פורסם 2007 בדצמבר 1917 שנים או שיש איזה אחוז קטן שאפשר לעשות משהו? יאלהה איזה באסהה אני משחק בזה כל יום .
פורסם 2007 בדצמבר 1917 שנים מחבר רגע לא הבנתי. המשחק לא עולה בלי הדיסק. נגיד אני ישים קראק [לי מותר לשים אני קניתי את המשחק חח ] וזה יעלה. אבל מתי שאני יפרמט את המחשב מה אני יעשה? אפשר להוריד את המשחק ולהשתמש בסריאל של הדיסק שלי? זה יכנס לי לרשת ?
פורסם 2007 בדצמבר 1917 שנים רגע לא הבנתי. המשחק לא עולה בלי הדיסק. נגיד אני ישים קראק [לי מותר לשים אני קניתי את המשחק חח ] וזה יעלה. אבל מתי שאני יפרמט את המחשב מה אני יעשה? אפשר להוריד את המשחק ולהשתמש בסריאל של הדיסק שלי? זה יכנס לי לרשת ?אתה תוריד את המשחק מה לעשות נדפקת פעם הבאה תשמור על הדיסק יותר טוב...כן הכול יעבוד..
פורסם 2007 בדצמבר 1917 שנים מחבר אתה תוריד את המשחק מה לעשות נדפקת פעם הבאה תשמור על הדיסק יותר טוב...כן הכול יעבוד..זה לא אני שברתי אותו. אבל ידוע לי בהמשחק הזה לא עובד ברשת אם אין מקורי. לכן אם אני מוריד אותו ושם סיראיל של הדיסק שלי זה לא יעבוד אני חושב. טוב שמתי קראק וזה עלה אבל יש הודעה כזאת פתאום מה עושים ? [תמונה] צריך שוב לתקין את הפאץ 1.40 ? כי שנכנסתי ראיתי טיפה שרתים וזה נראה כמו שאין פאץ .[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בדצמבר 1917 שנים rroonnii, אתה חבר באתר מספיק זמן בשביל לדעת שלא מגישים פה עזרה עם עותקים פרוצים.תתקשר להד ארצי (או מי שיבא את המשחק לארץ) ותשאל מה לעשות.אם הם לא עוזרים לך פשוט תפנה לחברה עצמה. הרבה פעמים חברות משחקים מוכנות לשלוח לך דיסק בחינם אם תוכיח שיש לך עותק מקורי פגום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.