פורסם 2007 בדצמבר 2217 שנים מעדכנים את הדרייבר...http://www.nvidia.com/Download/betadrivers.aspx?lang=en-us
פורסם 2007 בדצמבר 2217 שנים זה בכל משחק ככה?יכול מאוד שזה פשוט יותר מדי לכרטיס להתמודד איתו במשחק הזה שאתה מדבר עליו.מצד שני זו יכולה להיות תקלה בכרטיס עצמו.
פורסם 2007 בדצמבר 2217 שנים איזה משחק זה? ואיזה כרטיס מסך?בעיקרון AA מעמיס יותר וע"כ תקבל FPS יותר נמוך=לאגים.. זה מה שקורה..אם הכרטיס מספיק חזק והמשחק לא דורש הרבה משאבים ועדיין יש "לאגים", זה כבר משהו אחר.
פורסם 2007 בדצמבר 2217 שנים יש לי מיספר שאלות אלייך פותח הטראד.1) על אילו משחקים מדובר?2) על כמה AA אתה מגדיר במשחקים?3) היה לך כרטיס מסך מסוג ATI על המחשב ליפני הכרטיס הזה?4) חיברת את ה-2 הכבלים של 4 פין מהספק כוח לכרטיס מסך?
פורסם 2007 בדצמבר 2217 שנים מחבר אוקי אז ככהעל המשחקים COD4 TEST DRIVE UNLIMITED MEDIVAL TOTAL WAR 2כן חיברתי את הכבל מהספק לא היה לי כרטיס ATI כי קניתי מחשב חדש ומכרתי את המחשב הישן עם הכרטיס X1950 ה ATI והכרטיס הוא 8800GT - המפרט שלי מופיע בצד ! על משחקים כמו WARCRAFT 3 ו COUNTER STRIKE SOURCE זה לא קורה! אני מגדיר על 4XAA וגם על 2XAA זה עושה לי את הבעייה. מעצבן מאוד מכרתי את המחשב הישן שלי בגלל שהיו לי תקיעות ובעיות עכשיו זה מתחיל עם לאגים נמאס לי כבר אני מיואש רצח ישבתי הרבה זמן על המחשב כדי לסדר ולא הלך לי כלום
פורסם 2007 בדצמבר 2217 שנים אתה קובע AA דרך הדרייבר?על איזו רזולוצייה אתה מריץ את המשחקים?תיבדוק כמה FPS יש לך במשחקים, נגיד ב-COD4 על הגדרות הכי גבוהות.אני חושש שיש לך בעיית ספק כוח אבל אני לא בטוח.
פורסם 2007 בדצמבר 2217 שנים מחבר LIBERTY400W זה מספיק תאמין לי למחשב שלי!ורזולציה 1680X1050 CALL OF DUTY 4 יש לי בין 45- 35FPS עם 4XAAאני קובע AA דרך המשחק
פורסם 2007 בדצמבר 2217 שנים אתה עם ויסטה... שטוחנת לך את ההארדיסק אפילו אם אתה לא נוגע בהמה אתה מצפה? תחזיר ל XP ותראה שזה יסתדרזה לא קשור ל AAזה רק נדמה לך
פורסם 2007 בדצמבר 2217 שנים ^^^גם יכול להיות, אבל אצלי שאני על רזולוצייה גבוהה משלו עם הגדרות גבוהות ב-COD4 וגם לי יש וויסטה המשחק עובד חלק וגם יותר FPSפותח הטראד אני ממליץ לך בדרייבר להפעיל את ה-Sync לפחות ב-COD4 התחושה של המשחק וזה הולכת יותר חלק וכוליי.תנסה אוליי זו הבעיה, או תנסה ליקבוע את הקצב ריענון מסך על 60Hz, כי יש מיקרים שמעל לזה יש קפיצות בתמונה וכוליי.פשוט אני לא יודע ממש ממה יכול לינבוע הבעיה אז בכללית אני מנסה להציע.
פורסם 2007 בדצמבר 2217 שנים תתקין XP במקביל לVISTA ותגיד אם הבעיה נמשכת... יכול להיות משהו בוינדוס נדפק. בנק' זו עוד קשה לקבוע במה הבעיה..
פורסם 2007 בדצמבר 2217 שנים יש סיכוי טוב מאוד שזה בגלל כמות הזיכרון שלך. למשל כשאני שחקתי בCRYSIS עם VISTA המחשב שלי היה משתמש בכ1950MB של זיכרון!זה לפחות יכול להסביר את התקיעות שלך.כרגע אין שינויים גדולים מדי בין איכות התצוגה של DX10 לDX9 אז חזרתי לXP.צעתי לך לעשות כמוני.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.