פורסם 2007 בדצמבר 2417 שנים יש לי בעיה רצינית שאני משחק במשחקי רשת למשל call of duty רגיל או 4 וגם Counter-Strike Source או Counter-Strike וכ"ו אז בהתחלה המשחקים עובדים חמוד גם לא כמו שהם אמורים לפעול ואחרי אאיזה 5 דקות המשחקים עובדים פשוט גרועעעע אני חייב תעזרה שלכם תודה מראש.דרך הגב המפרט שלי מעבד-DualCore AMD Athlon 64 X2 4400 לוח אם-Asus M2N-E זיכרון- 2 גיגה זיכרון כרטיס מסך- ati 1950proחשוב לציין שעשיתי סריקות של וירוסים טרויאנים הכל ניקיתי תמחשב וניסיתי כמה תוכנות כלום לא עזר.בנוסף חשוב לציין שמה שהכי מוזר זה שהfps גבוה.
פורסם 2007 בדצמבר 2417 שנים תנסה להיות יותר ספציבי בבעיה שלך למרות שנראה לי שהבעיה שלך היא של דרייברים לא מעודכנים.עידכנת את הדרייברים האחרונים של הכרטיס מסך?אם לא,תעדכן מכאן:http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx
פורסם 2007 בדצמבר 2417 שנים מחבר רק עכשיו ראיתי שיש עדכון חדש למרות שלפני כמה ימים הורדתי ושוב התעדכןולגבי הבעיה המשחקים מתחילים לעבוד באיטיות,הביצועים פוחתים יש כאלה הפרעות במשחק
פורסם 2007 בדצמבר 2417 שנים איזה הפרעות? תסביר את עצמךבדקת טמפ' של כרטיס מסך באותו זמן שיש הפרעות?זה קורה רק במשחקים האלה?
פורסם 2007 בדצמבר 2417 שנים מחבר אז ככה המשחק זז לאן אחי יש קטיעות במשחק וכן זה באלה ועוד כמה ובדקתי טמפרטורות תקינות לגמרי וגם שמתי תעידכון ועדיין לא עובד טוב SimonSix בהצלחה אחי בתפקיד החדש
פורסם 2007 בדצמבר 2417 שנים יש לך רשת ביתית במקרה? נסה להפעיל את המשחק רק עם אנטי וירוס ..כל שאר התוכנות סגור(נסה פעם אחת גם בלי האנטי וירוס)
פורסם 2007 בדצמבר 2517 שנים מחבר כן אחי יש לי רשת ביתית ולגבי הדבר השני שאמרתה עשיתי את זה ועדין כלום לא עוזר
פורסם 2007 בדצמבר 2517 שנים מחבר זה לא זה אחי למה זה לא לאגים זה פשוט המשחקים מתחילים לעבוד גרועעע המשחק עצמואולי משהו שיוכל לעזור בעזרה,שאני משחק כל המשימות שיש במחשב צורכות המון משאביים ושאני יוצא מהמשחק בכלל כל משימה לוקחת הרבה מאוד משאבים לעומת הרגיל שאני לא מרגיש אותם
פורסם 2007 בדצמבר 2517 שנים קורה לי בדיוק אבל בדיוק אבל בדיוק אותו דבר. רק לא אחרי 5 דקות, אחרי חצי שעה.הטמפרטורות תקינות. אבל פתאום ה-FPS יורד מ-100 ל-30.הדרייברים הכי מעודכנים שיש.
פורסם 2007 בדצמבר 2517 שנים זה לא זה אחי למה זה לא לאגים זה פשוט המשחקים מתחילים לעבוד גרועעע המשחק עצמואולי משהו שיוכל לעזור בעזרה,שאני משחק כל המשימות שיש במחשב צורכות המון משאביים ושאני יוצא מהמשחק בכלל כל משימה לוקחת הרבה מאוד משאבים לעומת הרגיל שאני לא מרגיש אותםלא קשור ללאגים.. המחשב של אחותי ישן ולא יודע למה שאני מחבר את הכבל רשת המחשב שלי נהיה איטי .. (בלי קשר לאינטרנט)..תנסה להוציא ת'כבל..
פורסם 2007 בדצמבר 2517 שנים מחבר תודה על העזרה אני רק צריך שתזכיר לי איך לעשות את הראוטר למודם פשוט פעם עשיתי את זה ושכחתי ועכשיו שאני מנסה להזכר אז אני מנתק תכבל והאינטרנט לא עובד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.