ל 3500 שח עם אפשרות לעלות עד 4000 במקרה שזה ממש מומלץ , שתיהיה אפשרות לעבוד עם הרבה אפליקציות במקביל ומשחקים מדי פעם , כדאי שיהיה שקט יחסית (במאמץ נמוך בעיקר) ואין בעיה לעשות OC אם זה עדיף.חשבתי על משהו כזה, מה אתם אומרים?[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בדצמבר 2917 שנים מפרט לא רע בכלל, במיוחד אם אתה מתמצא ומתכוון לבצע OC משמעותי.יש מקום לשיפורים/חיסכון פה ושם אבל סה"כ מפרט טוב ומאוזן. רצוי שתפרט אילו משחקים ובאילו הגדרות/רזולוציה אתה מתכוון לשחק.ה-TUNIQ מעולה ל-OC אבל בהחלט לא שקט תחת OC רציני - קח אינפיניטי עם 1/2 מאווררי 120MM שקטים ותהנה משני העולמות.
פורסם 2007 בדצמבר 2917 שנים מחבר אני אשמח לשמוע איפה אפשר לחסוך או לשפר.שתי התלבטויות שיש לי הן : מעבד, אני מתלבט אם כדאי לעלות ל 4400 או 4500 כדי לקבל OC טוב ויציב יותר.שילוב מארז+ספק שלמיטב הבנתי די רועשים.רזולוציה 1024*1280 אבל ממש לא חשוב לי לשחק בהגדרות הכי גבוהות
פורסם 2007 בדצמבר 2917 שנים בהחלט ממליץ על E4500 ל-OC כדי לעבוד באחוזי OC נמוכים יותר.לחליפין אפשר ללכת על מפרט AMD מבוסס 2X4800 ללא OC כלל. למשחקים המעבד ממילא לא צוואר בקבוק ולכן OC יהיה די מיותר כאן - תלוי מה שאר השימושים.המארז דווקא מהשקטים ביחס למחירו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.