עבור לתוכן

Universe at War : Earth Assault - הדיון הרשמי

Featured Replies

פורסם

Uawea-cover.jpg

אחרי שבשנה שעברה הוציאו את Star Wars: Empire at War, משחק RTS מבוסס סדרת מלחמות-הכוכבים, חוזר סטודיו Petroglyph, אשר הוקם בשנת 2003 מיוצאי סטודיו Westwood המפורסם, עם משחק אסטרטגיה חדש - Universe at War: Earth Assault. המשחק החדש, שאין לו שום קשר עם Star Wars, יופץ על ידי Sega ויצא למחשב האישי לקראת סוף השנה האזרחית.

המשחק החדש, שאמור להיות הראשון מני רבים בסדרת הדגל החדשה של הסטודיו, עוסק בפלישה של תרבות חייזרית בשם "ההיררכיה" לכדור הארץ. "ההיררכיה" משעבדים את הגזע האנושי לעבודה במכרות, כשרק השחקן יכול להסיר את עול העבדות ולהחזיר מלחמה. Universe at War נשמע בהתחלה כמשחק RTS סטנדרטי למדי, אך יש בו נופך טקטי דינמי במיוחד שהופך אותו לשונה: כל היחידות במשחק ניתנות לשינוי ושיפור מלא ומיידי, אפילו בשדה הקרב. כמו כן, הנזק שיגרם למפות במהלך השלבים או הקרבות ברשת יישמר בכל פעם שתחזרו למפה, מה שיהפוך כל חזרה למשחק לשונה וייחודית.

"סטודיו Petroglyph הינו מנוסה להפליא בתחום משחקי האסטרטגיה בזמן-אמת. זהו הצוות שפיתח את סדרות Command & Conquer ו-Red Alert. הנחישות שלהם ליצור את המשחקים הכי טובים שאפשר הופכת את Universe at War: Earth Assault לאחד המשחקים המעניינים ביותר הנמצאים בפיתוח כעת." אמר מאט וודלי, המנהל היצירתי של Sega באירופה והוסיף: "ז'אנר ה-RTS חוזר והופך לאחד הז'אנרים הפופולאריים והתחרותיים ביותר כיום ואין לנו צל של ספק ש-Universe at War עומד להיות בחזית משחקי ה-RTS של דור הגיימינג החדש."

מקור : http://www.vgames.co.il/news_article.aspx?NewsID=13197

דעה שלי:

משחק עם פוטנציאל אדיר שנהרס בגלל החלטות תמוהות של המפתחים כמו זווית מצלמה קרובה מידי למשחק.

• תגובות 31
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המשחק הזה עתיד להיות משחק מצוין

ביסוס מסוים על "מלחמת העולמות" הבעיה היחידה בו היא GAME LIVE חוזר ובגדול

מה שגם על ההגדרות הנמוכות ביותר המשחק נתקע,hickups מרגיזים כמו שהיה עם GOW

פורסם
  • מחבר

הוא דומה לC&C במשחקיות ?

פורסם

יש לי ציפיות גבוהות ממנו, הגיימפליי שלו מעניין וגם העלילה מבטיחה. מסקרן אותי יותר מסטארקרפט החדש.

בינתיים הציונים שלו באתרי הביקורות לא רעים אבל גם לא מבריקים כמו של COH,WIC ו - SUPCOM.

פורסם
  • מחבר

בgamespot אחת התלונות שאי אפשר למשוך את המצלמה אחורה ( :s07:) מעניין אותי אם מישהו שיחק ויכול להגיד עד כמה זה מציק.

פורסם

למשחק יש פוטנציאל אדיר! בtraining הוא לא מגמגם,רק במשחק עצמו

המשחק נתקע לגמרי,מגמגם גם על ההגדרות הנמוכות ביותר ויש לי מעבר לדרישות

הדמויות יכולות להשתדרג שזה נחמד מאוד

זה כמו WARHAMMER + war of worlds

פורסם

STARCRAFT+PERIMETER.

פורסם

משחק יפה מאוד.

יש כמה דברים שאני הייתי משנה.

אבל שווה לשחק בו.

חבל שהוא קצר :(

פורסם

משחק חביב ביותר. נראה לי שמרבית הפוטנציאל שלו נמצא במשחק רשת מאחר וכל faction במשחק כל כך שונה מהאחרים ובעל משחקיות שונה לחלוטין. ההבדלים הללו יוצרים פוטנציאל אדיר לפיתוח של אסטרטגיות מגוונות ושימוש יצירתי במכניקה של כל גזע.

המשחק לשחקן יחיד דיי שגרתי וניתן לנצח כל משימה במשחק בפחות או יותר אותה אסטרטגיה בדיוק (התבצר עד שאתה מוכן ואז דרוס את האויב במכה מכרעת), האינטלגנציה המלאכותית לא מרשימה בכלל ולא מראה שום סימנים של אדפטיביות מה שמוביל למשחק רפיטטיבי וחדגוני למדי לשחקן יחיד.

ובאמת הבעיה המשמעותית ביותר במשחק היא המצלמה שממוקמת הרבה יותר מדי קרוב לשדה הקרב גם שנסוגים למרחק המקסימלי האפשרי וזה ממש מקשה לשלוט באופן יעיל בכוח גדול שמתפזר מעבר למגבלות התצוגה. אם ישנו את זה כך שיהיה ניתן לראות יותר משדה הקרב בכל רגע נתון זה בהחלט ישפר את המשחק.

פורסם

הבעיה תוקנה

יש בעיה עם EAX שגורמת לתקיעות במשחק ואפילו הפאצ' לא מתקן זאת

בכול מקרה משחק מצוין עד כה עם רעיון יפה

פורסם
  • מחבר

אוקיי נשמע משחק נחמד להרוג קצת זמן בחורף ... ננסה.

פורסם

שמע אחי מה שאמרו לך כאן על המשחק אני חושב שאלה חברה שלא שיחקו במשחק. אני שיחקתי וזה משחק מעפן . וגם הגרפיקה מיושנת מאוד. מחקתי אותו אחרי חצי שעה משחק .

פורסם
  • מחבר

מסכים, הזווית של המצלמה, החזרה במשחקיות, גרפיקה לא משהו ,C&C זה ממש לא ואפילו לא מתקרב אליו, נמאס אחרי חצי שעה,חבל.

פורסם

מסכים, הזווית של המצלמה, החזרה במשחקיות, גרפיקה לא משהו ,C&C זה ממש לא ואפילו לא מתקרב אליו, נמאס אחרי חצי שעה,חבל.

אהה הספקת לשחק. כן משחק מעפן כמו שאמרתי מקודם. בקושי שיש משחקי אסטרטגיה בזמן אמת . ואם כבר הם עושים לי חייזרים וכאלה בעע.

פורסם

אני יודע שהיו מעורבים בזה מפתחים מCNC המקורי, היו לי ציפיות גבוהות אבל המשחק נראה לי ממש ילדותי ומשעמם ונמחק מהר מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים