פורסם 2007 בדצמבר 2617 שנים יש לי כרטיס רשת אלחוטי של 3COM בסלון מחובר למחשב וראוטר של SIEMENS בחדר. ה-STRENGTH של התקשורת ביניהם תמיד על-LOW, ולפעמים יש ניתוקים בתקשורת.יש ביניהם בערך 5 מטר בקו אוירי.איך אני יכול לשפר את התקשורת ביניהם?
פורסם 2007 בדצמבר 2617 שנים תוודא שהאנטנות נמצאות בגובה מטר מהרצפה פחות או יותר, רחוקות ככל האפשר מכל ציוד חשמלי (מקררים, רמקולים, מסכים, כמה שיותר רחוק מכל ציוד חשמלי, במידת האפשר)ותנסה להחליף ערוצי תקשורת בנתב (נסה את ערוצים 1,6,11)
פורסם 2007 בדצמבר 2617 שנים מחבר האנטנה נמצאת ליד המחשב אבל אין אפשרות ממשית להזיז אותה.איך אני משנה ערוצים בנתב?
פורסם 2008 בינואר 417 שנים מחבר הגיע אליי טכנאי של בזק והחילף לי את הראוטר לאחד יותר חדש..עכשיו ה-STRENGTH של השידור הוא על 50% במקום על 40%.ניסיתי להחליף בין הערוצים של הנתב וזה לא עשה שינוי משמעותי.יש עוד משהו שאפשר לעשות כדי לשפר את חוזק/איכות השידור? או שהבעיה היא פשוט בכרטיס רשת האלחוטי שהוא לא מספיק חזק?(נ.ב. יש לי כרטיס רשת של 3com אמור להיות טוב).
פורסם 2008 בינואר 517 שנים לא יודע עד כמה זה יעזור אבל לי היו כמה וכמה כרטיסי רשת אלחוטיים של 3COM ולמרבה ההפתעה הם עשו לי את אותה הבעייה (בטווח קצר מאוד אין קליטה ) הם עבדו על 802.11B
פורסם 2008 בינואר 517 שנים כמובן שנשמח אם תרשום איזה דגם ועל איזה תקן אתה עובד (חשבתי שזה ברור מאיליו לא?).
פורסם 2008 בינואר 517 שנים הכרטיס רשת יושב ליד טלוויזיה, מערכת סטריאו, פלייסטיישן, והרבה כבלים. המרחק בין הראוטר לכרטיס עובר במסדרון של 5 מטר בערך ומקסימום דלת אחת סגורה.הנתונים של הכרטיס רשת:Driver Version: 6.3.3.2Utility Version: 3.0.0.11Type: 802.11gיש אפשרות אולי שאני אחליף לכרטיס רשת יותר חזק ואז הבעיה תפתר? יש המלצות?
פורסם 2008 בינואר 517 שנים מחבר רק צריך להבהיר שבמקרה הזה Caspion ו אחויה הם אותו בנאדם.אני הצעתי לו להחליף את הכרטיס רשת, האם יש המלצות באותו טווח מחירים?
פורסם 2008 בינואר 617 שנים תן תקציב ונוכל להמליץ לך על כרטיס רשת אלחוטיהאם אתה מעוניין שהוא יהיה בחיבור PCI או USB?
פורסם 2008 בינואר 1717 שנים מחבר לא קריטי, עדיף USBמחיר שיהיה פחות או יותר סביר לכרטיס רשת פשוטנראה לי שמעל 200 שח זה כבר יותר מדי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.