עבור לתוכן

דריבירים לכרטיס מסך של נייד

Featured Replies

פורסם

ברשותי נמצא inspiron 1520 עם כרטיס מסך x3100 . איפה אני יכול למצוא את הדריבר לכרטיס מסך שלו? אני שואל כיוון שבאתר של דל על השם של הדריבר לא רשום לאיזה כרטיס מסך הוא מתאים (רק על הדרברים של הכרטסי מסך הלא מובנים רשום). אם מישהו יכול לתת לי קישור להורדה של דריבר לכרטיס מסך זה אני יודה לו.

פורסם

http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?os=WLH&osl=EN&catid=6&impid=-1&servicetag=&SystemID=INS_PNT_PM_1520&hidos=WLH&hidlang=en

התוצאה הראשונה.

אישית אני לא מכיר אתר שכל כך נוח לסנן בו כמו באתר של דל, אני מופתע שהסתבכת שם.

רק תבדוק אם אתה צריך דרייבר ל XP או ויסטה.

פורסם

כדי ליהיות בטוח שאתה מוריד את האחרון - עדיף להוריד מהאתר של INTEL עצמה.

965 זה הצ'יפסט הגרפי שאתה מחפש.

ההבדלים בדרייברים עם כל דור ודור הם עצומים (סתם כדוגמא חוץ מביצועים עדיפים - הגירסאות המעודכנות מריצות את OBLIVION ואת NWN2 לדוגמא בלי שום בעיה בלי כל מני 3D אנלייז או OLDBLIVION)

ליביו

פורסם

ליביו

אתה אמור לדעת שבכל הנוגע לניידים זה קצת בעייתי-

דרייברים של החברה בד"כ לא יעבדו כמו שצריך עם מוצר לניידים

לדוגמה- דרייברים של NV לא עובדים עם כרטיסי סדרה 8 לניידים, חייב להוריד מאתרי החברות של המחשבים.

פורסם

אני מציין את זה מניסיון אישי עם הכרטיס הספציפי הזה אל מול עליית תוצאות במשחקים וב3DMARK.

ליביו

פורסם

^

אם כך זה כבר סיפור אחר.

פורסם
  • מחבר

זאות בדיוק הבעיה שאיתה ניתקלתי הם לא רושמים דרברים לx1300 אלה לציפבט 965 ראיתי את זה אבל לא ידעתי כי זה "השם" של הכרטיס הגרפי. הכין אני יכול לראות את השמות של הכרטיסים הגרפים (כמו במקרה הנתון x1300 זה ציפסט 965).

פורסם

חיפוש בוויקי לרוב יביא אותך למקום הנכון.

בכ"א - אתה צריך את הדרייברים מפה:

http://downloadcenter.intel.com/Product_Filter.aspx?ProductID=2800〈=eng

לפי מערכת הפעלה.

בהצלחה.

ד"א , הדרייברים במקרה של XP טובים משמעותית מויסטה (200 נקודות יותר ב3dmark והעלמות של כמה פירושים גרועים של שיידרים), אבל כמובן אפשר להתקין אותם רק על XP.

הכרטיס הזה הוא בעל יכולות לא רעות בכלל , וכדאי מאוד להישאר איתו מעודכן לדרייברים כי הם מחדשים דברים בכל דרייבר

(דרייבר ראשון נתן T&L, שני DX10 והאחרון עידכן לPixel Shader 4.0 כמדומני)

ליביו

פורסם

Pixel shader זה לא משהו שאפשר לעדכן בדרייברים

זה דורש החלפה פיזית של רכיב מסוים.

פורסם

הדרייברים לא ידעו לנצל את היכולות של הכרטיס.

ליביו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים