פורסם 2007 בדצמבר 2118 שנים היי!!אני זקוק ללוח אם וזכרון למפרט הבא:intel core 2 quad q6600asus/gigabyte 8800gtWD 320GB sata 2המליצו לאבא שלי:asus p5kc and ocz 2x1gb 800mhz platinum revision 2 xtcואני חושב:gigabyte p35-ds3l and crossair 2x1gb 800mhz xms 2חשוב שהמחשב יהיה טוב למשחקים ובכללי...איזה לוח אם יותר טוב ה-asus או ה-gigabyte ומה יותר טוב-crossair או ocz תודה לכל העוזרים!!!
פורסם 2007 בדצמבר 2118 שנים שתי החברות של הזיכרונות מעולים הדגם של OCZ מצויין וגם עולה פחות מה corsairולגבי הלוח כדאי לך באמת לקחת את p35 ds3l לוח מאוד ממולץ פה ולי אישית יש אותו,אחלה לוח.
פורסם 2007 בדצמבר 2118 שנים מחבר תודה על התגובה אחי!!אולי תוכל לפרט יותר לגבי הלוח אם כי ראיתי שהלוח אם של asus עולה יותר אז אני חושב שיש הבדל בינהם(תקן אותי אם אני טועה)סליחה על הבורות אבל לגבי הזכרון האם הוא ישפר את הביצועים של המשחקים ועבודה כללית?
פורסם 2007 בדצמבר 2117 שנים קבל תיקון קטן לגבי הלוח בדקתי את הדגם שרשמת אני טעיתי עם דגם אחר.... קיצור הלוח של אסוס עדיין לא ממש משתלם לקנות אותו,אומנם יש בו יותר פיצ'רים כמו: יותר חיבורי USB על הלוח חיבורי firewire חיבור eSATA סלוטים לזכרונות DDR3 שני מקומות לכרטיסי מסך crossfire יותר חיבורי SATA וכו'... תכלס מאוד מיותר לדעתי להשקיע בלוח של אסוס מכיוון שהלוח של ג'יגהבייט מספיק עד מאוד לכל משתמש שהוא מעבר לממוצע. יש בו כל מה שצריך,תבדוק פה קצת בפורום אתה תראה שאין סיבה לקחת לוח אחר. וגם מבחינת ביצועים אתה לא תרגיש הבדל בין הלוחות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.