עבור לתוכן

מחשב חדש שנהיה מאוד איטי בזמן האחרון עזרה בבקשה!!

Featured Replies

פורסם

אהלן,אני מקווה שזה המקום הנכון לפרסם את הבעיה הזאת:

טוה אז ככה, קניתי מחשב לפני חודש וחצי בערך, מחשב טוב לפי דעתי.

מעבד: INTEL E4400 2GHZ ליבה כפולה

זכרון:1024MB DDR2 667MHZ

לוח אם של גיגהבייט 945GCM-S2

בהתחלה הכל היה בסדר אבל בזמן האחרון המחשב נהיה איטי. הכל זז לאט, כשאני מפעיל פוטושופ ועוד תוכנות זה ממש איטי. האנטרנט איטי, החלונות עולים לאט. בקיצור הכל ממש לא זז!!!!

אני עושה בערך כל שבוע ניקוי דיסק ואיחוי!

אז למה???

אני לא מבין גדול במחשבים אבל שמעתי משהו על זכרון ווירטואלי וקובץ החלפה ???!

האם זאת הבעיה?? או שזה משהו אחר???

בבקשה תעזרו לי. רק מי שמבין בזה ולא סתם לזרוק תגובות כמו: תחליף מעבד או משהו כזה!

תודה רבה ויום טוב!

פורסם

דבר ראשון הייתי מגדיל את הזיכרון שלך. 1 ג'יגה זה לא כזה מעט אבל גם לא הרבה ביחוד שאתה מביא היום עוד 2 ג'יגה ב300 שקל..

דבר שני כניראה אתה צריך לעשות ניקוי לווינדוס. תתחיל למחוק תוכנות לא שימושיות ותעשה סריקה של וירוסים, אחרי זה תתחיל לטפל בתוכנות ריגול וכל מיני "חרא" שנכנס למחשב מהאינטרנט.

עוד משו שיכול להיות אבל לא סביר זה טמפרטורות של המעבד\לוח אם תבדוק את זה.

פורסם
  • מחבר

אחי עשיתי את זה סרקתי ווירוסים ספייורים הכל!

אני שמעתי על האפשרות לצמצם את השימוש של המחשב בזכרון הפנימי ועל ידי כך המחשב יהיה יותר מהיר!

זה נכון??

סליחה על הבורות

נ.ב לגבי הטמפרטורות איך אני בודק את זה?? ומה זה נחשב תקין??!

פורסם

בביוס או עם GIGABYTE EASYTUNE

הטמפ' לא צריכות לעלות על 55 מעלות.

פורסם
  • מחבר

הפעלתי את easytune

רק תגיד לי מה זה אומר

צירפתי תמונה!

מפחיד אותי סימני האזהרה (מסומן בצהוב)

זה תקין????!!!

נ.ב.

מה זה CPU????

[attachment deleted by admin]

פורסם

בעמודה הימינית אלה הטמפרטורות, הטמפ' של ה CPU (המעבד) תקינה.

בעמודה האמצעית (איפה שסימני הקריאה) זה מהירות הסיבוב של המאוררים - זה בסדר שהם נמוכים כי המהירות משתנה ע"פ הטמפ', כשהרכיב יתחמם יותר המהירות שלהם תעלה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אחי

כבר דאגתי!!

עוד שאלה:

האם זה בטוח ולא יגרום לי בעיות בהווה או בעתיד לעשות OVERCLOACKING??? אם המעבד שלי הוא 2.0GHZ ואני יעשה אותו 2.2GHZ לדוגמא, האם זה יישנה משהו???והאם זה שווה את זה או שעדיף לא לגעת ולא לשנות כלום???

כמו כן עוד פרטים שאולי יעזרו לי אני יקבל בברכה.

תודה רבה על העזרה והאכפתיות!!

פורסם

האם זה בטוח ולא יגרום לי בעיות בהווה או בעתיד לעשות OVERCLOACKING???

ממש לא, פעולות לא נכונות יכולות לגרום לכשלים בהווה ופגיעה בלתי הפיכה בעתיד.

כשמבצעים OC צריך להבין בזה מספיק טוב בשביל לא לעשות שטויות, ולא פחות חשוב זה לנטר\לעקוב בצורה יומיומית בשביל לוודא שהכל נשאר בסדר.

בדיקת טמפ', בדיקת יציבות, לדעת גבולות ולא להפריז עם מתחים ועוד...

אבל בשביל זה יש את פורום אוברקלוקינג,

תפנה אליהם עם המפרט המלא שלך, עם פרטים בנוגע לקירור נוכחי ועם טמפ' המקסימום הנוכחית (תריץ ORTHOS ל-10 דקות בזמן שה-EASYTUNE פתוח).

והם יעזרו לך שלב שלב להגיע לתוצאה אופטימלית ובטוחה.

פורסם

אני מציע לך דבר כזה, בתור טכנאי מחשבים שעובד בחנות עמוסה, קח את המחשב לחנות שקנית ותגיד שהוא עובד לך לאט מאוד ושיבדקו.

אמנם יכול להיות לזה הסבר פשוט כמו בעיית windows, אבל יכולות להיות סיבות אחרות, כמו בעיות לוח אם, ספק כוח וכו', לכן כדאי שהם יבדקו את הנושא.

כבר נתקלתי במקרים כאלה.

פורסם

באמתיכול להיות הרבה דברים (מעבד,לוח,זיכרון ,סוסים למיניהם וכו ) ,אני תמיד כזה קורה אצלי

עושה פירמוט למחשב וזהו ,הבעיה נפטרת חח ,זה קורה גם מצבירת הרבה קבצים שרק מפריעים לעבודה תקינה של המערכת הפעלה ,

כלומר קבצי ה TEMP ,וה PREFETCH מלאים בשטויות ,ועוד הרבה דברים,עם לא פירמטתה הרבה זמן אז הגיע הזמן .

עם זה מחשב חדש חודש חודשיים אני מאמין שיש איזה בעיה במערכת -מומלץ לקחת למעבדה ולבדוק :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה אנשים אני מקווה שאני יצליח לפתור את זה!

תגובות נוספות אני יקבל בשמחה

תודה יום טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים