פורסם 2007 בדצמבר 2917 שנים מעניין למה הדיון הזה הופך לכנס שונאי ביושוק אנונימיים... לא אנונימיים וזה לא שנאה...
פורסם 2007 בדצמבר 2917 שנים הזכרתם לי שאני צריך לבדוק תדמו של BIOSHOCK לא יזיק לי קצת משחק ארקידי להפסקה מזלדה WW
פורסם 2007 בדצמבר 3017 שנים לאומת משחק כמו זלדה מאוד דרך אגב דמו מצוין הפתיע אותי לטובה אני מקווה שהמשחק המלאה לא יאכזב
פורסם 2007 בדצמבר 3017 שנים קרירין איך אתה תמיד כל דבר משווה לזלדה, זה פשוט פסול מהשורש, בכלל לא אותו ז'אנר ותאמין לי שאין שום דבר ארקיידי בביושוק.נכון ,הוא לא מושלם, יש לו את המינוסים והפלוסים שלו, אבל דבר אחד הוא לא וזה ארקיידי.אגב, הגיע הזמן שתתן דעה על משחקים שבאמת שיחקת בהם ולא כאלה שרק קראת עליהם או שמעת מאחרים כי הרי כמו שאתה ודאי יודע, חווית משחק זה דבר דינמי ואינדיבידואלי, תפנים.
פורסם 2007 בדצמבר 3017 שנים אין שום דבר ארקיידי בביושוק.נכון ,הוא לא מושלם, יש לו את המינוסים והפלוסים שלו, אבל דבר אחד הוא לא וזה ארקיידי.1-בטח שיש 2-אני אומר לך שאהבתי תדמו מאוד אז תקשיב אולי ארקידי זה לא קללה ומה לעשות אתה לא צריך לחשוב בו כמו בזלדה ולא צריך סבלנות בו כמו בזלדה וזה לא אומר שהמשחק רע בכלל לא רק שונה ומתאים לי לשחק לפעמים משחקים מז'אנרים שונים לגמרי
פורסם 2007 בדצמבר 3017 שנים אתה כנראה לא יודע מה זה ארקיידי.סיריוס סם למשל זה ארקיידי, ביושוק ממש לא.
פורסם 2007 בדצמבר 3017 שנים הדמו של ביוסוק ארקידי אתה לא צריך לחשוב ולא כלום רק להרוג אויבים ומהר מאוד אולי יותר מאוחר הוא אופך להיות עמוק יותר בהתחלה הוא ארקידי
פורסם 2007 בדצמבר 3017 שנים ביושוק בתכלס- משחק פעולה עם אלמנטים מאוד מאוד דקים של RPGזלדה- משחק הרפתקאותתשווה תפוח לתפוח, תשווה את זלדה לנגיד FABLE, the witcher אני אולי עוד איכשהוא אבין אותך.(גם הם לא בדיוק קווסטים אלא יותר לכיוון של משחקי תפקידים) אבל מה שאתה עושה זה כמו להשוות את קריסיס לבאלדורס גייט.
פורסם 2007 בדצמבר 3017 שנים לעזזל איך הגעתם לזה שאני עושה זלדה VS ביוסוק ? :kopfpatsch: נתתי הערה קטנה ונפחתם את זה כאילו עשיתי משחק נגד משחק :bash: ואם לא הבנתם אני לא עושה זלדה WW (שמשחק מעולה בינתיים דרך אגב אבל לא קשור לדיון יצא ב2003 ולגימקיוב) נגד ביוסוק ונחזור לדיון אהבתי תדמו של ביוסוק בדמו המשחק מרגיש ארקידי אבל אם עלילה טובה אין לי מושג אם הוא ממשיך ארקידי ואולי הדמו לא ארקידי ברמה של "סם הרציני" או STAR FOX ומשחקים אחרים אבל כן יש לו הרגשה ארקידית קלילה
פורסם 2007 בדצמבר 3017 שנים קרירין, בחייאת רבאק. מספיק קשה גם ככה לקרוא את מה שאתה כותב, אז עכשיו אתה מוסיף גם עשרות אייקונים ועריכות טקסט? חטפתי מחלת ים מלקרוא את ההודעה שלך.
פורסם 2007 בדצמבר 3017 שנים לאומת משחק כמו זלדה מאוד אין מה להוסיף לאומת היא מילת השוואה.... ושוב אתה משוואה משחקים לפי דמו....
פורסם 2007 בדצמבר 3017 שנים לעזזל איך הגעתם לזה שאני עושה זלדה VS ביוסוק ? ביושוק? ארקיידי?לאומת משחק כמו זלדה מאוד
פורסם 2007 בדצמבר 3017 שנים אין מה להוסיף לאומת היא מילת השוואה.... ושוב אתה משוואה משחקים לפי דמו....תפסיק לחתוך משפטים ולהוציא מהקשר התכוונתי שהוא ארקידי לאומת זלדה בלי קשר לאיכות וזה הייתה הערה קטנה שניפחתם וחבל שאתם מנפחים כל דבר ומוצאים מההקשר
פורסם 2007 בדצמבר 3017 שנים וחבל שאתה מבקר משחקים על סמך דמו. באמת שקשה לקחת את ההודעות שלך ברצינות כשאתה עושה את זה. זה פשוט מעצבן, ולמען האמת קצת מזלזל במשחק ובהשקעה העצומה שהשקיעו בו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.