עבור לתוכן

התפקדות שחקני Battlefield 2

Featured Replies

פורסם

באתי לכאן כנציג השרת הישראלי לBF2 (אני אדמין בו, אז אם יש תלונות, או הודעה פרטית כאן, או בפורום בVGAMES או בXFIRE או MSN) כל שחקני משחק הרשת המדהים הזה יכולים להתפקד בדיון הזה, אם אפשר, אנא בהודעה שימו את מספר המתפקד, שם (לא חייב אמיתי, אפשר כינוי), ניק במשחק (בלי PREFIX), ואם יש, XFIRE או MSN.

הנה, דוגמא:

1

תמיר

tnauman

Xfire: tnauman

פרטים על הקהילה הישראלית למשחק: bf.vgames.co.il

שרת ישראלי מדורג: 213.8.254.138:16567

שרת וייב: 213.8.254.38:16567

שרת TeamSpeak: 84.94.230.165:2525

בלינק הראשון עם הפורום תוכלו לראות FAQ למשחק, מדריכים למינהם, שרת FTP לקהילה עם סרטונים של משתמשים ועוד.

דיון ראשי על השרת, כולל חוקים, רשימת אדמינים ועוד כמה דברים נחמדים על השרת: http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1037665

כל כמה זמן אני אעדכן את ההודעה הראשית הזאת עם רשימת המתפקדים המעודכנת.

רשימת שחקנים:

1. תמיר, tnauman, xfire: tnauman.

2. חיים, megadeath1234.

פורסם

אם אני מופקד כבר בVGAMES אני צריך להתפקד גם פה ?

פורסם

אולי אני אתפקד בחופש, מתי שיהיה באמת זמן. :smile1:

פורסם
  • מחבר

סופרמן - כדאי גם פה... הרשימה שתביאו לפה גם אני אדאג לעדכן עם פרטים על השרת, אולי טיפים אם יהיה ביקוש ובכלל עזרה יותר קרובה, כאדמין בשרת. עוד שאלה, מה הניק שלך בVGAMES? במשחק?

פול גז - בינתיים, מה הבעיה לשים את הפרטים עליך? :D

פורסם

2.

חיים

megadeth1234

פורסם

התחלתי לשחק במשחק באיחור אופנתי רק לפני כמה ימים, באמת משחק רשת מדהים. זהו, אני מכור באופן רשמי. בכל אופן רציתי לדעת אם יש שרתים ישראלים שמריצים גם את ההרחבות והמודים למשחק. אני למשל אהיה מאוד שמח אם יהיה שרת ישראלי (בעיקר בגלל הפינג הנמוך...) שיריץ special forces או את המוד החדש forgotten hope 2.

דרך אגב, למישהו יש מושג למה אין (כמעט) שרתים שמריצים את euro forces או את 2 המפות ב SF שמתרחשות בלילה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים