עבור לתוכן

המשחק הטוב והגרוע ביותר של 2007- לעניות דעתכם!!

Featured Replies

פורסם

ובכן 2007 הגיע לסופה(עוד שבועיים זה כלום) והגיע הזמן להביע דיעה סובייקטיבית של כל אחד ואחד, ולברך את המשחקים שהיו שווים את ההמתנה או המשחקים שאיכזבו והשאירו בכם טעם של שוקולד מחלב עזים...

המשחק הטוב ביותר של שנת 2007 לעניות דעתי, LEGENDARY PHENOM: הממ שנה תוססת אבל קל לספור את המשחקים שהיו שווים את ההמתנה, אז בעיניי המשחק הטוב ביותר של 2007 הוא UNREAL TOURNAMENT III, למרות האכזבות הנובעות ממנו ולמרות הבעיות הטכניות אני עדיין מוצא את המשחקיות שלו עליונה מכל משחק אחר, אז כן זה 2004 עם שיפורים קלים אבל UT2004 היה ממכר ועדיין ממכר, וUT3 ממחזר אותו היטב!!!.

האכזבה של שנת 2007: BLACKSITE AREA 51 ללא ספק, למרות שבעיניי CRYSIS הוא גם אכזבה, אף פעם לא ציפיתי לו, אף פעם לא התעניינתי בו ועשיתי בצדק.

BLACKSITE AREA51 נראה משחק שאי אפשר לעשות יותר טוב, סוף סוף נזכה לסיור מאתגר בAREA51 רק חבל שזה מלווה בטונות, מסות של באגים ותקלות אחרות פה ושם מה שהופך את הציפייה לאכזבה, בסופו של היום כל דבר שעולה גם נופל.

פורסם

crysis הוא אחת האכזבות! המשחק הזה הוא לא יותר מבנצ'מרק בשבילי, כמשחק הוא משעמם תחת.

COD 4 - המשחק שהכי נהנתי ממנו בשנים האחרונות. MOH Airborne היה אחלה.

UT3 נראה לי דיי מעניין... חחח אני עדיין ב2004 אבל שיחקתי אצל חבר והמשחק ממש כיף.

העיקר שזו הייתה שנה מוצלחת למשחקי FPS :yelclap::xyxthumbs: !

פורסם

Wolrld In Conflit ו Call Of Duty 4 הם ללא ספק משחקי השנה וכל מילה נוספת מ-י-ו-ת-ר-ת !!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים