עבור לתוכן

התנתקות מהאנטרנט בכל כיבוי

Featured Replies

פורסם

שלום

אני הגדרתי אבטחה wpa 2 בראוטר

אני רואה ב ralink wireless utility את הרשתות הקימות ומעתיק את הסיסמא לרשת שלי ויש אינטרנט

הבעיה שאני מפעיל את המחשבים בכל פעם שוב אין אינטרנט בהם ואני צריך להכניס את הסיסמא בשביל שהאינטרנט יחזור

איך להמנע מלהכניס סיסמא בכל פעם?

פורסם

אתה משתמש בתוכנה שהגיעה עם הכרטיס על מנת להתחבר לרשת האלחוטית

או שאתה משתמש ב WZC (האפשרות המובנית ב WINDOWS) על מנת להתחבר?

אם זו אפשרות א', חפש בתוכנה (לכל כרטיס יש תוכנה שונה) אפשרות לשמור את ההתחברות ולהתחבר אוטומטית כשהרשת בטווח.

אם זו אפשרות ב', האופציה הזו נמצאת במאפייני כרטיס הרשת האלחוטי (תחת חיבורי רשת, בלוח הבקרה)

בלשונית "wireless networks" יש רשימה למטה של רשתות מועדפות, במאפיינים של הרשת שלך תכניס את הססמא

ותסמן שם להתחבר אוטומטית לרשת הזו כאשר היא בטווח, בנוסף, דאג שהרשת תהיה הכי למעלה ברשימת הרשתות המועדפות

(אפילו מחק את כל שאר הרשתות חוץ מאת שלך).

wificonnectauto.jpg

פורסם

אם זו אפשרות א', חפש בתוכנה (לכל כרטיס יש תוכנה שונה) אפשרות לשמור את ההתחברות ולהתחבר אוטומטית כשהרשת בטווח.

עושים את זה כך:

בחלון של הסריקת רשתות, תסמן את הרשת שלך, תלחץ ADD TO PROFILE ותכניס את פרטי ההצפנה בלשונית השניה. אחרי שעשית את זה ואישרת הוא יעבור לטבלאה של הפרופילים, אתה מסמן את הפרופיל שיצרת ומסמן למטה ACTIVATE. צריך להופיע סימון של V ברקע אדום ואחרי כמה שניות, אם ההתחברות הצליחה, הרקע יהפוך לירוק.

זה גורם לפרופיל להיות בשימוש כאשר הכרטיס קולט את הרשת.

אם אתה מסתבך, תלחץ כפתור ימני על האייקון של הRALINK בשורת משימות, יש שם אפשרות להעביר את הניהול לווינדוס ואז תוכל להשתמש בשיטה של Kidney.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים