עבור לתוכן

התלבטות בין שני מסכים Dell 2007WFP Vs. Samsung 971P

Featured Replies

פורסם

אם הייתי יודע שיש להם אותו בצבע שחור הייתי שומע לעצתך.לבן לא מתאים לי לסביבת העבודה.

פורסם

09-9578823

מרכז ההזמנות שלהם יכול לעזור לך?

פורסם

רואים בפירוש את הגרפים של הדלתות בלינקים מהפוסט הקודם שלי.

בזה של בגירה הסמסונג מציג ערכים שרובם נמוכים מ-2

בעוד שב-בי-הארד-וור רואים ערכים שרובם 2 או מעל 2 עבור הדל.

זה נכון, אך קשה להסיק מכך במדויק שכן הביקורות נעשו ע"י אנשים שונים בזמן שונה ועם ציוד שונה (אפילו אם מאותו סוג). ראיתי ביקורות שהראו תוצאות מנוגדות (לא ב-DELTA-E, אלא בעקומות GAMMA). בכך מקרה ההבדל לא מספיק גדול כדי לקבוע חד-משמעית (מה גם שיכולים להיות הבדלים בין יחידות ספציפיות של אותו מסף). בסופו של דבר זה לא משנה ולא הייתי משתמש בפרמטר הזה כדי להכריע בין המסכים.

פורסם

תזמין את המסך באינטרנט/טלפון,

יהיו פיקסלים שרופים תחזיר.

את זה הוא יכול לעשות גם אם הוא קונה את המסך בחנות. אם אני זוכר נכון, באג מחליפים מסך עם פיקסל שרוף בטווח זמן מסוים מהקנייה.

במקרה הזה, אני לא חושב שהחוק להגנת הצרכן יכול להועיל במשהו. כי אם אתה קונה בטלפון או באינטרנט ופותח את האריזה בבית, רוב הסיכויים שהחוק כבר לא יעזור לך, למרות שהוא קובע שאפשר להחזיר מוצר אחרי שנפתחה אריזתו (את מכירה חנות שמכבדת את הסעיף הזה?)

פורסם
  • מחבר

אז ככה,

הזמנתי ממרכז ההזמנות, ואני אמור לאסוף אותו מהחנות בדיזנגוף סנטר מתי שהוא יגיע כי הוא לא במלאי. הם בעצמם הודו בשיחה שזה יהיה הרבה יותר מהר אם אני פשוט אבוא לקחת אותו.

לגבי מסך שחור - לפני כמה ימים שאלתי בקניון איילון ואמרו שאין, וגם באופיס דיפו, בכלל נראה לי שקשה להשיג את הגירסא השחורה בארץ, אז ויתרתי.

ולגבי בדיקת המסך, לפני כמה ימים אחי הקטן בן 10 קנה לעצמו מסך קטן בבאג עם כסף שחסך במשך שנה, ופתחנו את המסך בחנות עם המוכר, חיברנו למחשב ובדקנו, לא היה נראה שהם עושים בעיות עם זה.

פורסם

תתחדש על המסך, פנל PVA מצרך נדיר. :xyxthumbs:

פורסם

במקרה הזה, אני לא חושב שהחוק להגנת הצרכן יכול להועיל במשהו. כי אם אתה קונה בטלפון או באינטרנט ופותח את האריזה בבית, רוב הסיכויים שהחוק כבר לא יעזור לך, למרות שהוא קובע שאפשר להחזיר מוצר אחרי שנפתחה אריזתו (את מכירה חנות שמכבדת את הסעיף הזה?)

ברור שהחוק יעזור, לחנות גם אין ברירה אלא לכבד את החוק.

מלבד מספר מוצרים ספציפיים שנקובים בחוק, אפשר לפתוח את האריזה, להשתמש ולהחזיר בתקופה שנקבעה החוק.

בקניה בחנות לעומת זאת, אין ערובה שהחנות תסכים לקבל את המוצר בחזרה.

פורסם

זובי Samsung ,כן DELL

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים