עבור לתוכן

המלצה למארז + ספק שקטים עד 850 ש"ח

Featured Replies

פורסם

עקב בעיות זמינות קשות של מארזי Antec, אני זקוק לאלטרנטיבה מוצלחת (מבחינת שקט + קירור).

במארז הולך להיות HD 3870 ו- Q6600, שניהם ללא OC.

תודה מראש.

פורסם

בתור מנהל פה אני חושב שאתה אמור לדעת שזה לא המקום לבקש מארזים וספקים :silly:

פורסם

בתור מנהל פה אני חושב שאתה אמור לדעת שזה לא המקום לבקש מארזים וספקים :silly:

לקחת לי תמילים מהפה! אבל בגלל שהוא מנהל ובגלל ההשקעה אני ייתן לו את הכבוד על ההשקעה. יש כמה שילובים אפשריים:

1. APOLLO+קרוסאיר 450W+מאוורר אחד של 120MM

2. CM690+קרוסאיר 450W+שני מאווררים של 120MM.

3. SONATA3+ספק 500W שבא איתו+מאוורר נוסף של 120MM. ויש אותו במלאי.

4. Thermaltake Armor Junior + קרוסאיר 450W אבל יש חריגה של 100 שקל.

פורסם

2. CM690+קרוסאיר 450W+שני מאווררים של 120MM.

בלי ספק!! 8)

פורסם

בלי ספק!! 8)

מחזק!

והוא לא מנהל חחח :lol: :lol: :lol:

הוא מומחה.

פורסם
  • מחבר

לקחת לי תמילים מהפה! אבל בגלל שהוא מנהל ובגלל ההשקעה אני ייתן לו את הכבוד על ההשקעה. יש כמה שילובים אפשריים:

לא מנהל ולא בטיח, אבל תודה (ולא שמתי לב שבקצה הסקאלה יש גם פורום של מארזים).

פורסם

עקב בעיות זמינות קשות של מארזי Antec, אני זקוק לאלטרנטיבה מוצלחת (מבחינת שקט + קירור).

במארז הולך להיות HD 3870 ו- Q6600, שניהם ללא OC.

תודה מראש.

איפה בררת שנאמר לך שיש חוסר?

פורסם

אם תצליח בכל זאת למצוא P150 או SONATA3 מה טוב...

את ה-CM690 אני לא מכיר אישית. הסקירות די מחמיאות לו אבל לאו דווקא בתחום השקט:

The plentiful ventilation grilles mean that the case can get pretty noisy, especially if you have it on your desk right next to you monitor. Thats only going to get worse the more fans you put in the case too, though it can also be solved pretty easily by putting the case in a desk alcove.

The main problem with the case though is the apparent flimsiness of the material and the fact that the build quality is occasionally a little suspect. The front of the case doesnt meet the side panels or the top of the case all that well, even on the side that I didnt damage.

הוא חזק מבחינת נוחות העבודה ואפשרויות האוורור הרבות אך פתחי האוורור הרבים, המאוררים על דלתות המארז ואיכות הבניה עומדים בדרכו להיות מועמד לתואר "מארז שקט"...

הייתי ממליץ על CoolerMaster Centurion 532 עם ספק קרוסייר VX450W כאלטרנטיבה שקטה ואיכותית מאוד בתקציב. מאוורר נוסף לא הכרחי , במיוחד אם יש לך HSF רציני על המעבד - הוא ישפר במעט את זרימת האויר אך יוסיף לרמת הרעש. נסה בלי ותנטר טמפרטורות במאמץ - מקסימום תמיד תוכל להוסיף בהמשך. ניתן כמובן להחליף את מאוורר המארז לאחד שקט יותר.

פורסם
  • מחבר

איפה בררת שנאמר לך שיש חוסר?

foxpc, iqpc, logic, כל חנות אונליין שמצאתי, אפילו ניסיתי אצל אייבורי (זה היה די מצחיק - "יש לכם סונטה 3 של אנטק?" "לא, רוצה של Hexus?", "יש לכם איזשהו מארז של אנטק?" "לא, למה שלא תיקח Raidmax" וכך הלאה).

פורסם

יש ב- skypc הם הביאו חדשים במלאי

וב-TMS כמובן אם היית מחפש הייתה מוצא

פורסם

האפשרויות שלך ב - 900 ש"ח

1) GB 3D AURORA + ENERMAX NOISETAKER 420W.

2) NZXT LEXA BLACKLINE + ENERMAX LIBERTY 400W.

3) ENERMAX UBER CHAKRA + SEASONIC 500W SS-500ET.

4) SUNBEAM TUNIQ 3 + CORSAIR VX 450W/ANTEC NEO HE 430W/SEASONIC S12 500W

פורסם
  • מחבר

TMS יושבים בקריית מוצקין, לא? קצת רחוק בשבילי.

אני אנסה את SkyPC בשבוע הבא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים