עבור לתוכן

דילמה לגבי ספק למערכת מחשב חזקה תקציב של 800 שקל

Featured Replies

פורסם

תראו יש לי חלקי מחשב חזקים...רק הבעיה שיש לי ספק שבא לי עם המארז [שקניתי ב 150 שקל את המארז]

ואני לא רוצה להחזיק אותו במחשב יותר מדי.אני חייב דחוף להחליף...לפני שיהרוס לי את המחשב.

תראו זה המפרט שלי...

ASUS Maximus Formula - לוח

Intel Core 2 Extreme Quad Q6600- מעבד

4 ג'יגה זיכרון של800 מגה הרץ

8800 gt bfg oc2 -כרטיס מסךך

והארד דיסק ישן של 150 ג'יגה. אבל אני רוצה להביא הארד דיסק של 500 גי'גה של 32 מהירות בפר.

עכשיו יש ספק שאני רוצה לקנות קצת יקר,אבל אבל האם זה יחזיק לי את המערכת הזאת בצורה הכי טובה?

ספק כוח CORSAIR דגם CMPSU-550VXEU 550W או ה 620 של קרוסייר.אבל זה ממש יקר.

אני בקש ממכם שתעזרו לי פה.זה ממש חשוב לי,אני לא יודע מה לעשות כבר.ועוד שאלה...מהזה אל פסק ?והאם אני צריך את זה?

פורסם

550VX יספיק לטעמי.

אל פסק כשמו כן הוא, אנטי הפסקות מתח, דואג לאספקת מתח סדירה למחשב, מייצב את המתח הנכנס משקע החשמל ועוד כמה פונקציות ...

האם צריך? זו החלטה שלך.

פורסם

היי.

אני לא הייתי מדליק את המחשב אפילו עם הספק הגנרי שלך ! תהליך ההרס מתחיל ממש עם ההדלקה הראשונה ! מנסיוני האישי הייתי ממליץ לך לקנות ENERMAX LIBERTY 400 / 500 לפי התקציב שלך. ספקים מאוד מאוד אמינים ויציבים ! ממאות ספקים מסוג זה במהלך השנים האחרונות - אף ספק כח - לא חזר ! הרבה לקוחות שלי עשו איתו המהרות (המהרות לא רציניות במיוחד) והספק המשיך לעבוד בצורה יציבה מאוד !

פורסם

הייתי הולך על הליברטי 400W או CORSAIR VX 450W שיחזיקו מצוין את המפרט.

כמו כן אם כבר השקעת כל כך במפרט, למה שלא תפנק אותו במארז טוב באמת ?

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע מה יתן לי מארז ב 700 שקל רק בגלל היופי.אם יש לו תכונות אחרות למארז אז יש מצב שאני יקנה....אבל אם זה רק בגלל היופי

אז לא שווה לי.אני שווה לי ההשקעה על החלקים של המחשב.שיהיו כמה שיותר חזקים ויציבים.עכשיו יש לי תקציב...זה לא שאין לי.אני אפילו רוצה לקנות ספק מעבר למה שרשמתם.לא ממש מעוניין לקנות 450 או 500 וואט,אני רוצה ספק מעבר לזה,שיחזיק לי ממש טוב את המערכת.ספק שקט וחזק.עד 750 שקל אני מעוניין להשקיע בספק טוב.אם יש לכם עצות לספקים יותר חזקים ממה שרשמתם...ושקטים,ואמינים,אז בבקשה ממכם תגידו לי.

פורסם

ספק יקר יותר לא ייתן לך שום דבר מעבר לספקים הזולים (יחסית) והטובים שהוצעו לך.

מארזים יקרים יותר זה הרבה יותר מסתם עיצוב: מרווח פנימי גדול יותר בשביל נוחות עבודה, אוורור/קירור טוב יותר של החלקים, איכות בנייה טובה בהרבה, פעולה שקטה יותר, הנדסת אנוש טובה יותר ופיצ'רים/פטנטים שימושיים במארז.

נ"ב: תוסיף תקציב לכותרת.

פורסם

אתה רוצה מארז/ספק?

תציין את התקציב בכותרת כדי שהדיון ישאר פתוח

פורסם
  • מחבר

אויש ראיתם,צדקתם חבל על הזמן.הספק נשרף לי אתמול באמצע ששיחקתי ב timeshift

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :screwy: :screwy:

מחר אני הולך לסקיי פי סי בראשון לציון...לקנות ספק של ENERMAX LIBERTY 620 watt

רק אני רוצה לדעת אם זה ספק פצצה?אני יודע שאני לא צריך ספק כזה חזק...אבל אני רוצה לקנות את זה.

למה אני מפעיל מלא דברים במחשב,ואני חושב שהספק הזה מתאים להחזיק את המחשב טוב.עכשיו אני מחכה שמומחים כמוכם,

יאשרו לי את הספק הזה,ואני קונה מיד.בבקשה זה דחוף לי.

פורסם

יש לך מלא אפשרויות:

אנרמקס ליברטי 400W

SEASONIC SII 430W

קרוסייר 450W

שלושתם יחזיקו מעולה,אם בא לשרוף סתם כסף אתה מוזמן

להביא אותו אלי.

פורסם

אמת. אין טעם לקנות את ה620W כשה400-450W הנ"ל יתאימו מעל ומעבר

פורסם

כולם ממליצים לך על ספקים איכותיים ואתה בא ומתעקש על ספק לא משהו (והיית מבין זאת ע"י חיפוש)

אין לך צורך ביותר מ-HX520 המודלרי או VX 550 הלא מודלרי.

תחשוב גם על PCP&C 610W

פורסם
  • מחבר

תודה אנשים.אני יקנה בסוף את ה - CORSAIR CMPSU 520HXEU 520W

תודה,אתם אחלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים