עבור לתוכן

Duke Nukem Forever teaser

Featured Replies

פורסם

גרפיקה זה לא הכל. אני בטוח שיש פה הרבה אנשים שמשחקים ב DUKE הישן, ב JAZZ ובאלאדין ומלך האריות.

ברגע שמשחק טוב זה לא כל משנה איך הוא ניראה.

• תגובות 65
  • צפיות 6.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם PREY יצא בסופו של דבר אז אין לפסול את האפשרות שגם המשחק הזה ייצא.

אתה גם יכול להשתמש בדוגמה של STALKER ;)

פורסם

המקרה של STALKER הוא כלום לעומת PREY ו - DUKE NUKEM:FOREVER (יותר כמו HL2 ו - DOOM 3).

פורסם

לא יודע מה איתכם אבל הגרפקיה של המשחק הזה לא ניראה משהו... וגם אם זה על מנוע של D3 זה חרא של גרפיקה.

ממשחק שמפותח 10 שנים אני מצפה להיות מהפכני בכל התחומים... בזמנו מה שנתן לDK3D את ההצלחה זה דווקה הגרפיקה שהייתה 3D (לא היו הרבה כאלה באותה תקופה).

מה שהכי מפליא אותי זה איך יש להם את התקציב הזה לשמור על משחק 10 שנים בפיתוח. :screwy:

פורסם

Duke3D הוא לא 3D אמיתי, זה 2.5D הטלה אורטוגראפית של טקסטורות וsprites...

המשחק הזה לא ייצא, הם גם תקעו את Prey קרוב ל8 שנים...

פורסם

פשוט הנהלה דפוקה (ג'ורג' עם כל האגו שלו) שלא מוכן לקבל תקציב חיצוני , הם מממנים את עצמם ורק "נעזרים" בכל מיני חברות אחרות כדי לסיים פרוייקטים שלהם.

במשך הזמן הם לא שחרור מידע , תמונות וסרטים מהמשחק רק מתי שהם חשבו שהוא קרוב לסיום. 98 , 2001 וזהו בערך, הפעם זה סופי.

אני דווקא מסתכל על הצד החיובי , שטוב שכותר הזה לא נזנח ושיצא לנו לשחק שוב בדיוק רק בשביל הנוסטלגיה.

כשהייתי בכיתה ט' חיכיתי למשחק שיצא כי אהבתי את duke3d , עכשיו אני בן 22 אני לא מחכה למשחק שיצא , הוא לא ממש מעניין אותי , רק הכותר , והשם של שנוצר לדיוק חייב לחזור מתישהו , ואני שמח שדווקא בעידן של גרפיקה כזאת ופיזיקה ושטחים עצומים ומגוון אפשרויות הוא יצא לאור.

פורסם

בונא יש לי PC GAMER משנת 99 עם תמונות של המשחק עם מנוע של QUAKE 2... רואים שם האמר ואיזה בחור עם זקן

קיצר כל כך הרבה זמן פיתוח אני מצפה שהם יוציאו משהו מהפכני ברמה של מינימום CRYSIS.

אין מצב לחכות 10 שנים ולקבל משחק ברמה של PREY שהוא סתם FPS זניח בסופו של דבר.

אם דיוק עכשיו צריך להיות ה- HL2 או ה CRYSIS הבא ! אם יהיה בסוף סתם FPS רגיל כמו שאתה מתחיל עם אקדח אחרי זה מקבל שוטגאן הולך מחדר לחדר עם גרפיקה ו AI שראינו כבר בעבר ואחרי 5 שלבים יש לך בוס גדול ויאללה נגמר המשחק...

אז עדיף היה שב 10 שנים האלה הם היו מגדלים ירקות או עושים משהו מועיל לכללה ני יודע.

פורסם

בונא יש לי PC GAMER משנת 99 עם תמונות של המשחק עם מנוע של QUAKE 2... רואים שם האמר ואיזה בחור עם זקן

קיצר כל כך הרבה זמן פיתוח אני מצפה שהם יוציאו משהו מהפכני ברמה של מינימום CRYSIS.

אין מצב לחכות 10 שנים ולקבל משחק ברמה של PREY שהוא סתם FPS זניח בסופו של דבר.

אם דיוק עכשיו צריך להיות ה- HL2 או ה CRYSIS הבא ! אם יהיה בסוף סתם FPS רגיל כמו שאתה מתחיל עם אקדח אחרי זה מקבל שוטגאן הולך מחדר לחדר עם גרפיקה ו AI שראינו כבר בעבר ואחרי 5 שלבים יש לך בוס גדול ויאללה נגמר המשחק...

אז עדיף היה שב 10 שנים האלה הם היו מגדלים ירקות או עושים משהו מועיל לכללה ני יודע.

וואיי מה עשית מקריסיס סך הכל FPS אוברהייפד... רק עם מנוע גרפי מרשים

פורסם

וואיי מה עשית מקריסיס סך הכל FPS אוברהייפד... רק עם מנוע גרפי מרשים

תשמע, CRYSIS הוא באמת יפה אבל מעצבן לאללה שכרטיסים ב 3000 שקל לא מצליחים להרים אותו במקסימום איכות גראפיקה.

זה בעיניי פשוט מגעיל!

מה שכן יפה אצל CRYTEK זה שהיא חברה גרמנית שאפתנית והיא נתנה פרי רציני לשוק גם בצורת משחק וגם בצורת מנוע גראפי.

מה שמגעיל אצל 3drealms זה שהיא יותר מפרסמת מאשר פרודוקטיבית. כמה כבר כותרים ראיתם מהם בשנים האחרונות כיוצרים?

זה מתאים לאמריקאים! אני יודע שזה הכללה מגעילה אבל שמים לב שזה ככה.

הכל ממוסחר אצל האמריקאים. הם יפרסמו וישווקו כאילו זה משהו אדיר ואם יש באמת דרישה והתלהבות אז הם יתחילו בכלל לבנות משהו.

ואתם יודעים מה?

האמת היא שאף אחד לא יודע מה באמת קורה שם. :D כל עוד לא ראיתי גיים-פליי לא ראיתי שום דבר! :-\

פורסם

3drealms עשת הרבה דברים טובים. לי אין שום בעיה שהם יעשו אותו משחק כמו הישן רק עם מנוע חדש :nixweiss:

עם כל הכבוד ל CRYTEC הם רק פוגעים בשוק, מחזקים את NVIDIA ו EA, הם הדוגמה המושלמת למסחור, FARCRY היה מצויין אז הם עשו אותו שוב עם גרפיקה טובה יותר :screwy: והם גם עובדים בפעל הזבל של EA GAMES :nono:

3drealms אולי פלצנים אבל לפחות יש להם סיבה מוצדקת, הם עשו כמה משחקים שהיו מצויינים, זכותם להתפלצן (למרות שזה באמת מוגזם).

פורסם

סלח לי, 10 שנים להתפלץ?? ::)

לפי דעתי החברה צריכה לפרוש מהמשחק הזה.. אם משהו לא הולך אז מתעקשים, אבל לא 10 שנים!!.. שיעזבו את המשחק הזה כבר ויעברו לבנות משחקים אחרים...

אתם יודעים כמה משחקים טובים הינו יכולים לקבל מהחברה הזאות אם היא לא הייתה שקועה בDK הזה? לפחות 4-5 משחקים איכותיים ב10 השנים האלה.

פורסם

Duke3D הוא לא 3D אמיתי, זה 2.5D הטלה אורטוגראפית של טקסטורות וsprites...

זה לא מושג אמיתי 2.5D :kopfpatsch: ואם כבר משתמשים בזה אז זה בדרך כלל מתאר משחקים איזומטריים/משחקי פלטפורמה.

אז נכון, זה לא היה סימולציה אמיתית של סביבה תלת מימדית, המפתחים "רימו", אין מודלים תלת מימדיים ורק ספרייטים, אבל בהחלט יש פה שלושה צירים - אתה יכול ללכת בשלושה צירים - קדימה אחורה, מעלה מטה, ימינה שמאלה, וזה תלת מימד.

פורסם

כמו רבים כאן לי לא ממש אכפת מהמשחק הזה, רק להזכר קצת בנוסטלגיה מלאה בהומור ובשטויות של דיוק.

אני מהמר על כישלון נוסח דקיטנה.

פורסם

בתאכלס זה לא 10 שנים , 10 שנים שהוא מוכרז , העבודה מחדש התחיל ב 2003 , שזה כולה 4-5 שנים , זמן סביר לפיתוח כל משחק AA כיום.

ואיזה פרסום הם עשו בדיוק , פשוט כתבו when it's done כל השנים וזהו.

פורסם

זה סוג של שיטת שיווק, אני בטוח שהוא ייצא, וכשזה זה ייקרה כולם יתעניינו בו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים