פורסם 2007 בדצמבר 2017 שנים מחבר זה הקטע ההזוי פה, אני מכוון לתאריך של היום אבל משום מה הויסטה החליטה שזה יום שבת היום, ואני לא מוצא דרך לשנות ימים, וזהדופק לי את כל העידכונים והתוכנות מה עושים?
פורסם 2007 בדצמבר 2017 שנים תוכל להעלות לכאן תמונת מסך של העניין בבקשה? (של הגדרות השעון, כולל לוח השנה)
פורסם 2007 בדצמבר 2017 שנים כשמה שאתה רוצה לצלם (חלון הגדרת השעון/תאריך) נמצא על המסך, ובפוקוס (תקליק בתוך החלון פעם אחת על מנת לוודא שהוא בפוקוס),תלחץ ALT+PRNT-SCREEEN על המקלדת,פתח עורך גרפי כלשהו (כמו הצייר, של חלונות) והדבק את מה שבזכרון לתמונה (עריכה:הדבק)שמור את הקובץ כ JPG והעלה אותו לאתר כמו imageshack.us ותן קישור כאן (מומלץ) או שתעלה את התמונה ישירות לפורום, יש אפשרות כזו כשאתה מוסיף הודעה (פחות מומלץ)
פורסם 2007 בדצמבר 2017 שנים תשנה בהגדרות אזור/שפה לישראל, במידה וזה לא.אם אתה על ישראל וזה בכל זאת קורה, תחפש שם בהגדרות שהשבוע מתחיל ביום ראשון.
פורסם 2007 בדצמבר 2017 שנים מה זה משנה באיזה יום מתחיל השבוע? ה-20 בדצמבר זה יום חמישי וזהו, לא ישנה מה.פותח הת'רד - אתה בטוח שכיוונת ל-20 בדצמבר 2007?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.