עבור לתוכן

Universe at War : Earth Assault - הדיון הרשמי

Featured Replies

פורסם

זה נראה כמו supreme commander

המצלמה נראית לכם בזווית נמוכה מדי בגלל שהחייזרים הרובוטים האלה ענקיים .. וזה מה שהזווית הזאת מנסה להראות

• תגובות 31
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המצלמה נראית לכם בזווית נמוכה מדי בגלל שהחייזרים הרובוטים האלה ענקיים .. וזה מה שהזווית הזאת מנסה להראות

supreme commander בהרבה יותר טוב וגם הגרפיקה. די כבר עם כל הסירטונים האלה .בכלל לא נראה כמו במשחק עצמו. בולשייטטטטטטטט .

פורסם
  • מחבר

זה מה שרואים במשחק, לדעתי זה לא פרקטי לחלוטין, הרובוט הענק הזה תופס לך כמעט חצי מסך :

[attachment deleted by admin]

פורסם

שחקתי גם קצת וזה דיי נחמד, הקרבות מעניינים וזה כיף שיש הרבה יחידות וחיילים

לא כזה גרוע כמו שחשבתי אבל כמו שאמרו זה מרגיש קצת ילדותי והגרפיקה לא מציאה

[attachment deleted by admin]

פורסם

ויכול לתת איזה ביקורת קצרה ?

סופרמן,אולי תהפוך את הדיון הזה לדיון ראשי למשחק?

(תתחיל בכותרת ומדי פעם תעדכן)

פורסם

התחלתי להתאכזב מהמשחק,הגרפיקה פלסטי כזאת כמו של C&C3

סיפור יפה,משחק 7.0-10

פורסם
  • מחבר

סופרמן,אולי תהפוך את הדיון הזה לדיון ראשי למשחק?

(תתחיל בכותרת ומדי פעם תעדכן)

Done

פורסם

חשבתי שבמשחק הזה המטרה היא לשלוט על הרובוטים הענקיים האלה, ולא להלחם בהם עם רובוט מרשמלו מעפן...

פורסם
  • מחבר

כשתשחק את הHIRECY אתה באמת שולט בהם.

רובוט מרשמלו ??!

פורסם

התחלתי להתאכזב מהמשחק,הגרפיקה פלסטי כזאת כמו של C&C3

סיפור יפה,משחק 7.0-10

הגרפיקה של C&C3 יותר יפה בהרבה .איך הגעת לזה שהגרפיקה של שנהם שווה ? אם לא היו אומרים לי שהמשחק יצא בסוף 07. הייתי אומר שמשחק הזה משנת 04 .

פורסם

המשחק קיבל 7.5 ואני חושב שזה מה שמגיע לו.

משחק סביר.

אני משחק בו מעביר את הזמן. משחק נחמד .

פורסם

אכזבה ענקית...

המפות לא מפורטות וכמעט שאין אובייקטים... נראה כאילו המפתחים התחילו לעצב את המפה והתייאשו עוד בהתחלה.

המשחקיות לא נוחה והגרפיקה מיושנת.

אין את הסיפוק שמלווה בד"כ לצפייה בצבא הרובוטים הענק שיצרת, הורס בפיצוצים אנרגטיים את יחידות האוייב חסרות התקווה, ואתה יודע שזה רק עניין של זמן עד שכל הבסיס שלהם יושמד.

המצלמה קרובה כל כך שזה יוצר תחושה קלסטרופובית.

האופציה לשדרג יחידות לא חדשה כל כך ולא בנוייה כמו שצריך.

חבל על הזמן וההשקעה.

פורסם

שיחקתי בזה וגמרתי את ה SP בתוך יום וחצי.

המשחק קצר מדי והמשימות לא משהו.

אין CUTSCENS מעניינים כמו ב C&C3 והשליטה פשוט נוראית, ממש סיוט לשלוט ביחידות שלך וה AI זוועתי זה מגיע לשלב שאתה אומר ליחידות שלך לשמור על יחידה אחרת והם לא שומרות עליו ולא מתקיפות אויבים קרובים.

הגראפיקה מבוססת על המנוע של EMPIRE AT WAR שזה די ישן וסובל מבעיות האטה חמורות.

הבעיה עם המצלמה גם בלתי נסבל אני מנסה להתרחק עוד ועוד ואי אפשר אבל שמעתי שהם הולכים לתקן את זה.

המשחק בהתחלה קרס כל הזמן בגלל ה WINDOWS LIVE הנוראי הזה שמשמיד את המשחקים בצורה טוטאלית והורס את כל ההנאה.

המפות באמת מפגרות ולא מאתגרות, הגזעים נחמדים אבל הבאלנס לא טוב בכלל.

סך הכל מגיע לו 6.5 לפי דעתי, חוץ מזה PETROGLYP חייבים להשתפר ומהר ולהתנתק מה LIVE הזה.

הם הוציאו את המשחק ממש לא מושלם ועם מלא באגים אז אין פלא שיתנו לו ציונים כל כך בינוניים.

שווה לחכות למשחקים יותר טובים.

פורסם

ועוד יש שם הרבה חברה שפיתחו את אחד המשחקים הכי טובים בעולם, RED ALERT 2!!!! אני מאוד מאוכזב מזה, ואני מקווה שהמשחק הבא יהיה דומה או יכיל את המשחקיות וההנאה של RA2, דבר שבשבילי אף משחק לא עשה.

פורסם

אני בקטע הזה שצריך להשתמש ב VERTIGO כדי להעביר את הדברים האלה

העברתי 4-5 בערך ונשארו לי עוד2

כשאני מנסה להתקרב כדי להעביר אותם מתקיפים אותי איזה 40 חיילים של האוייב ומלא תותחים שממוקמים שם

המתקפות של הרובוט הזה שיש לי בכלל לא מזיזות להם.. והם הורסים את היחידה שלי תוך 5 שניות אני אפילו לא מספיק לברוח

מה זה החרטה זה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים