פורסם 2007 בדצמבר 2717 שנים שלום רבהמחשב עושה RESTART על דעת עצמו מדי פעםבדקתי זכרונות ב MEM TEST הכל תקין מה עוד יכול להיות ?הלוח נראה גם בסדר אין קבלים נפוחים תודה מראש
פורסם 2007 בדצמבר 2717 שנים אוקיי סבבה לגמרי ..האם אתה יכול להיכנס לSAFE MODE ומשם תנסה לעשות שיחזור מערכת לימים לפני הבעיה
פורסם 2007 בדצמבר 2817 שנים *לא ציינת שהמערכת חדשה איך אני ידע?מה זה דעת עצמו , נראה לי המחשב שלך עושה ריסטרט כי יש התנגשויות של (תוכנות , דרייברים ..) ואז הוא לא מוציא לך מסך כחול הוא פשוט עושה ריסטרטתיכנס להתחל , קליק ימני על המחשב שלי , מאפיינים תיכנס להגדרות של STARTUP AND RECOVERYושם תסיר את הסימון מ AUTOMATICALY RESTARTאח"כ תיכנס ל %SystemRoot%\Minidumpתראה אם יש קבצים
פורסם 2007 בדצמבר 2917 שנים מחבר מדובר על :amd athlon 3200gagabyte ga-k8nf-9 ultra1gb ddr400geforce 660 128mb160gb sata wd הבעייה שלי כזאת כאשר אני מדליק את המחשב יש כתוביות של הביוס שרצות בהתחלה כנו דגם של המעבד וזכרונות ואז הוא מבצע RESTART ארבעה פעמים ובפעם 5 המחשב ממשיך לעלות המחשב אחרי פירמוט כמו שצריך ,עשיתי בדיקת MEMTEST יותר 10שעות וזכרונות תקינים.טפרטורות : 23 מנוחה 30-32 במאמץ אני כבר לא יודעה מה כבר לבדוק תעזרן לי בבקשה
פורסם 2007 בדצמבר 2917 שנים מחבר החלפתי ספק אותו דבר רק אחרי 4-5 ריסטרטים הוא מעלה את מערכת הפעלה אפילו לא מגיעה לקוביות שרצות לפניי עלייה של WINDOWS
פורסם 2007 בדצמבר 3017 שנים מחבר אתה מתכוון מתח מהספק כוח ?זכרונות היהו יותר מעשר שעות בסריקה MEMTEST ועבר תקיןחברה תעזרו לי בבקשה למישהוא יש רעיון ?
פורסם 2008 בינואר 1317 שנים מחבר טוב בסוף הסתדרתי הבעייה הייתה בצורב DVD שהוא קיצר את הכל החלפתי אותו אבל הבעעיה עדיין קיימת ומה שעשיתי הוא איפוס ביוס והכל בסדר עכשיו.תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.