פורסם 2007 בדצמבר 2517 שנים יש לי אפשרות לשדרג את הגרסא של ה-500 לגרסא של ה-620 בתוספת תשלום (בשלב הזה אני עדיין לא יודע כמה בדיוק)המפרט :q66008800gt4 דיסקים קשיחים2 כוננים אופטייםרוב חריצי ה-pci מאוכלסים (כרטיס טלוויזיה,מודם פקס,כרטיס קול ,כרטיס רשת נוסף ....)האם יש טעם בשדרוג או שזה בזבוז כסף לשמו ?האם השדרוג יכול לתרום ליציבות של המערכת ?(רזרבת "כוח " גדולה יותר )איזה סכום לדעתכם הוא מוצדק על מנת לשדרגהערות:לא נראה לי שאני אקים בעתיד מערך sliבהחלט מתוכנן over clocking משמעותי ,אבל לא קיצוניאין לי אפשרות לשדרג לספק אחר . זה או להישאר עם מה שיש לי ,או לשלם ולשדרג לגרסא היותר חזקה .אם יש לכם דעה , אנא הביעו אותה כעת מפני שזה דחוף ולא תהיה לי יותר הזדמנות נוספת להזדכות על הספק של ה-500 ולשדרג ל-620
פורסם 2007 בדצמבר 2517 שנים בזבוז. בוא נתחיל מזה שגם הליברטי 500 לא משתלם, אז ה620 אפילו יותר. לא ייצא מזה שתשדרג כלום.
פורסם 2007 בדצמבר 2617 שנים מחבר בזבוז. בוא נתחיל מזה שגם הליברטי 500 לא משתלם, אז ה620 אפילו יותר. לא ייצא מזה שתשדרג כלום.שמע אני מסכים איתך שה-500 ליברטי לא מצדיק את מחירו המופרז,אולם הטעות כבר נעשתה ואני כבר לא יכול להחזירו ולקבל את הכסף חזרה.השאלה היא האם ספק חזק יותר יהיה יותר " future proof" ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.