פורסם 2007 בדצמבר 1917 שנים אני משחק במשחק נגיד ואחרי 30 דק בערך שאני משחק הוא עושה רעש של זרם ואז הוא נתקעהמנורה של H.D.D נדלקת בלי להפסיקאני חייב עזרה [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בדצמבר 1917 שנים מחבר אני חיפשתי מאיפה זה מגיע אבל נראה לי מהספקולפעמים זה עושה ריסטרטחשבתי בהתחלה שזה מהארד דיסק או הכונני דיסקים אז ניתקתי את הכוננים של הדיסקים ועדיין זה עושה את הרעש של הזרם
פורסם 2007 בדצמבר 1917 שנים קשה להבין למה אתה מתכוון ברעש של זרם, מבחינתי זה יכול להיות גם משהו תקוע במאורר שנשמע לך כמו זמזום חשמלי חשוד.בכל אופן תתמקד בטיפול בתקיעות של המשחקים ועל הדרך אני מאמין שגם הרעש יסתדר לך.אם להתמקד בבעיות חומרה (בעיקר בגלל הרעש): תחליף לספק אמין וחזק יותר, תחליף כרטיס מסך (אני כמובן לא מצפה שתקנה חדש, אבל תארגן מחבר או מטכנאי שכונתי חלקים חלופיים לכמה דקות).אם לזלוג לבעיות אחרות שלא בהכרח מרכיב פגום: תבדוק טמפ' מעבד\כ.מסך בזמן מאמץ\משחק כבד, תבדוק MINIDUMPS ו-EVENT VIEWR לראות אם נרשמים שגיאות עקב התקיעה.
פורסם 2007 בדצמבר 2017 שנים מחבר אחי אני חושב שזה הספק הרעש לא בא מהמאווררים כי בדקתיוהטמפ מעבד היא 15 מעלות במנוחה ובמעמץ 25 כי חורףוהכרטיס מסך 40 במנוחה ובמאמץ 60 מעלותעריכה: הספק 100 % הוא מביא את הרעש[br]פורסם בתאריך: 19.12.2007 בשעה 22:36:47אתם יכולים לעזור לי לבדוק אם המתחים שהספק נותן הם טובים כן\לא ?[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בדצמבר 2017 שנים ואאאו איזה הבדל בVOLTAGE תראה את ה12 V איזה הבדל באמת תחליף ספק אצלי זה מגיע ל 11.98V
פורסם 2007 בדצמבר 2017 שנים מחבר יש איזה תוכנה לאמץ את המחשב במקום שאני ישחק הרבה כדי ליבדוק אם הרעש חוזר (כאילו אם זה בעיית ספק)עד עכשיו המחשב פועל חלק אחרי החלפת ספק באותו דגם שהיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.