עבור לתוכן

בעיה במשחקים !! מתי שאני מפעיל AA המשחק פועל עם לאגים מתי שלא הוא פועל חלק

Featured Replies

פורסם

אני חושב שנשארנו עם שתי אופציות.

1. המסך שלך הוא מסך 22" והכרטיס מתקשה לעמוד ברזולוציה הטבעית שלו עם AA

2. קיבלת כרטיס בעייתי/פגום.

תנסה לשחק עם AA ברזלוציה נמוכה יותר מ1680X1050 ולראות מה קורה.

• תגובות 61
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

התמונה שצירפת למעלה לגבי הבעיה ב-Bioshock או Crysis נובעת מכך שלא התקנת את המשחקים לאחר הפרמוט.

אני מניח שפירמטת רק את כונן C ואת D השארת כמו שהוא, לכן התקנה מחדש שלהם תפתור את ההערה הנ"ל.

לגבי הבעיה של הלאגים שלך:

עצם זה שציינת שבמצבים מסויימים של רזולוציה נמוכה או ללא AA המשחקים פועלים חלק- אומר לנו שיש פה בעייה כלשהי של הגדרות/תוכנה.

המצב הוא כזה: לגבי Crysis ממנו אל תצפה להגדרות גבוהות, כי גם המערכת הכי חזקה כיום לא תריץ אותו בהגדרות אופטימליות.

לגבי משחקים כמו COD4 למשל, אתה אמור להריץ אותם על הגדרות די גבוהות.

יש איזה כיוון שאני רוצה שתבדוק- בזמן משחק תפתח את CPU-Z ותבדוק על כמה עומד ה- Core Speed.

זה כדי לבדוק שאין בעיה כלשהי של המעבד שמוריד את מהירות השעון ולא נותן מעצמו 100% כשיש צורך, מה שיגרום לצוואר בקבוק.

לגבי מה ש-LazyBoy ציין- ייתכן באמת שהרזולוציה הגבוה של המסך מפילה אותך.

בבית לאח שלי יש 8800GTS ו-COD4 פועל לו חלק על 1024X1280. תבדוק את המשחק ברזולוציה הנ"ל ותודיע איך הביצועים.

פורסם
  • מחבר

אז זהו שאני משחק על 1024X768 המשחק רץ עם הרבה פחות לאגים ! וכרטיס 8800GT תאמין לי מספיקל

אוקי ב1280X1024 המשחק פועל גם עם טיפה לאגים ... ושאני שם 1680X1050 המשחק זז עם הרבה לאגים לת1680X1050

פורסם

תדפדף קצת בין הביקורות שבדיון הרשמי בפורום על ה-8800GT ותגלה שאתה לא צודק.

יש משחקים תובעניים שהכרטיס לא מריץ על בצורה טובה אפילו ללא AA ו-AF ברזולוציות של מסך רחב.

ובבקשה תבדוק מה שרשמתי לך בהודעה למעלה ותעדכן אותנו.

פורסם

COD4 זה משחק שכן אמור לרוץ על הכ.מסך שלו בצורה חלקה גם ב1600X1200 (לא זוכר מדויק..) ועם X4 AA

אז במקומך הייתי חוזר לחנות ומבקש שיבדקו ת'כ.מסך.

פורסם

COD4 זה משחק שכן אמור לרוץ על הכ.מסך שלו בצורה חלקה גם ב1600X1200 (לא זוכר מדויק..) ועם X4 AA

אז במקומך הייתי חוזר לחנות ומבקש שיבדקו ת'כ.מסך.

במקום לזרוק כאלה נתונים באוויר, תתן קישור לבנצ'מארק שאתה מתבסס עליו.

כי אמנם COD4 הוא מהמשחקים שהמנוע הגרפי שלהם לא כבד במיוחד, אבל ברור שהפעלה של X4AA מכבידה על המערכת במיוחד בהתחשב בכך שמשחקים בנוסף עם הרזולוציה הטבעית במקרה שלו 1600X1200. אז אין פה שום ברור מאליו, אלא אם כן יש לך מערכת זהה ואתה מדבר מנסיון.

פורסם

^^^

אתה יכול להירגע, אצלי על 1920x1200 הגדרות הכי גבוהות עם AAx4 יש לי בין 60 ל-75 FPS בממוצע.

כלומר אפילו שיש במשחק על 40 FPS אפשר לשחק חלק ובמיקרה שלו יהיה לו בערך 10 FPS פחות מימני.

פורסם

במקום לזרוק כאלה נתונים באוויר, תתן קישור לבנצ'מארק שאתה מתבסס עליו.

כי אמנם COD4 הוא מהמשחקים שהמנוע הגרפי שלהם לא כבד במיוחד, אבל ברור שהפעלה של X4AA מכבידה על המערכת במיוחד בהתחשב בכך שמשחקים בנוסף עם הרזולוציה הטבעית במקרה שלו 1600X1200. אז אין פה שום ברור מאליו, אלא אם כן יש לך מערכת זהה ואתה מדבר מנסיון.

הנה סתקלו לדוגמה COH זה משחק יותר כבד ולמרות זאת...

coh_1600_1200.gif

מקור: http://www.techpowerup.com/reviews/Zotac/GeForce_8800_GT/5.html

פורסם

^^^

אבל מדובר על Call Of Duty 4, לא על Company Of Heroes

תביא בנצ'מארק ל-COD4, אני גם ככה רוצה ליבדוק השוואות ביצועים במשחק הזה.

פורסם

^^

הבנץ' שהבאת מראה 48FPS ל-8800GT, מה שאומר שמספיק עומס נוסף כלשהו על המחשב+ קטע במשחק בשטח פתוח בשביל לגרום לירידה מתחת ל-40FPS שיכולה כבר להיות מורגשת.

בגלל זה, לפותח הדיון- תבצע את הבדיקות שהצענו לך כדי שננסה להגיע למצב אופטימלי.

^^^

אבל מדובר על Call Of Duty 4' date=' לא על Company Of Heroes

תביא בנצ'מארק ל-COD4, אני גם ככה רוצה ליבדוק השוואות ביצועים במשחק הזה.

[/quote']

נכון, אבל הוא רצה להראות דוגמא של משחק כבד יותר שפועל טוב.

למרות שאין לי מושג איך הם הגיעו לנתונים האלה, זאת כנראה גירסת ה-DX9, אבל זה עדיין לא אמין. תשימו לב לבנץ' הבא:

coh_02.png

* אגב תוריד את הציטוט של התגובה מעליך- זה סתם מעיק.

פורסם

^^^

צודק ב-100 אחוז, אבל הינה תמונה רוב הזמן בסביבות ה-80\85 יש מקומות על 90 FPS, שאני רץ פשוט וזה אז מתחיל לרדת לי ל-85 שאני עומד זה עולה פשוט.

הינה תמונה אפילו להמכשה, משהו מוזר פה בזה או שהכרטיס מסך שלי מטורף או שאני מטורף, הכול בסטוק.

[attachment deleted by admin]

פורסם

נראה לי שאתה הוא המטורף :)

אתה עובד על 8800GTX כאשר אנחנו מדברים על ביצועים של 8800GT, כך שכבר יהיה הבדל לטובתך.

הבנצ'מרקים באמת נוטים להיות לא אחידים מדי פעם, כך שלא בהכרח כדאי להסתמך ב-100% על הבנץ' הנ"ל...

ואתה בטוח שהעלת את ה-AF ל-X16?

ואם כבר, תשווה את התנאים ותבדוק ביצועים בסינגל בשטח פתוח.

פורסם

^^^

אופס טעות שלי הוא היה על פחות בקצת מהאמצע :s07: :s07:

אז אני רגוע פשוט זה היה מוזר.

ההבדלים בין ה-GTX ל-GT הם בערך 15\3 FPS בערך, על רזולוציות מ-1600x1200 ומטה.

כאילו בכללית כימעט בכול המיבחנים ההבדלים הם בערך ככה.

וחבר שלי מחר מקבל מחשב חדש עם בערך אותו מיפרט וכרטיס מסך אני ישאל אותו עם יש לו גם את התקיעות כמו שפותח הטראד הגדיר "לגיים".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים