עבור לתוכן

לא מצליח להתקין ווינדאוס XP על מחשב נייד dv6000 HP.

Featured Replies

פורסם

יש לי בבית מחשב נייד של HP, דגם pavilion dv6000.

עשיתי הפעלה מחדש למחשב, התחיל התקנה רגילה של XP דרך הדיסק שלו, אבל בחלון הכחול של ההתקנה (עוד בהתחלה) אני מקבל הודעה שהדיסק הקשיח לא זוהה. אני יודע שאני אמור להביא דרייבר מסויים, כמו שאני עושה עם המחשב הנייח שלי, שמאפשר זיהוי של הדיסק הקשיח, אבל אני לא מוצא את הדרייבר הזה.

מישהו יכול לעזור?

פורסם

אתה בטוח שזה שם הדגם? אם אינני טועה DV6000 היא סדרה - נסה לחפש את שם הדגם המדוייק באתר HP.

כמו כן בדוק ב-BIOS האם קיימת אפשרות שבקר ה-SATA יעבוד במצב משולב או IDE - לרוב זה פותר את הבעיה.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

ביטלתי את אפשרות ה-SATA דרך הביוס, ועכשיו הדיסק מזוהה, תודה :).

הדגם הספציפי הוא dv6126ea:

http://tinyurl.com/35ye9t

עוד לא מחקתי את ההתקנה הנוכחית, לפני זה רציתי לוודא, אני צריך לעשות איזה שהוא גיבוי של דרייברים או משהו דומה?

אני יודע שכל הדרייברים קיימים בלינק שהבאתי, אבל קראתי באתר דרך גוגל, שחייבים לבצע גיבוי לתיקייה מיוחדת שאותה אי אפשר להוריד מהאתר של HP!

פורסם

לא נראה לי הגיוני בכלל - כבר יצא לי להתקין נייד של HP מחדש פעמיים, והסתדרתי מצויין עם כל הדרייברים שהורדו מהרשת.

באיזו תיקייה מדובר?

פורסם
  • מחבר

דיברתי עם התמיכה הטכנית של HP, לשאול אם באמת צריך לעשות גיבוי, אמרו שלא צריך כל עוד אני מוריד את הדרייברים מהאתר.

לא הסכימו להגיד לי איזה דרייברים להוריד בדיוק, כי נגמרה לי האחריות. אז מהלינק שהבאתי, איזה דרייברים אני צריך להתקין?

מו הסתם של כרטיס הרשת, כרטיס מסך/קול, אבל לכל דבר יש יותר משני דרייברים! להתקין פשוט את כולם :s05:

פורסם

פוט תעיף מבט ב-DEVICE MANAGER ותראה איזו חומרה אינה מזוהה.

לא נראה לי שישנם יותר משני דרייברים לכל התקן (אלא אם הם מציעים גם את הגירסה הישנה לדרייבר באתר), אלא אולי מוצע הדרייבר ולצידו התוכנה ש-HP מספקת לשיטה בהתקן.

כמו שאמרתי, לדעתי תיצמד ל-DEVICE MANAGER ותחסוך לעצמך את כאב הראש.

בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים