פורסם 2007 בדצמבר 2417 שנים הייאני מחובר ל012 הרבה זמן מחויב אליהם עד אוגוסטאני משתמש בראוטר חדש והפורטים פתוחים בבדיקה.לאחר שאני מפעיל את החמור כל כמה זמן הפורטים נסגרים ונפתחים ככה זה כל הזמןב 2 ראוטרים שניסיתידיברתי עם 012 והם מתנעררים מאחריות ואומרים שהם לא תומכים בתוכנות שיתוףמה לעשות אני לא מעונין לשלם להם רק בשביל הגלישה אני בטוח שהם חוסמים אותי
פורסם 2007 בדצמבר 2417 שנים זה בהחלט יכול להיות.כל מה שאתה יכול לעשות מלבד לעבור ספק זה להתנתק ולהתחבר מחדש בתקווה ששינוי ה IP יעזור(לי זה עובד 100% מהפעמים בנטוויזן?)לשנות SERVER , לפעמים זו חסימה ברמת ה SERVER.ולשים לב שיש שעות שבהם מדיניות שיבוש שיתוף קבצים טובה יותר.אגב ,לא ראיתי שאלה ...
פורסם 2007 בדצמבר 2417 שנים מחבר איזה תוכנות אחרות שעובדות עם פורטים מלבד תוכנות שיתוף אני יכול לנסות בשביל להוכיח שהם כן חוסמים אותי?
פורסם 2007 בדצמבר 2417 שנים גם אם תנסה מיליון תוכנות, לא תוכיח בכך כלום.להוכיח תוכל אם תתחבר על אותו מחשב עם חשבון של ספק אחר, תפעיל את אותה תוכנה ותראה שהמצב שונה.
פורסם 2007 בדצמבר 2417 שנים מחבר אם תוכנות אחרות גם יראו שיש פורטים חסומים אני אטען שחוץ מתוכנות של שיתוף קבצים ככה זה בכל התוכנות פשוט הם אומרים שהם לא תומכים בתוכנות שיתוףאני לא חושב שזה בסדר שאני משלם להם והפורטים נסגרים ונפתחים כל 20 דקות
פורסם 2007 בדצמבר 2417 שנים אתה יכול לנסות איזשהו שרת FTP או משהו כזה, אבל הנקודה היא שגם זה לא יוכיח שהבעיה היא אצלם. הם יכולים להמשיך למרוח אותך ולהגיד שהפורטים סגורים כי הפיירוול שלך לא מוגדר טוב, או הנתב דפוק או כל דבר אחר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.