עבור לתוכן

בחירת האפשרות HW mouse במשחקים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

מישהוא יכול להגיד לי מה משמעות בחירת האופציה HW mouse במשחקים (למשל ב- starwars)

כשאני בוחר את האופציה הזאת - משום מה העכבר שלי לא מתפקד (עכבר אופטי פשוט של microsoft).

תודה מראש,

פורסם

גורם לאפליקציה לדרוש HW_CURSOR, במקון SYSTEM_CURSOR מה שנועל את העכבר לאותו חלון בלבד, בעקרון זה בשביל למנוע(למרות בחלק לא קטן מהמקרים זה גורם להן) בעיות clipping כאשר יש סמן גראפי. בכלליות עד כמה שזה ישמע מצחיק, זה מאפשר לאפליקציה לרנדר את סמן העכבר ישירות בעזרת כרטיס המסך, במקום שהGDI של Windows יעשה את זה.

הסיבה היחידה שיש לבטל את זה, זה כאשר יש ארטיפקטים סביב הגראפיקה של הסמן, הסמן מהבהב כל הזמן נעלם ומופיע כן הלאה.

אם מבטלים את האופציה בד"כ מאבדים לא מעט רגישות בעכבר, אין טעם להכנס למה כי אני לא הולך להסביר איך הdriver stack עובד, אבל אין שום סיבה שזה לא יעבוד לך. זה לא תלוי בעכבר עצמו, זה תלוי במערכת ההפעלה, מאוד מוזר שזה עושה לך בעיות, כיוון שאין שום סיבה שהעכבר לא יעבוד, הדבר המקסימאלי שיכול לקרות זה השחתה של הגראפיקה, או העלמות מוחלטת של סמן העכבר. אבל העכבר עצמו עדיין אמור להמשיך לפעול.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההסבר המלומד - אבל אפשר במילים קצת יותר פשוטות?

ברגע שאני מסמן את האופציה - העכבר שלי מתחיל להבהב וקשה לי יותר לשלוט עליו. (יש לי מערכת הפעלה XP)

פורסם

תעדכן את הדרייברים של כרטיס המסך, תבדוק אם למשחק הזה יש בעיות HW cursor מוכרות.

פורסם
  • מחבר

עידכנתי את הדרייברים - הבעיה נפתרה.

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים