עבור לתוכן

צריך המלצה על נתב חוטי + אלחוטי משולב

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה,

יש לי כרגע נתב חוטי/אלחוטי של Edimax, שכבר די הרבה זמן עושה לי בעיות. הוא נתקע, וביחד איתו האינטריט, ודרושה הפעלה מחדש של הנתב כדי לחדש את ההתחברות. בנוסף לזה, דברים כמו YouTube עולם בקצב מזוויע, ויש לי הרגשה שזה הנתב.

בכל מקרה, נמאס לי ממנו ואני מחפש נתב חדש. הנתב הולך לשבת בממד, אז אני צריך אחד עם אזור כיסוי אלחוטי כמה שיותר רחב, כדי לגלוש מכל מקום בבית.

למישהו יש המלצות?

תודה,

תום

פורסם

הנתב עד עד עכשיו ישב בממ"ד? הבעיות היו בכל המחשבים? איזה דגם זה בדיוק?

אם זה דגם פשוט ולא הייתה בעיה בקליטה האלחוטית אז אלו נתבים שממומלצים מנסיוני.

נתבים "רגילים" מבחינה אלחוטי אבל אם טווח מוגבר יהיו WRT54GL של לינקסיס או NP27G של קומפקס.

נתב MIMO (טכנולוגיה להגדלת הטווח היעיל) באותו מחיר יהיה BR6216MG. אבל צריך כרטיס אלחוטי תואם MIMO ע"מ להנות מההגדה בטווח, אחרת זה כמו נתב "רגיל".

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה, Czar_salad.

הנתב הוא מדגם Edimax BR6114WG. עד עכשיו הוא היה בממד. כרגע יש לי בבית 3 מחשבים עם חיבור חוטי ומחשב נייד עם חיבור אלחוטי. עוד מעט יתווסף גם עוד מחשב נייד אלחוטי. נוצר מצב שאם לא יושבים כמה מטרים ספורים מהממד, בקושי יש קליטה. אין באפשרות להעביר את הנתב למקום אחר, כי שם יושב המודם והמחשב המרכזי שלנו. בכל מקרה, הנתב נתקע כמה פעמים ביום, אז נראה לי שהגיע הזמן להחליף אותו. גם ככה המחירים של נתבים היום ממש לא בשמיים אז אין עם זה בעיה.

מה הנתב הכי טוב שאפשר להשיג בארץ היום? לא לשכוח שאני צריך לפחות 3 חיבורים חוטיים, ואיזור כיסוי כמה שיותר גדול. המחשב הנייד הוא לא הכי חדש, אז לא נראה לי שיש לו את הMIMO הזה מובנה.

תודה שוב,

תום

פורסם

לך בכיוון ההמלצות של Czar_Salad. לכולם יהיו 4 חיבורים חוטיים, כך שאין עם זה בעיה.

פורסם
  • מחבר

אחלה! אז ה3Com עדיף?

פורסם

אני אישית ממליץ לך על הלינקסיס WRT54GL

יש לי את הנתב הזה והוא מסתדר טוב עם P2P והכל מחוברים אליו שני מחשבים אצלי עם אינטרנט 4M

אני לא יודע איך האלחוטי שלו כי אני לא משתמש בו

תחכה אולי לעוד המלצות עליו

פורסם

לדעתי כדאי לשקול מיקום שונה לראוטר ופתרון קווי לתוך הממ"ד ממנו, גם MIMO

עם כל הכבוד, לא יכול לשדר דרך קיר בטון...אף פעם לא סוגרים את הממ"ד או משהו כזה?

פורסם
  • מחבר

הדלת שת הממ"ד תמיד פתוחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים