עבור לתוכן

מפרט ב6k כולל ציוד היקפי, לעיצוב בתלת מימד

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני צריך מפרט מחשב ב6k, לשימוש בעיקר בעיצוב בתלת מימד (solidworks) וCOSMOSXpress

המפרט צריך לכלול עכבר\מקלדת וגם צורב,יש צורך במערכת הפעלה.

הבנתי שעדיף שארכוש כרטיס מסדרת Quadro, האם זה נכון? או שעדיף להשקיע בדברים אחרים?

חשוב מאוד שהמחשב לא יעשה בעיות, ויעשה עבודה שקטה בלי יותר מידי התערבות מצדי.

אין שוב כוונה בביצוע OC. עדיפות לחנות באזור במרכז.

תודה לכל העוזרים

יובל.ע

פורסם

מה אתה עושה בתלת מימד?

פורסם

הוא אמר שהוא עובד עם Solid works.

בכל מיקרה, 8800gt יהווה תחליף טוב לQuadro? כי הבנתי שהסדרת 8 של נוידיה עושה את זה בצורה טובה.

פורסם

עומדים לצאת מאיצים גרפים של DX10 רבוע במטריצה ריבועית... שווה להמתין לזה בשביל עבודה בגרפיקה

פורסם

למה הכוונה DX10 רבוע? לא שמעתי על המונח הזה מעולם.

אתה מדבר על Quadro plex? או על Tesla (קצת יותר רלוונטי ל DX10 כי מתבסס על CUDA)? אין שום מצב שבעולם שמשתמש ביתי יוכל להרשות לעצמו דבר כזה, בתקציב קרוב למשהו שפוי, בשנים הקרובות. אלו מודלים מתקדמים מאוד, הראשון הוא חיצוני ונועד לשמש חברות CGI גדולות בסטודיו רציני, והשני נועד למשימות עתירות חישוב וסימולציות מורכבות. כמובן לא לשימוש ביתי.

בכל אופן, אם נחזור לעניינינו, כרטיסי הגיימינג של סדרה 8 לא ייטיבו עם Solidworks, ויהיה יתרון עצום ל Quadro במקרה הזה, בגלל התאימות שנדרשת ל OpenGL. האופן בו SolidWorks משתמשת בתכונות של OpenGL באמת נותן לכרטיסים הייעודיים יתרונות ברורים על כרטיסי הגיימינג - במהירות, ביציבות, וביכולות תצוגה משופרות מבחינת איכות ודיוק.

כך שבמקרה שלנו, Quadro בהחלט מומלץ ועדיף על Geforce. (דרך אגב, באותה מידה אפשר לומר על FireGL של ATI לעומת Radeon. התייחסתי רק ל Quadro מטעמי נוחות).

פורסם

כבר הרבה זמן לא התעסקתי בבניית מפרטים, אבל אני חושב שזה יתאים:

Q6600 Box

₪1453

לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3R

₪670

כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB

₪379

זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 Special Ops

₪330

כרטיס גרפי Leadtek Quadro FX1700 512MB PCIe

₪2473

צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD

₪185

מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W

₪420

סט אלחוטי MicroSoft דגם wireless desktop 4000

₪260

הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד)

₪79

סה"כ מחיר לכל המוצרים:6249

---

אומנם טיפה עובר, ולא כולל מערכת הפעלה. אבל אני חושב שניתן להסתדר עם זה.

במידה ואתה רוצה להוריד מהמחיר ו\או להוסיף מערכת הפעלה. אתה יכול לרדת למעבד כפול ליבה, ולוותר על ההרכבת מחשב.

תחסוף בערך 700 שקלים, שזהו מחיר של מערכת הפעלה.

פורסם
  • מחבר

יש תגובות על המפרט של INSTALL או שהוא אמור להתאים?

יש לכם אולי הצעה למפרט אחר?

פורסם

נראה לי בסדר גמור, רק צריך לבדוק האם ה FX1700 באמת מספק ביצועים טובים בהבדל משמעותי יחסית לכרטיסים שעולים פחות מ 2000 ש"ח (ספציפית ל SolidWorks), כי אם לא אפשר לתעל את ההשקעה לכיוון אחר. אני אבדוק את העניין.

פורסם

בוטל..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים