עבור לתוכן

התלבטות בין שני מסכים Dell 2007WFP Vs. Samsung 971P

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני לפני רכישת מסך למחשב ומתלבט בין שני מודלים.

Dell 2007WFP

Samsung 971P

מטרת המסך היא אך ורק לצפייה ועיבוד תמונות, משחקים לא יהיו כלל וכלל.

קראתי את המדריכים באתר וכמו כן המון ביקורות על שני המסכים באתרים שונים.

האם פאנל הIPS של DELL מצדיק את כמה מאות השקלים הפרש בין שני המסכים?

כמו כן, לא מצאתי חנויות שהיה להן את מסך הDELL בתצוגה, היכן ניתן לקנות מסכי DELL ולא במחירים מופרזים?

ראיתי באופיס דיפו אך לא היה את המודל הספציפי הזה.

אשמח לתשובות מאנשים שהתנסו עם המסכים הללו,

נמאס לי ממשחק הפינג פונג שרץ לי בראש בשבוע האחרון :)

תודה רבה,

לירון.

פורסם

לירון, ברוך הבא לפורום!

קרא בבקשה את חוקי הפורום וערוך את הכותרת ככה שתכיל את הדגמים שאתה מתלבט ביניהם.

פורסם
  • מחבר

תוקן!

פורסם

מה התלבטות פה בכלל? 19" מול 20". DELL בלי לחשוב פעמיים למרות שלסמסונג יש פנל איכותי PVA, אבל ממחקר שעשיתי על הפנלים האלו הגעתי למסקנה שפנל S-IPS טוב יותר לגרפיקה, פנל PVA טוב יותר לתוכן HD.

בכל מקרה הדל משתלם יותר.

פורסם

מה אין מה לדבר בכלל?! אתה ראית איזה הבדל במחיר יש בין 2 המסכים האלה לפני שאתה מדבר? 400 שקל הבדל.

את ה 971 אפשר לקנות בבאג ב 1600 שקל והדל נמכר ב 2000 ברוב המקומות.

אין לי מושג מה התקציב של הבחור אם לא מפריע לו הקטע של המחיר אז סבבה שיקח את הדל אבל אי אפשר להגיד לך על הדל בלי לחשוב פעמיים כי הם לא עולים אותו דבר בכלל... והדל גם מסך רחב לא יודע אם זה הכי טוב לגראפיקים ועיבוד תמונות.

פורסם
  • מחבר

1. אם ראית אותו ב2000 ש"ח אז המצב הוא טוב, אנא שתף! לא מצאתי אותו בפחות מ2200, אז באמת האר את עיני לחנות שמוכרת אותו ב2000 ש"ח, אני מאוד אשמח :)

2. זו הייתה בעצם שאלתי, בהנחה שההפרש הוא באיזור 400-500 האם הDELL עדיף על הסמסונג?

וכן, בסופו של דבר אני מעדיף מסך רחב כי אני מתעסק בכמה דברים בבת אחת ואני מאמין שמרחב עבודה גדול יותר יעזור לי.

אשמח אם מישהו ימליץ על חנות היכן לרכוש את המסך. אני לא מכיר את החנויות שעולות לי בזאפ, עולם המחשבים מעט זר לי.

אבל אם מישהו זקוק להמלצה לגבי איפה לקנות ציוד צילום, אני אשמח להמליץ :)

פורסם

צודק עכשיו ראיתי בזאפ 2200 הוא עולה.. לא יודע חשבתי דווקא המחיר שלו 2000

עכשיו בקשר ל 20 רחב לעומת 19 לא רחב.. יש לי שאלה שהייתי בבאג היה נדמה לי ש ה 20 רחב יותר קטן משום מה מ ה 19 לא רחב... יש מצב ? או שהם טעו בבאג ועל מסך 19 שמו שלט של 20 אינץ?

בכל מקרה 971 ב 1600 שקל זה מעולה גם PVA וגם נראה טוב המסך.

בקשר לדל אם מוצדק לשים עליו עוד 500 שקל בערך לא יודע אין לי נסיון עם המסך הזה מי שיש לו ניסיון עם שני המסכים

שירשום בבקשה.

פורסם

מבחינת גודל פיזי: 20" רחב נמוך יותר מ-19" רגיל (בערך בגובה של 17") והשטח הכולל שלו הוא רק ב-2% גדול יותר.

מבחינת שטח עבודה: ל-20" רזולוציה הרבה יותר גבוהה, שנותנת משהו כמו 34% יותר שטח עבודה (כמובן כשמריצים ברזולוציה הטבעית שזה גם מה שמומלץ). אבל זה אומר טקסט קטן יותר ויש אנשים שזה מפריע להם.

20" נותן עוד יותר שטח עבודה מ-20" רחב (ובגלל זה גם עולה יותר).

פורסם

בנקסטופ בירושלים מוכרים ב-2000 ש"ח ב-5 תשלומים

פורסם

עם כל זאת דיוק הצבעים מהקופסא טוב יותר ב971P וכן אחידות התאורה והניגודיות.

זוויות הצפייה של הדל טובות יותר אבל קצת מגזימים פה, אלא אם תעבוד בצוות על המסך הזוויות צפייה של הסמסונגנ מספקות בהחלט.

http://hwzone.co.il/reviews/19_inch_highend/

http://www.behardware.com/articles/619-1/updated-survey-13-lcd-20-5-6-8-16-ms.html

בהנחה שעבודת הגרפיקה שלך לא דורשת או מחייבת ממך רזולוציה גבוהה מ1024x1280 ו/או צורך בחיבורים הנוספים של הדל, הסמסונג יתן תמורה טובה יותר.

בכל מצב מסך חייבים לראות לפני שקונים...

פורסם

עם כל זאת דיוק הצבעים מהקופסא טוב יותר ב971P

זה נתון לויכוח.

וכן אחידות התאורה והניגודיות.

זה נכון.

פורסם

רואים בפירוש את הגרפים של הדלתות בלינקים מהפוסט הקודם שלי.

בזה של בגירה הסמסונג מציג ערכים שרובם נמוכים מ-2

בעוד שב-בי-הארד-וור רואים ערכים שרובם 2 או מעל 2 עבור הדל.

פורסם
  • מחבר

אני מודה לכולם על המידע!

היום הזמנתי את הסמסונג מבאג, עם המבצע ללא מע"מ.

בסוף - השיקול הכלכלי הוא שהכריע, במיוחד לאור המבצע שהגדיל את הפער ל600 ש"ח הפרש במינימום.

נקווה לטוב :) (או לירושה מפתיעה, ואז נקנה גם את הDELL).

תודה רבה,

לירון.

האתר שלי: http://www.flickr.com/photos/clarity_moment/

פורסם

תתחדש.אגב אתה יודע אם יש לבאג את המסך בצבע שחור?כמו כן האם יש פיקסלים שרופים והאם נתנו לך לבדוק אותו בחנות?אני ביקשתי לבדוק ואמרו לי שאין להם עמדה.הסתובבתי והלכתי אך המסך הזה עדיין קורץ לי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים