פורסם 2007 בדצמבר 2317 שנים מחבר blue dragon קיבל ביקורות פושרות מאוד אבל אתה מתלהב מכל משחק שיש ל360 לא,אני ממש לא מתלהב מ COD4, ועוד המון משחיק 360 גם בלעדיים, אבל bluedragon היה מדהיםיש לו ממצוע 80, עם ביקורות שגם נתנו לו 95 שמאוד מוצדק
פורסם 2007 בדצמבר 2317 שנים blue dragon קיבל ביקורות פושרות מאוד אבל אתה מתלהב מכל משחק שיש ל360 ואתה אנטי לגבי כל מה שקשור ב - 360, קדחן.
פורסם 2007 בדצמבר 2317 שנים גימספוט נתנו לו 65 וממוצא 80 למשחק אם כל כך הרבה היפ זה מגוחך אולי אתה לא מכיר משחקי JRPG שזה אחד הז'אנרים האהובים עלי אבל אני מכיר ומהביקורות \תמונות\סרטונים בלו דרגון פשוט לא ניראה JRPG איכותי JRPG איכותיים קשה לעשות יש משחקים כמו גרנדיה 1-2 \(השלישי מסריח ) סדרת לונר ועוד שהם באמת מצוינים אבל היום הרבה JRPG יוצאים ביינונים ואתה אנטי לגבי כל מה שקשור ב - 360, קדחן.לא לא הכל אני חושב שהקופסה הכתומה זה חבילה מצוינת לדוגמה ואין ספק של360 יש הרבה משחקי מרוצים איכותיים
פורסם 2007 בדצמבר 2317 שנים דווקא הסדרות שנתת לדעתי הן דיי גרועות בJRPG והייתי לוקח את גולדן סאן , פיינל פנטסי ודראגון קווסט עליהן ANYDAY.וBLUE DRAGON , דווקא לא רע, אבל קרירין - ככה זה כשמחליטים מביקורות מאתר מאוד "אובייקטיבי" בלי לראות את המשחק.לפי זה - גם ראטצ'ט הרביעי משחק די מעפן.ליביו
פורסם 2007 בדצמבר 2317 שנים גולדן סאן שניהם טובים לפינל פאנטזי לא יתחברתי אף פעם וניסיתי הרבה דרגון קווסט רוב הזמן לא היה רשמית במערב והיו שינוים גדולים בסדרה למעשה כרגע הגרסאות הנידות נראות הרבה יותר טוב מהמניחות ראיתי סרטונים לגרסה של הWII וזה ניראה מגוחך ניראה כאילו סקוור מפתחת את המשחק בתקציב זול ורוצה להרוויח מהשם
פורסם 2007 בדצמבר 2317 שנים קרירין, לגנדרי זה ממש קשה אבל עם הגוגלות ועוד חבר זה ממש כיף (האלו 3 שליטה) וכן לגנדרי לוקח מלא זמן!!...עמית זה היה איתי או עם דניס?רק איתך דוד (: רק איתך....
פורסם 2007 בדצמבר 2317 שנים מחבר BlueDragon היה משחק מעולה, ממש מעולהבגלל ההצלחה שלו _יחסית_ יש עכשיו סדרה טלויזיה ביפן עליו
פורסם 2007 בדצמבר 2317 שנים במבה רטובה אתה לא מעודכן הסדרה תוכננה מראש כי MS רצו מראש לעשות פרנסיז מבלו דרגון לMS חסר מה שלנינטנדו יש וזה פרנסיז כמו פוקימון שגם מוכר קונסולות וגם הרבה דברים אחרים הכי קרוב לזה שMS הצליחה להגיע זה אם הילו אבל הילו לא מתקרב לפוקימון במכירות ואין לו הרבה השפעה ביפן וMS נכשלת שנים ביפן ככה שMS צריכה משחקים שיתאימו לקהל היפני והם ניסו את זה בבלו דרגון
פורסם 2007 בדצמבר 2317 שנים אני עדיין בטוח שבלו דראגון זה משחק של מכורים להרואין\קראק\קוקלול HEROIN HERO ... אתה לא יכול לתפוס את הדרקון!!דרך אגב קרירין מה ההבדל בין RPG מערבי לRPG יפאני?לפותח האשכול: תביא לי את ה360 ואני אביא לך 3 מפזרי חום!
פורסם 2007 בדצמבר 2317 שנים לול HEROIN HERO ... אתה לא יכול לתפוס את הדרקון!!דרך אגב קרירין מה ההבדל בין RPG מערבי לRPG יפאני?לפותח האשכול: תביא לי את ה360 ואני אביא לך 3 מפזרי חום!RPG מערבי זה בעצם כל משחקי הRPG שאתה מכיר בערךOBLIVIONWITCHERוכל הדומים אליוJRPG לרוב מתאפיין בקרבות מבוססי תורות (עם התפריט המעצבן הזה בתחתית לרוב)ברוב הפעמים הקרב מתרחש לא בזמן אמת (המעבר לשדה קרב בFF הוא דוגמא מצויינת)ולרוב המשחקים האלה ארוכים בצורה מטמטמת לחלוטיןועוד משהו קטן שמפריע לי במיוחד- בסדרות הקאלט של הJRPG הגרפיקה ממש ממש גרועה (אני ממש מדבר על מבוסס SPRITES)ונראה שלאף אחד לא אכפת מזה
פורסם 2007 בדצמבר 2317 שנים אני ממש מדבר על מבוסס SPRITESלא רק שלא מציק אלה מצוין דרך הSPRITES אפשר להציג רגשות הרבה יותר טוב מי פוליגנים אותי אובוויליון מאוד שיעמם דרך אגב שככתה להגיד לינאריים בניגוד לפתוחים מה שמאוד עוזר לעלילה ולהתפתחות הדמויות בניגוד למערבים שאתה יכול לעשות הרבה דברים אבל העלילה לדעתי נשברת
פורסם 2007 בדצמבר 2317 שנים לא רק שלא מציק אלה מצוין דרך הSPRITES אפשר להציג רגשות הרבה יותר טוב מי פוליגנים אותי אובוויליון מאוד שיעמם דרך אגב שככתה להגיד לינאריים בניגוד לפתוחים מה שמאוד עוזר לעלילה ולהתפתחות הדמויות בניגוד למערבים שאתה יכול לעשות הרבה דברים אבל העלילה לדעתי נשברת נתחיל בזהאני מתעב JRPGכן....כל המאפיינים שכתבתי על JRPG זה בדיוק מה שגורם לי לשנוא את הז'אנר החרוש והטיפשי הזהשנוצר רק בשביל לספק את צרכיהם של אסיאתים חרשנים...ומצטער קריריןהשנה היא 2008אני לא רואה שום סיבה להישאר עם 2D (או 2.5D אני לא ממש סגור על זה) ובמיוחד SPRITESגושי פיקסלים שהיו צריכים להיעלם מהעולה כבר בשנת 2000
פורסם 2007 בדצמבר 2317 שנים זה הטעם שלך אין ספק שיש שוני גדול בין JRPG לRPG מערבים וכל אחד לטעמו לי ברגנדיה 1 ו2 ירדו דמעות בחלקים מסוימים ממש עלילה ארוכה מפותלת ומצוינת חבל שהשלישי היה מחורבן ודרך אגב מהמשחק השני ישתמשו בפוליגנים והגרפיקה הייתה מכוערת
פורסם 2007 בדצמבר 2317 שנים זה הטעם שלך אין ספק שיש שוני גדול בין JRPG לRPG מערבים וכל אחד לטעמו לי ברגנדיה 1 ו2 ירדו דמעות בחלקים מסוימים ממש עלילה ארוכה מפותלת ומצוינת חבל שהשלישי היה מחורבן ודרך אגב מהמשחק השני ישתמשו בפוליגנים והגרפיקה הייתה מכוערת רק אסיאתים ואנשים כמוך אוהבים JRPG... בגלל זה קוראים להם JRPGאלה משחקים שנוצרו בשביל חרישה בלבדבנוגע לגרפיקהשילמדו מFF....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.