עבור לתוכן

בעיית תאימות בין ANTEC 850W לבין 8800GT ו-8800GTX

Featured Replies

פורסם

שלום,

רציתי להזהיר / לעדכן שיש בעיית תאימות בין ספקי ה-QUAD של ANTEC מדגם ה-850W לבין 8800GT ולפי מה שקראתי גם ה-8800GTX.

הספקים האלו, שנחשבים מעולים, משתמשים ברכיבים שאמורים להסיט זרם בין הריילים על פי צריכת הזרם של הכרטיסים שמחוברים אליהם.

רכשתי כזה ספק ומיד לאחר ההתקנה קיבלתי הודעה "The nvidia system sentinel is reporting that the nvidia-powered graphics card is not receiving sufficient power" כשהמערכת עלתה. לאחר הרבה נסיונות סרק לחבר ליציאות אחרות של הספק חיפשתי באינטרנט ומייד מצאתי שבאמת יש בעיה כזו.

מסתבר שיש ככל הנראה בעייה בחיווט הספק או ברכיב שאחראי על הסטת הזרם. בכל מקרה, אם אתם רוכשים כזה ספק עשו זאת מחנות שאו שתבדוק שהוא עובד (ישנם כאלה בגרסה מתקדמת יותר שלא עושים בעיות) או שתוכלו להחזיר במידה ויש בעיה.

הספק שלי יוחלף בEnermax 1000W בימים הקרובים ואז אוכל להריץ בנצ'ים מעניינים.

יש עוד מידע בט'רד בזה http://forums.pcper.com/showthread.php?t=448319

פורסם

למה לבזבז כל כך הרבה על ספק ?

בפחות מ - 500 ש"ח יש לך ספקים שיחזיקו אפילו SLI של הכרטיסים האלה בקלות.

פורסם
  • מחבר

שאלה ששאלתי את עצמי גם. אבל, היה לי Enermax 565 שחשבתי שיספק אותי והוא לא החזיק את האוברקלוקינג שלי כמו שצריך, הוא היה מנתק את עצמו (וגם מתחמם) כשהמתח היה על 1.7V ומעלה ולא הצלחתי לעלות מעל 3800MHZ ולהחזיק אותו יציב. בנוסף אני מתכנן לשחק עם TEC ואל תשכח שקירור מים דורש גם מעט הספק. אז במקום לעלות ל650W החלטתי ללכת יותר בגדול ל-850W ומכיוון שה-ANTEC עשה בעיות החלטתי ללכת על Enermax ואם כבר - אז 1000W.

פורסם

במקומך הייתי הולך על זה - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3803

חבל על הכסף לדעתי, הספק שהצעתי עולה רק 490 ש"ח ויהיה רחוק מאד מלהיות גבולי למערכת שלך.

פורסם
  • מחבר

הי דניס, תודה על העצה אבל אם תבדוק באתר ThermalTake תראה שרק ה-‏ToughPower W0131 850W ומעלה מומלצים למעבדים עם 4 ליבות, וביחוד אם אני עושה המהרה של מעל 4GHZ אין מצב שספק של 600W יחזיק אצלי. ה-850W שלהם לא קיבל מחמאות בייחוד לא ברמת הרעש שהוא מייצר.

פורסם

יש לי ספק של 450 והוא מחזיק לי את המערכת בלי בעיות

אם הQ6600 וה8800GT

ואם אתה עושה OC רציני

גם אם זה לוקח עוד חשמל אני לא חושב שזה יתקרב ל850 שלא לדבר על 1000 :screwy: :screwy: :screwy:

ובכלל חבל לבזבז הרבה כסף רק לOC -העלות תועלת תהיה שלילית

ורק במקרים קיצונים ביותר OC לQ6600 יעזור לך

וגם OC ל8800GT לא נחוץ היום בכלל

לעשות OC בשביל הכיף זה כבר סיפור אחר

לשלם הרבה יותר רק לעשות OC שלא באמת יעזור לך כרגע זה טיפשי

הייתי יכול להבין אם הייתה קונה רכיבים שהOC בהם נותן שיפור עצום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים