פורסם 2007 בדצמבר 2517 שנים שלום לכולם. אני יודע שקיימת תוכנה כזו, אך לצערי אינני זוכר את שמה, קורה לי שאני צריך לקפוץ לעמוד כלשהו העוסק במאמר X, ואין תוכן עניינים, ותמיד אמרתי לעצמי שאם היה לי אפשרות חיפוש כמו ctrl+f ב office - word אזי הקריאה הייתה הרבה יותר נוחה ופחות בעיות. אם מישהו מכיר תוכנה כזו אשמח אם יספר עליה ;D תודה
פורסם 2007 בדצמבר 2517 שנים לא ממש הבנתי, אתה רוצה לחפש בתוך קובץ פתוח?או שאתה רוצה לחפש במספר קבצים?כי בקובץ פתוח, גם ה-ACROBAT READER וגם FOXIT מאפשרים לך לחפש טקסט ע"י לחיצה על CTRL+F.
פורסם 2007 בדצמבר 2517 שנים מחבר מעניין, משום מה לא שמתי לב לזה תודה. מה קורה כשהקובץ סרוק? כדוגמת PC Magazine? אז זה מחייב אותי עבודה עם תוכנת ACR? :-\
פורסם 2007 בדצמבר 2617 שנים תנסה את זהhttp://www.copernic.com/en/products/desktop-search/אחלה תוכנת חיפוש למחשב, מחפשת גם ב PDF
פורסם 2007 בדצמבר 2617 שנים ממש לא נראה לי ש-DESKTOP SEARCH יצליח לחפש בקובץ שבו תוכנה ייעודית לקריאת PDF נכשלת.
פורסם 2007 בדצמבר 2717 שנים ממש לא נראה לי ש-DESKTOP SEARCH יצליח לחפש בקובץ שבו תוכנה ייעודית לקריאת PDF נכשלת.התוכנה גם יוצרת ארכיב למסמכים כולל PDF והשתמשתי בה כבר מספר פעמים לשם זה. כמובן שלוקח לה קצת זמן ליצור אינדקס אבל אחר כך התוצאות מידיות. איזה תוכנה ייעודית נכשלת האיזה משימה אם אפשר להבין?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.